הסעדה בחדשות - עמוד 2

סוכן חדשות
 
אוכל במשלוחים / צילום: Shutterstock
גל עזיבות של ראשי חברות הקייטרינג בישראל
דני פלטי, מנכ"ל חברת ההסעדה שולץ שבשליטת קרן אייפקס, ועוז רדומסקי, מנכ"ל חטיבת ההסעדה של חברת ISS, מסיימים בימים אלה את תפקידם
  
 
כנס המסעדנים / צילום: יחצ
בעקבות האקזיט של תן ביס: כנס חירום של 200 מסעדנים
כשבוע לאחר שנודע כי חברת תן ביס, שמתווכת בין מסעדות ועסקי הסעדה לבין לקוחות הקצה, תימכר לפי שווי אדיר של למעלה מחצי מיליארד שקל, קבוצה של 200 מסעדנים נפגשה הערב במטרה לגבש חזית אחידה שתפעל למען האינטרסים של הענף • "אין סיכוי להרוויח באמצעות הפלטפורמה של תן ביס וסיבוס"
  
 
אוכל בריא בבתי הספר / שאטרסטוק
על כוונת הכנסת: הסוף לבורקסים וג'חנון בבתי הספר
ועדת החינוך של הכנסת צפויה להתכנס מחרתיים לדיון מיוחד כדי לאשר - אחרי שנים של התמהמהות ומאבקים - את תקנות החוק לאיכות המזון ולתזונה נכונה במוסדות החינוך
  
 
תן ביס / צילום מסך
האקזיט של תן ביס יהפוך לסיוט? המסעדנים מארגנים מרד
לאחר שהתברר כי תן ביס רושמת הכנסות של כ-4 שקלים מכל משלוח, המסעדנים מתכננים להתאחד למאבק בעמלות הגבוהות שהיא גובה • המארגנים מקווים שיגיעו נציגים של מאות עסקי הסעדה מרחבי הארץ • תן ביס: "אנו מקבלים פידבקים חיוביים ממסעדות; מיעוט חושב אחרת"
  
 
מיכל הלפרין / צילום: איל יצהר
המספרים של תן ביס רק מגבירים את החשד שמדובר בדואופול
קביעת רשות ההגבלים העסקיים בעניין תן ביס סותמת את הגולל על האפשרות לאכיפה אזרחית ביחס לחברות סליקת הארוחות • פרשנות
  
 
תמיר כרמל / צילום: יחצ
אקזיט שני בשנתיים: מה עומד מאחורי השווי הדמיוני של תן ביס
חברת הזמנת הארוחות נמכרה אתמול ב-135 מיליון אירו, לאחר שרק לפני שנתיים נמכרה לפי שווי צנוע בהרבה • העסקה מספקת הצצה לקופון שגוזרת תן ביס על כל ארוחה שתיווכה בה • המייסד תמיר כרמל, שיקבל בעצמו למעלה מ-100 מיליון שקל, ל"גלובס": "אמשיך לעבוד ולפתח את תן ביס"
  
 
תן ביס / צילום מסך
תן ביס נמכרת תמורת סכום מדהים של כ-135 מיליון אירו
מדובר במכפיל של 10 על הכנסות החברה • הרוכשת היא חברת Takeaway.com, שמנייתה נסחרת בבורסה באמסטרדם • תן ביס, שנוסדה בשנת 2000, מספקת שירותים מקוונים להזמנת ארוחות ונמנית עם החברות הגדולות בתחום זה בישראל
  
 
שרונה מרקט חוגג יום הולדת שלוש / צילום: אלירן אביטל
שרונה מרקט חוגג שלוש: "יצרנו חוויה לכל החושים"
שרונה מרקט ממשיך להתחדש עם תמהיל של חנויות קמעונאיות לצד דוכני אוכל של שפים מובילים • "הצלחנו ליצור שוק אמיתי בו אתה יכול לראות מצד אחד את חומרי הגלם, כמו הגבינות והבשרים בחנויות המזון ומיד אחר כך את התוצר הסופי שלהם במנות גורמה במסעדות"
  
