חומוס בחדשות

סוכן חדשות
 
קיקי / צילום: אפיק גבאי
"קיקי", חומוסייה משודרגת ולא לטבעונים בלבד
החומוס ב"קיקי", המוגדרת רשמית כחומוסייה, הוא סביר ותו לא, אבל לידו מגישים מנות טבעוניות מצוינות ממש - שווארמה ירקות שורש, למשל
  
 
החומוס הכחול/ צילום: חיליק גורפינקל
הכוח הנשי: "החומוס הכחול" בעכו מאתגר את המוסכמות
כל חומוסלוג מתחיל יודע שחומוס הוא עניין גברי. אבו חסן, סעיד, חליל. אבל ל"חומוסייה הכחולה" זה לא ממש מפריע
  
 
גדי לסין / צילום: איל יצהר
שטראוס תתחיל לשווק חומוס לאירופה, שייוצר בהולנד
אובלה, חברה משותפת לשטראוס ופפסיקו, שמשווקת מטבלים וממרחים למקסיקו ואוסטרליה, תחל למכור חומוס בגרמניה ■ נתח השוק של אובלה במקסיקו הוא 70%, ובאוסטרליה - 38%
  
 
מסעדה חומוס חומוסייה / צילום: איל יצהר
ריקול לחומוס צבר 1 ק"ג - בשל טעם וריח לא אופייניים
עפ"י הודעת החברה, "צבר מבקשת ליידע את הציבור כי בכמות קטנה של אריזות סלט חומוס 1 ק"ג, מספר אצווה-7115196501, שתוקפו יפוג בשבוע הבא בתאריך 9/6/2017, נמצאו טעם וריח שאינם אופייניים למוצר"
  
 
מסעדת יפו / צילומים: יח"צ
כחול-לבן בגרמניה: סצנת האוכל הישראלית פורחת בברלין
ישנן כ-30 מסעדות כחול-לבן בברלין ■ אסף אוני ביקר בארבע מהן וחזר עם קיבה מלאה
  
 
משחקת על כל המגרשים / צילומים: אייל הצפון
מסעדת אל ליאלי בכפר ג'יש: משחקת על כל המגרשים
אם אתם מטיילים בגליל בעונה היפה הזו, אל ליאלי הוותיקה היא לא רק מקום מושלם לעצור בו, אלא פשוט מסעדה מצוינת
  
 
שופרסל דיל / צלם: אריאל ירוזלימסקי
חשש לליסטריה במוצרי "חומוס שופרסל" מתוצרת סלטי שמיר
שופרסל מעדכנת כי קיים חשש לחיידקי ליסטריה במספר יחידות ששווקו לציבור מהמוצר "חומוס שופרסל" 1 ק"ג, תוקף אחרון לשימוש 5.1.17 ■ הציבור מתבקש שלא לצרוך את המוצר ■ משרד הבריאות: "הרוב כבר הורד מהמדפים ונאסף"
  
 
סלט סברה  של שטראוס
שטראוס: הריקול לחומוס סברה יגרע 5 מיליון דולר מהרווח התפעולי
אוספת מוצרי סברה מהמדפים בארה"ב בשל חשש לליסטריה ■ עוד לפני הריקול קרס הרווח התפעולי הרבעוני של יצרנית החומוס האמריקאית ב-55% ■ שטראוס הגדילה את רווחיה ברבעון השלישי ב-7% ל-92 מיליון שקל
  
 
מסעדה  / צילום: shutterstock
המדריך לחיים הטובים: 5 החומוסיות המצטיינות בישראל
נסו פעם לפתח שיחה עם חומוסולוג ישראלי בכיר, וכל ישראלי הוא כזה בעיני עצמו, על החומוסייה ה"סודית" שלו, ותראו איך הוא נדלק ולא מרפה עד שבן שיחו ייכנע
  
 
סלטי צבר/ צילום: תמר מצפי
הלחץ של "גלובס" עבד: צבר פרסמה את מספרי המוצרים הנגועים
מוקדם יותר היום פורסם כי משרד הבריאות נכנע לסלטי צבר ואיפשר לה שלא לפרסם את המספרים של המוצרים הנגועים בסלמונלה ■ בעקבות לחץ שהפעיל "גלובס", המשרד פרסם את מספרי המוצרים הנגועים
  
 
סלטי צבר/ צילום: תמר מצפי
עדיין קיים חשש לסלמונלה בקו הייצור של סלטי צבר
צבר דיווחה למשרד הבריאות כי עצרה את שיווק המוצרים, אך בדיקת "גלובס" מעלה כי החברה שיווקה השבוע חומוס וטחינה לרשתות ■ בצבר מסרבים לפרט מהם המוצרים הנגועים
  
 
סלטי צבר / צילום: אריאל ירוזולימסקי
משבר הסלמונלה בשוק המזון: חשד לסלמונלה בסלטי "צבר"
אסם: "משרד הבריאות עודכן מיד" ■ החברה מדגישה כי המוצרים הושמדו בטרם יצאו מהמפעל
  
 
כפית הכסף
  
 
החומוס החדש של שטראוס / צילום: יחצ
שטראוס מציגה: חומוס ללא חומרים משמרים
משך הצריכה לאחר הרכישה יעמוד על 5 ימים מרגע פתיחת המוצר (כשהוא סגור תוקף הצריכה הוא 40 ימים) ■ החומוס החדש יעלה למדפים אחרי שנים של מחקר ופיתוח
  
 
אבו מרון / צילומים: איל יצהר
החומוסיה המיתולוגית בחיפה ששווה על שקל
מסעדת אבו מרון היא מאותם מקומות שאפילו שיפוץ מכוער ולחץ של שבת בצהריים לא מצליחים לקלקל אותם
  
 
עזבה / וצילום: אנצ'ו גוש
מסעדה ערבית מצוינת שמי שלא מגיע מפסיד בענק
בימים עכורים אלה רבים נמנעים ממסעדות ערביות ■ ביקור בעזבה הריקה והמצוינת, ומחשבות על אוכל משותף ועל דו-קיום
  
 

   123    >

   נמצאו 47 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 3