עמוד הבית > תגיות כלליות > תעשיית המזון

תעשיית המזון בחדשות

סוכן חדשות
 
לחם אחיד / צילום: תמר מצפי
שני מוזס
מלחמה בטחנות קמח
למה אנחנו משלמים כל-כך הרבה על לחם מלא?
בתזמון קוסמי באותו יום מתפרסמות שתי בשורות שלכאורה אין ביניהן קשר: הסדר טיעון נוסף במסגרת קרטל הלחם, והידיעה על כך שאיש לא ניגש למ...המשך
  
 
הנפקה של Grubhub  , צילום: רויטרס  /Lucas Jackson
10 מסעדות במטבח אחד? הטכנולוגיה סוחפת את ענף המזון
סטארט-אפים משתלבים בתחום המסעדנות עם פורמט רזה ■ אפליקציות להזמנת מזון מוותרות על שולחנות ומלצרים, מפעילות מטבחים באזורים נטושים ומתמקדות במשלוחים
  
 
ג'רני 2017
כנס ג'רני: מבשלים עסקאות בזירת הפודטק
אתגרי תעשיית המזון הופכים מורכבים ומאתגרים טכנולוגית ■ תחום האגטק משנה את חיינו מבלי שנשים לב ■ בכנס ה-JOURNEY של פירמת הייעוץ וראיית החשבון EY ושל עיתון "גלובס" ייחשפו החידושים החמים בתחום
  
 
סושי / צילום: רויטרס
בני דור המילניום מעדיפים לאכול מזון מוכן על פני בישול ביתי
הצרכנים מעדיפים לאכול כמויות קטנות לעתים תכופות ■ כשהם מכינים ארוחות, הם משתמשים בפחות מרכיבים ■ עפ"י נתוני Acosta, אשתקד הוציאו בני דור המילניום בממוצע 202 דולר בחודש על מזון שהוכן מחוץ לבית
  
 
אלי זוגלובק / צילומים: תמר מצפי, יח"צ
זוגלובק: "תעשיית המזון נכנסה למעגל עוני שמדבר רק על הוזלה"
אלי זוגלובק בראיון ל"גלובס": "מאז המחאה החברתית שוק המזון הולך אחורה, כמעט ואין עליות מחיר" ■ ובינתיים, זוגלובק השיקה קו פרימיום כדי להחזיר את חובבי הבשר
  
 
מוצרי מזון של יכין. ממותגי זנלכל   / צילומים: אתר החברה
המותגים הוותיקים של זנלכל משמרים את מעמדה בשוק המזון
בדומה ליצרניות מזון אחרות, לזנלכל חשיפה גבוהה לרשתות המזון הגדולות ■ עם זאת, ניסיון העבר מלמד כי תלות זו פועלת לטובת מחזור המכירות של החברה, ששומרת על קשרי מסחר ארוכי טווח עם לקוחותיה העיקריים
  
 
מוצרים עתירי רווח / צילום: יח"צ
עובדים על הצרכנים: 660 שקל לק"ג תה ירוק, 260 שקל לק"ג מסטיק
יצרניות מזון משתמשות בחוזק המותג ובגודל האריזה וכדי למכור מוצרים במחירים גבוהים במיוחד ■ בכיר לשעבר בתעשיית המזון: "זו קטסטרופה לצרכן. רווחיות מטורפת"
  
 
מחוץ לקופסא, פודטק/ צילום: מתוך הוידאו
סטייק צרצר או חלב עשוי שמרים: טכנולוגיות המזון החדשות
ממזון שהותאם לשיפור מצב-הרוח שלכם באופן אישי - ועד מודלים חדשים וטכנולוגיות מלהיבות לשיווק מזון לבית הצרכן ■ תחום הפודטק מסתמן כדבר הגדול הבא בעולם - וגם בישראל
  
 
המבורגר המעבדה ה”מדמם” של חברת Impossible foods / צילום: רויטרס
מהפכת הפוד-טק - הדור הבא: רוטב בולונז מצרצרים
התפתחות תחום הפוד-טק בשנים האחרונות מאפשרת לרעיונות מדיסציפלינות מדעיות שונות לצאת במהירות מהמעבדה אל העולם ■ ומה יקרה אז? מהפכה כלכלית
  
 
טחינת הנסיך / צלם: יחצאסתר לוצאטו
ד"ר אסתר לוצאטו
דרושה בדחיפות: FDA ישראלית
סערת החיידקים: יש לקיים דיון רציני ויסודי על הפיקוח על המזון בארץ
האם הצטברות התקלות שאירעו לאחרונה בתעשיית המזון הישראלית היא תולדה של צירוף מקרים אומלל - או שהיא מלמדת על כשל מערכתי באחד מענפים ...המשך
  
 
שרגא ברוש / צלם: תמר מצפי
ברוש: "אני אחליט אם לשתות ממותק. מה אני, ילד מפגר?"
נשיא התאחדות התעשיינים מותח ביקורת על מדיניות האוצר ועל יוקר המחיה בכנס המזון השנתי ■ "הדרך להורדת מחירי המזון בישראל היא דרך מע"מ דיפרנציאלי"
  
 
גדי לסין / צלם: תמר מצפי
מנכ"ל שטראוס: מכירת תנובה לסינים - איום אסטרטגי על ישראל
גדי לסין בכנס המזון: "שטראוס עושה ב-4 השנים האחרונות הכול להוריד מחירים, כי הצרכן זועק ולא יכול לשלם" ■ "בכל פעם שלא הצלחנו להתייעל העלינו מחירים, זה התפוצץ לנו בפנים במחאה. היינו בטוחים שאוהבים אותנו"
  
 
איציק תמיר / צילום: יח"צ
ראשי תעשיית המזון: אנחנו לא אחראים ליוקר המחיה
יו"ר איגוד תעשיות המזון, איציק תמיר: "עושים דה-לגיטימציה לחברות המזון, כאילו שהן חבורת נוכלים תאבי-בצע שכל עניינם עושק הצרכן" ■ שרגא ברוש: "אנחנו כאן כי אנחנו ציונים. נילחם כמו אריות שלא יהפכו אותנו ליבואנים"
  
 
מתוך קמפיין של יכין / צילום: יחצ
משמרים את ההצלחה: כדאי לכם לבחון את המניה הזו
יצרנית המזון המשומר זנלכל מציגה צמיחה במחזור ההכנסות בכל אחת מהשנים מאז 2005 ■ מה עוד הופך אותה לראויה להשקעה
  
 
אקדח מחירים / צלם: תמר מצפי
חברות המזון משיבות אש: אי-אפשר להוריד מחירים
בשיחות עם "גלובס" מטילים היצרנים את האשמה במחירי המזון הגבוהים על הממשלה ■ ‏"שיבדקו את המסים, את השכר, את הדלק. איך הגלון בארה"ב עולה חצי מאשר בישראל. כאן 90% מהמחיר זה בלו"
  
 
חוגגים את ההנפקה של חברת המשלוחים גראב האב / צילום: רויטרס
"פוד-טק": הכירו את מיזמי הסטארט-אפ לשיפור המזון
ה"פוד-טק" הוא אחד התחומים הצומחים בתעשיית הון הסיכון העולמית ■ בתעשיית המזון מבינים שהחדשנות כבר לא תבוא מהחברות הגדולות בתחום אלא מבחוץ, וגם כמה סטארט-אפים ישראליים כבר עלו על הגל
  
 

   123    >

   נמצאו 38 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 3