 
אילון אלחדד, מנכ"ל פיידאיט / צילום: יסמין אבנר
לא כולל שירות: סטארט-אפ ההסעדה פיידאיט גייס מיליון דולר
סטארט-אפ ההסעדה הדיגיטלי גייס מיליון דולר בסבב סיד בהובלת קרן "המדגרה" • השלב הבא: לפרוץ לשוק הגרמני
  
 
טדי שגיא ומיכל אנסקי / צילומים: איל יצהר, תמר מצפי
במקום מיכל אנסקי: טדי שגיא במו"מ לרכישת שוק צפון
ל"גלובס" נודע כי שגיא מקיים מגעים לרכישת השוק שברמת החייל מידי יזמי הפרויקט והבעלים מיכל אנסקי ורועי חמד, שימשיכו לשמש כיועצים מקצועיים • שווי העסקה מוערך בעשרות מיליוני שקלים
  
 
חזי עובדיה/ צילום: איל יצהר
"האוכל וניקיון השירותים בהייטק חשובים לא פחות מהשכר"
כניסתן של ענקיות ההייטק הבינלאומיות לארץ העלתה את הסטנדרטים של ההסעדה והניקיון בחברות רבות בארץ • חזי עובדיה, מנכ"ל חברת האחזקה ISS ישראל: "יש אג'נדה סמויה של מעסיקים שרוצים שהעובדים שלהם שיישארו 12 שעות במשרד ויהיו פרודוקטיביים, ואחת הדרכים לעשות את זה היא לתת להם את התנאים המתאימים"
  
 
סניף של ארומה אספרסו בר / צילום: יחצ
"בענף המסעדנות מרוויחים בכפיות ומפסידים בדליים"
התרגלנו לדבר על הצרות של ענף האופנה, אבל שוק אחר, בתי הקפה והמסעדות, מתמודד גם הוא עם קשיים לא פשוטים • "השוק השתנה: שינויי החקיקה לגבי טיפים, עליית שכר המינימום והשינויים לגבי העובדים הזרים - מכבידים מאוד. רק 10% מבתי הקפה הפרטיים מצליחים" • משבר בדרך?
  
 
סופי בלון / צילום גיא מישלי
הארוחה עם סיבוס יקרה? "למסעדנים אין סיבה להתקומם"
סודקסו, שרכשה ב-2013 את סיבוס בישראל, מספקת שירותי הסעדה ל-100 מיליון עובדים בעולם מדי יום, בהם אלפים בחברות הגדולות בארץ • סופי בלון, יו"ר מועצת המנהלים של החברה הצרפתית, מספרת בראיון ל"גלובס" על הרגלי האכילה המשתנים ועל פוטנציאל הצמיחה הגבוה
  
 
ווק טו ווק / צילום: גיורא הירש, יח"צ
אחרי 12 שנה: רשת המסעדות Walk to Wok חוזרת לישראל
על אף השוק הרווי והשכירות הגבוהה בקניונים, רשת האוכל האסייתי חוזרת לישראל בהפעלתו של ניר מעתוק, מבעלי רשתות המזון האסייתיות צו'קה וצ'יינה טאון ■ "ענף ההסעדה בישראל הוא לא פשוט – מי שלא מקצוען, אין לו סיכוי להצליח"
  
 
מתחם אושילנד בכפר סבא/ צילום: איל יצהר
נגד כל הסיכויים: שוק האוכל "אושימרקט" נפתח מחדש בכפ"ס
בזמן ששוקי אוכל נוצצים לא פחות נסגרים בת"א, ולאחר שכבר ניסה פעם אחת ולא הצליח, שוק האוכל המחודש בכפר-סבא "אושימרקט" מציג מודל שיווקי שונה ומקווה להצליח נגד כל הסיכויים ■ הפרטים בווידאו
  
 
זהבית כהן / צילום: תמר מצפי
אייפקס העמידה ערבות לקייטרינג שולץ כנגד פריסת חוב
הקרן בראשות זהבית כהן הגיעה להסדר עם בנק לאומי, שחברת ההסעדה שולץ שבשליטתה חייבת לו עשרות מיליונים ■ שולץ: "החברה צומחת גם במכירות וגם ברווחיות"
  
 

   123    >

   נמצאו 45 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 3

צרו איתנו קשר *5988