מתכונים

הסלטים שליד הסטייק

קלחי תירס שזופים

חומרים: 6 קלחי תירס טריים, רבע בקבוק צ'ילי מתוק, מלח גס.

הכנה: מחממים את התנור לחום בינוני. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.

שמים את קלחי התירס בסיר, מוסיפים מים ומבשלים ברתיחה 10 דקות או עד שהתירס מוכן. מוציאים את התירס ומייבשים היטב. חותכים כל קלח לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ, ומניחים בתבנית אפייה. יוצקים את הרוטב על התירס ומערבבים היטב. בוזקים מעל התירס מעט מלח גס, שמים בשכבה אחת בתבנית, ואופים בתנור עד שהרוטב משחים.

מתכונים של יורם קוהן, המאמן האישי לבשר

סלט ירוק לבן

הסלט הכי מרענן לאוכלי הבשר

חומרים: 1 צרור פטרוזיליה קצוצה גס, 1-2 בצלים לבנים קצוצים גס, שמן זית, מלח, פלפל שחור.

הכנה: מערבבים הכול בקערה ומגישים.

חומרים לרוטב מושדיי (רוטב רומני ביתי, פשוט ומעולה לסטייקים): שיניים קלופות וכתושות מראש שום שלם, שמיר טרי קצוץ לפי הטעם, 1 כוס מים, מלח.

הכנה: מערבבים הכול לרוטב סמיך ומגישים לצד הסטייק.