בישול בחדשות

סוכן חדשות
 
קרמבו  / צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
הגילטי פלז'ר המושלם: ישראל צרכנית הקרמבו הגדולה בעולם
עם ירידת הטמפרטורות, העם מתחיל להשתוקק לקרמבו ■ השנה נפל דבר, ועם הגשם הראשון נוצר משבר של ממש עקב מחסור בקרמבואים ■ מה הפלא שנרשם קריז? ■ קרמבו, סיפור אהבה
  
 
פונדו גבינה קלאסי / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
טבילת אש: בחיפוש אחר הפונדו המושלם
ארוחת סיר הפונדו, כמו שיודע כל גולש אלפיני, היא טקס בפני עצמו ■ כיום יש גם גרסאות שונות ומשונות כמו פונדו שוקולד ופונדו בקר ופונדו דגים, אבל גרסת המקור עם גבינת גרוייר ויין לבן היא המנצחת
  
 
מסעדת נורמן כרוב ממולא בזיתים ועלי ריג'לה / צילום: דיוויד לופטוס
ראש כרוב, במובן החיובי: המדריך המלא לכרוב ממולא
אל תתנו למראה המושקע שלהם לבלבל אתכם: עלי כרוב ממולאים הם בסופו של דבר סיפור די פשוט ואפילו לא מאוד ארוך, ששכרו בצדו, ודאי שמבחינת הטעם, הרושם והתוצאה הסופית
  
 
עוגת מטהורן  / צילום:Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
שוקולד במקום בירה: קינוחים שווייצריים מעוררי תיאבון
הקונדיטוריה המרכז אירופית של שווייץ ואוסטריה, על העוגות המפוארות והמושקעות ושפע העוגיות ומאפי השמרים, נותנת פייט לפטיסרי הצרפתי ■ ביקור בציריך גרם לרועי ירושלמי להתרפק על המאפים המסורתיים והמסורתיים פחות
  
 
שי-לי ליפא/ צילום:דניאל לילה
חשבון נפש במטבח: ספר בישול חדש לטבעונים וללא בישול
יותר ויותר אנשים נוטלים על עצמם מרצון הגבלות תזונתיות, מטעמי בריאות ומוסר כאחד. לאלה מיועד ספרה החדש של שי-לי ליפא, "100% טבעי", המציע כמה חידושים בתחומים שטופלו פחות בז'אנר
  
 
הפרעת אכילה / איור: תמיר שפרדרור פויר / איור: גיל ג'יבלי
דרור פויר
מדינה בהפרעת אכילה
רק באימפריות מתפוררות עולים אנשי המטבח לדרגת גבורה והשפעה
א. אני כבר לא יכול יותר עם הדיבור על אוכל ועל שפים, בחיי. נמאס לי מזה כל-כך. אפילו פרשת המעונות ו/או החמגשיות הפכה מעניין אמיתי לע...המשך
  
 
אביטל שטיין והנכדה / צילום: רן בירן
מה מתבשל? המוני ספרי אוכל יוצאים לקראת ראש השנה
עוד לא נולד בשלן שגם אם יש לו מדף גדוש בספרי בישול, לא ישמח לעוד אחד כמתנה לחג ■ גם הוצאות הספרים יודעות את זה ■ טעימות ומתכונים מהספרים החדשים
  
 
אוכל אתיופי / צילומים: מיכל רביבו
אוכלים באשדודית: "עמים וטעמים" - פסטיבל אוכל חדש בעיר
פסטיבל אוכל חדש באשדוד, "עמים וטעמים", חוגג את המגוון הרב-תרבותי של העיר ואת שפע המסעדות שבה: מרוקאית, אתיופית, הודית, תאילנדית, גיאורגית, בוכרית ועוד ■ רבות מהן שוות הגעה במיוחד
  
 
צ'ק אין, מסעדת ewa safi/ צילום: יחצ
בחזרה לשורשים: מסעדה מרוקאית בת"א שכדאי להכיר
המטבח המרוקאי ידוע בעושר הטעמים, הריחות והצבעוניות שהוא מפיק, כמו גם בפריטה על מיתרי הרגש ■ מסעדת אווה סאפי, הפועלת בנווה צדק בת"א, מפגישה בין המתכונים המסורתיים מהמטבח הביתי לאווירת סצנת האוכל האיכותית של ת"א
  
 
קרואסון עם סלט ביצים וקארי / צילום:Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
לא סתם סנדוויץ': כריכים משודרגים ומתפקעים מטעמים
גם לכריך הפשוט כביכול יש רגע של תפארת, כשמכינים אותו כמו שצריך, מחומרים טובים ועם גיוונים מקוריים ■ לרגל עונת הטיולים המשפחתיים ולקראת שנת הלימודים הממשמשת ובאה - קבלו את המיטב
  
 
גאריג / צילום: חיים יוסף
מישהו שומע אותך: גאריג הפכה לאחת המסעדות הטובות בארץ
עד לא מזמן, גאריג הייתה עוד מסעדה של שף צעיר ומוכשר, אבל לאחרונה הפכה לאחת הטובות בישראל ■ לחיי ההקשבה לפידבקים - של השותף, של המבקרים, של הלקוחות ושל ספקית הירקות (שהפכה בינתיים לאשתו של השף)
  
 
סושי / צילום: רויטרס
בני דור המילניום מעדיפים לאכול מזון מוכן על פני בישול ביתי
הצרכנים מעדיפים לאכול כמויות קטנות לעתים תכופות ■ כשהם מכינים ארוחות, הם משתמשים בפחות מרכיבים ■ עפ"י נתוני Acosta, אשתקד הוציאו בני דור המילניום בממוצע 202 דולר בחודש על מזון שהוכן מחוץ לבית
  
 
ציזיקי של ריג'לה /  צילום: Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
מזטים של קיץ: סלטים יווניים ומנות קטנות וקלות להכנה
במותן של מסעדות הטברנה היפואיות, ציוו לשלל מסעדות שף חדשות את הווייתן ■ ומה עם מי שרוצה להישאר בבית ובסך-הכול לאכול משהו קל? אין שום בעיה: 3 מתכונים מהמטבח היווני לאירוח בסוף השבוע
  
 
דוקטור בפיתה / צילום: מיכל רביבו
ד"ר שקשוקה בינו גבסו - מאושיות האוכל האהובות בישראל
התקופה האחרונה הייתה טובה לבינו גבסו, הלוא הוא "דוקטור שקשוקה" ■ המנה שלו נכנסה לרשימה של רב-המכר האמריקאי "1,000 מאכלים שחייבים לאכול לפני שתמות", ובקרוב הוא פותח מסעדה חדשה
  
 
שידוך משמיים / צילום: מיכל רביבו
שידוך משמיים: עוגה לחג השבועות עם שילוב לא שגרתי
בחג השבועות הזה נפגשות שתי מסורות: עוגת הגבינה הישראלית עם ביכורי עץ המייפל הקנדי, שבעונה זו ממש מתחיל להגיר את עסיסו לסירופ המפורסם ■ העוגה הזו יוצרת שילוב של מתוק ומלוח: גבינה, מייפל ובייגל
  
 
קובה תפוחי אדמה/ צילום: שלו מן
דו-קיום בצלחת: ספר הבישול "מטבח של שלום" של כיפאח דסוקי
כיפאח דסוקי היא "גם אישה, גם ערבייה, גם מוסלמית, גם פמיניסטית וגם טבעונית" ■ ספרה קורא לשלום לא רק בין עמים אלא גם עם החיות, בגרסאות טבעוניות למטבח הערבי המסורתי
  
 

   123456789101112131415    >

   נמצאו 272 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 17