ביונד מיט

חברת תחליפי החלבון מן הצומח הנסחרת בוול סטריטחברת תחליפי החלבון מן הצומח הנסחרת בוול סטריט

כתבות אחרונות

 
תחליפי הבשר "אימפוסיבל" ו"ביונד מיט". הסטארט-אפ הבריטי הצטרף לתחרות  / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
מזון בריא | בלעדי

הקציצה הבריטית: תנובה תייבא לראשונה מותג תחליפי בשר שמתחרה בביונד מיט

תנובה נכנסת לשוק תחליפי הבשר ותייבא את המותג הבריטי Meatless farm • התחרות הישירה שלה תהיה מול דיפלומט, שמשווקת בישראל את המותג ביונד מיט

שני מוזס 25/08/2020
סוחר בבורסת ניו יורק / צילום: רויטרס
וול סטריט | ניתוח

ה'קציצה' לא עוצרת, טסלה בעננים: האם הגיע העת לחשוש מהדובים?

מדד 500 S&P מציג רצף ימי מסחר עם תנודות נמוכות מ-1% שהוא כמעט חסר תקדים ב-50 השנים האחרונות • בפעמיים האחרונות שהתופעה התרחשה, ב-2018-2017, אחרי תקופת השקט המדד צנח לטריטוריה דובית • אז האם תגיע נפילה או רק "עלייה סנטימנטלית בתנודתיות"

וול סטריט ג'ורנל 22/01/2020
קים קרדשיאן ווסט / צילום: רויטרס

קים קרדשיאן מציגה מקרר מלא בביונד מיט; המניה חוצה את ה-100 דולר

מנייתה של ביונד מיט חוזרת מהמתים והשלימה מהלך עליות של יותר מ-40% בחמשת ימי המסחר האחרונים • מי שסיפקה דלק לחידוש ההייפ היא קים קרדשיאן, שחשפה לגולשים את תכולת המקפיא שבביתה

שירות גלובס 13/01/2020
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

מה קרה לקציצה שאמורה להציל את כדור הארץ ממשבר האקלים?

זאת היתה שנה מופלאה לקציצת הביונד מיט • תלו בה תקוות שתציל את העולם ממשבר האקלים ושתגאל את האנושות מההתמכרות לבשר, והנפקתה החלה עם זינוק בשווי 12 מיליארד דולר • אז למה המניה של החברה צוללת למטה, למרות שכבר עברה לרווחיות? • האזינו

צוות גלובסטוק 11/11/2019
הנפקת ביונד מיט בנאסד"ק / צילום: Mike Segar, רויטרס
ביונד מיט | ניתוח

מה עובר על ה"קציצה" שמשגעת את השוק, וממה מפחדים המשקיעים?

ההנפקה הסוערת של ביונד מיט במאי הביאה למוקד תשומת-הלב את תחום תחליפי הבשר והקפיצה את שוויה ל-12 מיליארד דולר • אז למה למרות הבאזז הציבורי והדוח הרבעוני שחשף השבוע שהחברה עברה לרווחיות, המניה יורדת?

גיא בן סימון וגלי וינרב 03/11/2019
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

קנאביס אאוט, בשר "נקי" אין: היזם של ננו דיימנשן מביא לראשונה לבורסה פעילות בשר משובט

אופקטרא נדל"ן מדווחת כעת על מיזוג מיט-טק (MeaTech) של שרון פימה, שמפתחת טכנולוגיה לייצור סטייק מתאי בשר שמקורם בתאי גזע עובריים • האם החברה לא מגיעה לבורסה מוקדם מדי? פימה: "אני מאמין בפלטפורמה הבורסאית מאוד"

גלי וינרב 02/10/2019
המבורגר ביג ויגן / צילום: נמרוד גנישר

"כל השחקנים הגדולים מבינים שקהילת הטבעונים היא מנוע צמיחה שאי-אפשר להתעלם ממנו יותר"

השבוע הייתה זו KFC ולפניה מקדונלד'ס שהצטרפו למגמת הטבעונות, אך הן ממש לא לבד • בזו אחר זו מסמנות רשתות המזון הענקיות את קהל היעד שנחשב לצומח ביותר • אבל מי באמת מניע את המכירות? מסתבר שאלה בכלל אוכלי הבשר "המפחיתנים"

מיכל רז-חיימוביץ' 29/08/2019
סניף KFC במוסקבה / צילום: Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

עוף זה ציפור? שיתוף-פעולה ראשון בין ביונד מיט לבין רשת המזון המהיר KFC

לאחר שמקדונלד'ס וברגר קינג הכניסו המבורגר טבעוני לתפריט, גם רשת המזון המהיר האמריקאית KFC הכריזה על מהלך דומה • KFC תשלב את תחליף הבשר של ביונד מיט במנה של נאגטס "עוף" צמחוניים

מיכל רז-חיימוביץ' 27/08/2019
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

לאחר מהלך עליות של 240% מההנפקה - 'הקציצה' ביונד מיט צונחת לקראת הנפקת מניות

הכוונה לבצע הנפקה נוספת של מניות, שלושה חודשים בלבד לאחר ההנפקה הראשונית לציבור, הובילה את המניה לצלילה במסחר אתמול • בשיחת ועידה שהתקיימה אתמול עם אנליסטים סירבו מנהלי החברה להגיב בסוגיית ההנפקה המתוכננת • מניית ביונד מיט נסקה ביותר מ-240% לאחר ההנפקה הראשונית לציבור שהתקיימה במאי

שירות גלובס 30/07/2019
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

הרבה מעבר לבשר

עמיחי קילשטיין, מנכ"ל מאצ' ריטייל, בחר בחברת ביונד מיט שהצליחה, למרות השוק הרווי בתחליפים, לקחת את ההמבורגר הטבעוני קדימה ולייצר מוצר שדומה למקור על כל רבדיו

עמיחי קילשטיין 21/07/2019
ביונ דמיט / קרדיט: REUTERS

אחרי זינוק של 69% ביומיים: בג'י.פי מורגן חושבים שביונדמיט עלתה יותר מדי

הראלי שרשמה ביונדמיט מאז ההנפקה העלה את שוויה ליותר מ-10 מיליארד דולר • לאחר זינוק מטאורי של יותר מ-500% מההנפקה במאי האחרון, בבנק ההשקעות חושבים שהצפי האופטימי שסיפקה החברה במעמד הדוחות - כבר מגולם במניה • בג'י.פי מורגן חתכו את ההמלצה למניה, וביונדמיט מאבדת כעת 10% בטרום-מסחר

שירות גלובס 11/06/2019
המבורגר של אימפוסבל פודס /צילום: רויטרס, Beck Diefenbach

מהפכת הבשר-ללא-בשר: היצרניות מתקשות לעמוד במבול ההזמנות

הצמיחה המהירה בביקוש למוצרים נטולי בשר, במיוחד על רקע הצטרפותן לטרנד של רשתות מזון מהיר כמו ברגר קינג, מאתגרת את יכולתן של שתי היצרניות המובילות בתחום - ביונד מיט ואימפוסיבל פודס - לעמוד בהזמנות

וול סטריט ג'ורנל 06/06/2019

   1   

   נמצאו 12 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 1

צרו איתנו קשר *5988