הבא
לכתבה הקודמתגייס 1.2 מיליון ד': מוצר ישראלי חדש שמעורר התלהבות רבה לכתבה הבאהצפו: ישראל מציגה את המילה האחרונה בתחום כלי הנשק
שמתם לב מה השתנה בעגבניות שכולנו אוכלים? צפו בוידאו
מדענים מאוניברסיטת פלורידה בודדו את הגנים האחראים על טעמה של העגבנייה מתוך 400 זנים שונים, במטרה להשיב לה את טעמה המקורי והאהוב, שכמעט ונעלם בשנים האחרונות, ולאפשר מחדש ייצור מסחרי של עגבניות "אמיתיות". צפו בוידאו
00:01:24 14/02/2017 12:05
לכל כתבות ארכיון היי-טק, ביוטק והון סיכון >>