פנאי

סוטלאץ' בארוחת בוקר בנוסח טורקי במסעדת בנדיקט / צילום: שרית גופן

למי קראתם פודינג: הסוטלאץ' עושה קאמבק טעים במיוחד

הסוטלאץ', הקינוח הקטיפתי עתיר החלב והאורז, נהנה לאחרונה מעניין מחודש ומפרשנויות מגוונות במסעדות רשת ושפים כאחד: בטוויסט טרופי עם קוקוס ואננס, עם הל וזעפרן בנוסח ההודי, בגרסה צרפתית עם רוטב אנגלז וכמובן ברוח המסורת הטורקית-בלקנית הוותיקה
טארט תות עם שוקולד הפרי של ולרונה/ צילום: דני גולן

מתוק הוא הצבע: לרגל הסילבסטר, שוקולדים בשלל צבעים

חידושים וחדשות לחובבי השוקולד: לראשונה זה 80 שנה נוסף לקלאסיקה של הלבן, המריר והחלבי שוקולד רובי ורוד טבעי, ועל המדפים מצטופפים גם שוקולד "בלונדי" קרמלי ושוקולדים צבעוניים על בסיס של תמציות פירות ■ לרגל הסילבסטר, קינוחים קלים בשלל גוונים, גם לטבעונים
פונדו גבינה קלאסי / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

טבילת אש: בחיפוש אחר הפונדו המושלם

ארוחת סיר הפונדו, כמו שיודע כל גולש אלפיני, היא טקס בפני עצמו ■ כיום יש גם גרסאות שונות ומשונות כמו פונדו שוקולד ופונדו בקר ופונדו דגים, אבל גרסת המקור עם גבינת גרוייר ויין לבן היא המנצחת