דגים

כתבות אחרונות

 

איך הפך פילה אמנון מתובל לגזירה הכי קשה על העשירים?

בעמוד 236 בתקציב המדינה מפורטים מוצרי היוקרה שעליהם יוכבד נטל המס: פרוות, ג'יפים, טרקטורונים, סיגרים, ריהוט עתיק ועוד ■ גם פילה אמנון מתובל נכנס לרשימה - ויהווה את מקור ההכנסה העיקרי ■ מדוע?

אדריאן פילוט 12.05.2013

האמת על האדם

על קפיצה למסקנות, על עדריות ועל האשמות בלתי מבוססות

דרור פויר 06.04.2013

מפלס הכנרת בסדר גמור - האסון הוא בדגים

וירוס משמיד את דגי המושט בכנרת, הבורי מתים ממחלת פטריות, ובן-כלאיים של הכסיף פוגע במאזן האקולוגי

משה ליכטמן 28.03.2013

"הדגים צפויים להתייקר בכ-20% נוספים במהלך השנה"

דוד חזות, מנכ"ל "אקווה מעוף טכנולוגיות מדגים": "כמות הדגים בחופי ישראל הולכת ונעלמת בקצב עקבי ומדאיג. כ-20% ממיני הדגים בעולם עלולים להיכחד"

שירות גלובס 22.03.2013

בקרוב בסושי שלכם: דגים מיפן עושים עלייה למסעדות בארץ

השוק הישראלי נפתח ליבוא דגים מיפן, דבר שמרגש מאוד את בעלי המסעדות היפניות בארץ ■ החלוץ ששוחה לפני המחנה הוא המאצ'י, המוכר גם כילו טייל או אנטיאס

מרב סריג 28.02.2013

אקווה מעוף תקים חוות דגים מתועשת בנגב בכ-99 מיליון שקל

הפרויקט יוקם עד סוף 2013 על שטח של 50 דונם

שירות גלובס 11.02.2013

מעדני מיקי תפעיל מעדניות ברשת המזון Cost365

חתמה על חוזה עם Cost365 כספק הבלעדי של סלטים ודגים במעדניות הרשת

שירות גלובס 03.01.2013

מעקב: הווירוס המסתורי ממשיך להשמיד את דגי הכנרת

במשרד החקלאות אמרו שזיהו את הווירוס ועובדים על חיסון לדגי הכנרת. אז אמרו

משה ליכטמן 21.07.2012
דגים | לפני כולם

טיב טעם פותחת חברה למכירת דגים טריים כשרים

פעילות הדגים תתבצע בנפרד מהפעילות התעשייתית של החברה, שאינה כשרה ■ צפויה לפתוח סניפים של רשת הקמעונאות במודיעין, בחולון ובהרצליה פיתוח

אילנית חיות 15.07.2012

מאכל קיץ מרענן: קבלו מתכונים למנות דגים קלילות וכיפיות

עידן מצנר, השף של מסעדת סיפו ביפו, דור שלישי לדייגים ולשפים מטבריה, הכין עבורנו מנות דגים קיציות, ים תיכוניות, שנורא קל להכין בבית והולכות טוב עם יין לבן, אוזו או ערק בצד

מרב סריג 12.07.2012

המגפה הכחולה: אלפי דגי מושט בכנרת מתים מווירוס מסתורי

לפי הערכות, וירוס קטלני מחסל כמחצית מהדגיגים בכנרת ■ איש אינו יודע מה השפעתו של הווירוס על האדם ומה יהיו השלכות על המערכת האקולוגית באגם

משה ליכטמן 12.07.2012

למה נתן משרד החקלאות פטור ממכס לכמה יבואני דגים?

מבקר המדינה מתלבט אם לבדוק או להעביר לחקירה פלילית

משה ליכטמן 24.05.2012

ארז קומברובסקי מסביר איך מכינים דינוזאור פולני

מתכון הגפילטע של הסבתות ממזרח אירופה עבר דרך ולרי הקווקזי, חנן המרוקאי וג'ורג' הסיבירי ■ תמצית הבישול הישראלי

ארז קומרובסקי 09.04.2012

המלצה קולינארית: מסעדת ברוך הדייג באילת; "תגלית בת 27 שנים"

ברוך הדייג האילתי הוא גם הטבח, המלצר ושוטף הכלים במסעדה הקטנה ששורדת כבר 27 שנה ■ חיליק גורפינקל: "מבחינתי זו תוספת מבורכת לרפרטואר הקולינרי של מי שנגזר עליו לבלות באילת"

חיליק גורפינקל 02.04.2012

מינאטו היפנית בהרצליה הפיתוח מנצחת בגזרת הדגים

למרות מגבלת הכשרות, מסעדת מינאטו היפנית בהרצליה פיתוח מתחרה בהצלחה רבה ביתר המסעדות היפניות מרובות הדגים והשרצים

חיליק גורפינקל 04.03.2012

החברות דגת הארץ ואטמור יוצאות במהלך מיתוג מחדש

דגת הארץ יצאה במיתוג מחדש והחלה לשווק מגשיות של פילה דג טרי ברשתות ■ ‏במקביל הודיעה אטמור על מיתוג מחדש ועל השקת מכשירים חדשים לחימום מים

‎‎שירות גלובס‏ 06.02.2012

   123456789   

   נמצאו 136 כתבות   |   עמוד 7 מתוך 9

צרו איתנו קשר *5988