גבינות בחדשות

סוכן חדשות
 
מאפי הגבינה של קומרובסקי / צילום: נמרוד סונדרס
ארז קומרובסקי מאמין שהגיע הזמן למאפי גבינה מקומיים
המטבח הישראלי החדש כבר למד לשלב מסורות בישול מקומיות, שמתכתבות עם הגיאוגרפיה והאקלים. אבל האפייה המקומית עדיין נושאת עיניים לאירופה ● ארז קומרובסקי מאמין שהגיע הזמן למאפי גבינה מקומיים, במקום עוד עוגת גבינה צרפתית
  
 
מוצרי חלב. מכילים סידן ומאפשרים גיוון מזונות / צילום:Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
חשוב לבריאות, קשה להשגה: איך ילדכם יצרכו מספיק סידן?
לסידן תפקיד מרכזי בבניית העצמות וצמיחה לגובה, אולם הוא אינו נצרך בכמות מספקת על ידי ילדים ובני נוער ■ כיצד ניתן לשנות את המצב הזה?
  
 
מוצרי חלב. מסייעים לצריכת הסידן היומיומית/ צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב תודה!
מהן הסכנות שבאי-צריכת סידן מספקת ואיך להימנע מהן?
סידן הוא מרכיב חשוב לתזונת ילדים ובני נוער ובכלל, אך הנתונים מראים שאלו אינם צורכים מספיק ממנו ■ למצב שכזה עשויות להיות השלכות לא נעימות - כגון פגיעה בבניית העצמות ■ כיצד ניתן להפחית סיכונים אלה?
  
 
גבינה צהובה / צלם: יחצ
הוסרה הבקשה לדיון נוסף בהחרגת גבינה צהובה מהסימון האדום
לאחר הביקורת החריפה שנמתחה על כך בתקשורת, ח"כ איתן ברושי הסיר את בקשתו לדיון מחודש בכנסת באי-החרגת הגבינות הצהובות מהסימון האדום שמזהיר מפני כמויות הנתרן והשומן הרווי במוצר
  
 
עפרה שטראוס / צילום: סיון פרג'
אחרי תום החוזה עם וילי פוד: ארלה חתמה חוזה עם שטראוס
במסגרת ההסכם עם ארלה, שטעון עדיין את אישור רשות ההגבלים, שטראוס תפיץ בין היתר את חמאת לורפק, ממרחי חמאה וגבינות מיוחדות של ענקית המזון הדנית
  
 
פונדו גבינה קלאסי / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
טבילת אש: בחיפוש אחר הפונדו המושלם
ארוחת סיר הפונדו, כמו שיודע כל גולש אלפיני, היא טקס בפני עצמו ■ כיום יש גם גרסאות שונות ומשונות כמו פונדו שוקולד ופונדו בקר ופונדו דגים, אבל גרסת המקור עם גבינת גרוייר ויין לבן היא המנצחת
  
 
גיל שגב/צילום: איל יצהר
"אי-אפשר לשאוף להיות סופר-פרימיום עם נתח של 50% מהשוק"
"נתח השוק שמתעניין במחיר הוא 7%-10%", אומר גיל שגב, סמנכ"ל השיווק והמכירות הפורש של מחלבות גד ■ בראיון בלעדי הוא מספר על שיתוף-הפעולה עם מחלבות הגולן שהכניס אותם לשוק המוסדי, על מעבר השוק מהמעדנייה למוצרי מדף ועל הסדרה שיצר לאחר טיול בחו"ל
  
 
גבינות / צילום: יח"צ
מכסות יבוא הגבינות הצהובות הפטורות ממכס הוגדלו ב-13%
בשל הגידול בצריכת גבינות ארוזות, חלקן במכסה יגדל ■ תנובה אמורה להיות הנפגעת העיקרית מהיבוא, אך ההכנסות שלה דווקא גדלו
  
