חברת בת של גראויטי ישראל תשקיע 4 מיליון דולר בהקמת עולם וירטואלי לסדרת ילדים

חברת GS New Media הקנדית תקים את העולם הוירטואלי לסדרה "THE SADDLE CLUB" ; מנהלי החברה צפויים להגיע לארץ לסדרת פגישות עם גופים ליצירת שיתופי-פעולה

חברת GS New Media הקנדית, חברת בת של גראויטי ישראל, תקים את העולם הוירטואלי לסדרה "THE SADDLE CLUB", בהשקעה של כ-4 מיליון דולר. מנהלי החברה צפויים להגיע לארץ לסדרת פגישות עם גופים ליצירת שיתופי-פעולה.

שמי לוי, מנכ"ל חברת GS, מסר כי "שוק העולמות הווירטואלים לילדים הוא מהראשונים בעולם לייצר מסה קריטית של משתמשים. בנוסף הוא מהווה מודל עסקי מוצלח עם משתמשים רשומים המוכנים לשלם דמי מנוי חודשיים. בשוק הזה ניתן למצוא דוגמאות כמו WEBKINZ עם למעלה מ-7 מיליון מבקרים מדי חודש, ומכירות של למעלה מ-200 מיליון דולר מ'אימוץ' בובה וירטואלית. מדובר בדוגמה לדרישה עצומה שקיימת בקרב ילדים לחוויות וירטואליות המשלבות תוכן".