האם ישראל תהיה מעצמת בשר וחלב מתורבת או שתפספס את הרכבת?
המפגש האחרון של סדרת הלייבים תוכנית עבודה יעסוק בחדשנות בתחום המזון ובשאלה האם ישראל בדרך להפוך למעצמת בשר וחלב מתורבת או שתפספס את הרכבת? • במפגש ישתתפו: שי כהן, CINO מנהל יחידת החדשנות הקונצרנית, תנובה; נגה סלע-שלו, סמנכ"ל פיתוח עסקי חממת הפודטק Fresh Start; אניה אלדן, סמנכ"ל זירת הזנק ברשות החדשנות; ניר גולדשטיין מנכ"ל GFI; תומר אייזן מנכ"ל חברת ביומילק ואידו סביר מנכ"ל חברת ביומילק • מנחה את המפגש שני אשכנזי, כתבת הקיימות והסיבה של גלובס • שידור חי באתר גלובס ובפייסבוק, יום שני 12.4 בשעה 10