 
ליזה מקלינטוק ליז מתיוס וסטיב גומז / צילום עבור בלומברג: YE RIN MOK
המדענים והמשווקים מתגייסים להציל את תעשיית החלב
במחסני הקירור בארה"ב מאוחסנים כחצי מיליארד ק"ג עודפי גבינה, והחקלאים שפכו אשתקד כ-200 מיליון ליטרים של חלב ■ בשל הפער העצום בין ההיצע לביקוש, הוקם בחסות הממשל ארגון שיווק בשם "ניהול מוצרי חלב" (DMI) ■ כך פותחו מוצרים עתירי גבינה לפיצה האט וטאקו בל, ומקדונלד'ס עברה לחמאה
  
 
נני סיימן / צילום: איל יצהר
"הצרכן לא אוכל רק גבינה צהובה. הצרכן רוצה דברים אחרים"
נני סיימן מייבאת גבינות בוטיק כבר 30 שנה ■ עם השנים החך הישראלי השתדרג, אך החסמים נשארו בעינם ■ כעת היא מדברת על המכסות שאינן מממשות את ההבטחה, הדרישות הבלתי הגיוניות של המכרזים וגבינות הרוקפור הישראליות
  
 
שידוך משמיים / צילום: מיכל רביבו
שידוך משמיים: עוגה לחג השבועות עם שילוב לא שגרתי
בחג השבועות הזה נפגשות שתי מסורות: עוגת הגבינה הישראלית עם ביכורי עץ המייפל הקנדי, שבעונה זו ממש מתחיל להגיר את עסיסו לסירופ המפורסם ■ העוגה הזו יוצרת שילוב של מתוק ומלוח: גבינה, מייפל ובייגל
  
 
גבינת פילדלפיה / צילום: יחצ
מי הזיז את הגבינה? הופסק שיווק גבינת "פילדלפיה" בישראל
בחברת נטו, המשווקת את הגבינה, אומרים כי שינוי רכיב ע"י היצרנית העולמית קראפט טעון את אישור משרד הבריאות ■ למרות זאת, קמעונאים טוענים כי הסיבה להפסקת היבוא היא בעיית כשרות
  
 
גבינה צהובה / צלם: יחצ
אלה הזוכים במכרז ליבוא גבינה צהובה ללא מכס בשנת 2017
הרשתות שופרסל, אושר עד ורמי לוי והחברות ויליפוד, סיימן מוצרי תמיר ונטו זכו במכרז משרד הכלכלה ואמורים להוזיל את המחירים לצרכן עד 30%
  
 
גבינה צהובה / צלם: יחצ
פורסם ההליך ליבוא גבינות קשות ל-2017: הקצאה של 5,600 טון
מנכ"ל משרד הכלכלה והתעשייה, עמית לנג: ההליך התחרותי ליבוא גבינות קשות, שמשרד הכלכלה החל להפעיל כבר לפני כשנה וחצי, כבר הביא להגברת התחרות ולהפחתת המחירים לצרכן
  
 
מאיר צור / צילום: רוני שיצר
"הגבינה הצהובה מחו"ל אינה למאכל אדם. יש חומרים מסרטנים"
(עדכון) - יו"ר התאחדות חקלאי ישראל טוען כי הממשלה נמצאת בעיצומם של מגעים עם החקלאים גם כך, ובכל מקרה פערי התיווך הם שמעלים את המחירים ■ "הניסיון להאשים את החקלאים ביוקר המחיה הוא לא פחות מהסתה פרועה"
  
 
בלוק של גבינה צהובה/  צילום:יוסי זליגר
התשובה של תנובה לפתיחת שוק הגבינה הצהובה לתחרות
קטגוריית הגבינות הצהובות מגלגלת כמיליארד שקל בשנה ונשלטת ע"י תנובה ■ החברה שינתה את צורת בלוק הגבינה הצהובה "עמק" ו"גלבוע" ממרובע למלבן ותשקיע 350 מיליון שקל במחלבה החדשה בתל-יוסף
  
 

   1234567    >

   נמצאו 97 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 7