חומוס

כתבות אחרונות

 

עכשיו גם אתם יודעים: במסעדת "בלו באס" נמצא החומוס הכי טעים

יודעי דבר אמיתיים ימתיקו סוד ויפקדו את בלו באס מבלי לספר יותר מדי כדי שהמקום לא יהפוך לתיירותי ■ אנחנו יודעי דבר שמספרים, מה הסיכוי ששוחרי חומוס מאזור המרכז יצפינו עד לפרדס חנה?

מתן שירם 26.12.2013

מבקרים בכרמל? אל תפספסו את חומוסיית "הבוטקה"

החומוסייה נפתחה בשנה שעברה במרכז הכרמל, מרחק פסיעה ממתחם פסטיבל הסרטים בחיפה ■ חומוסייה טעימה, נדיבה ולא יקרה

מתן שירם 16.09.2013

סמל הישראליות: בארץ אוכלים מעל 30 אלף טון חומוס בשנה

המאכל הכי ישראלי? עד לא מזמן מקורו של מרבית החומוס שנמכר בארץ היה במזרח אירופה. בשנה האחרונה משתנה המגמה, ועימה מזנקים גם שטחי הגידול ■ לרגל קציר החומוס: דרכו של גרגיר מהשדה ועד הפיתה

צאלה קוטלר 25.05.2013

שוק סלטי החומוס: אוהבים את מעדני מיקי, נאמנים ל"אחלה"

הצרכן הישראלי אוהב את הטעם והאיכות של חומוס מיקי, קונה בעיקר חומוס של צבר והכי נאמן לחומוס "אחלה" - כך לפי סקר החברות המובילות של "גלובס"

מיכל רז-חיימוביץ' 20.05.2013

מחסני השוק במבצע לחג: חומוס ונקניקיות בפחות משקל

לקראת יום העצמאות, ב-14-15 באפריל תציע הרשת חומוס 400 גרם ב-19 אגורות ונקניקיות עוף 400 גרם ב-79 אגורות, לקונים בסכום של מעל 199 שקל

שירות גלובס 08.04.2013

שטראוס ופפסיקו משיקות מותג סלטים חדש במקסיקו

מותג הסלטים OBELA ייוצר במפעל חדש שפתחה החברה במקסיקו סיטי, בהשקעה של 10 מיליון דולר

מיכל רז-חיימוביץ' 13.06.2012

השף עומר מילר משדרג את המאכלים הישראליים הכי אהובים

מה יותר ישראלי משניצל, מפתיתים, מסלט קצוץ דק או מטוסט עם גבינה צהובה? השף עומר מילר מציע וריאציות גורמה על האוכל הכל-ישראלי הזה, כמעט כמו אצלכם בבית, אבל אחרת לגמרי

מרב סריג 29.04.2012

בדיקת "גלובס": כמה יעלה לעשות על האש ביום העצמאות?

מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות

מיכל רז-חיימוביץ' 24.04.2012

הירוק היום ירוק מאוד: הירקות הירוקים הם בשיאם עכשיו

השום הירוק, השקד הירוק, החומוס הירוק ואפונת הגינה הירוקה עכשיו בשיאם: טריים-טריים, לא קפואים, לא משומרים. רעננים כמו האביב עצמו וכמוהו מהירים להיעלם

מרב סריג 15.04.2012

חוויית החומוס של ארז קומרובסקי

אני אוהב חומוס בכל מצבי הצבירה - מנוגב, מבושל, במרק, בפלאפל. דווקא בניו יורק העמקתי איתו את ההיכרות

ארז קומרובסקי 27.03.2012

הטחינה מככבת: חזרתה של הטחינה החמה על הצלחת

רק לפני חמש שנים היה שוק הטחינה הגולמית בשפל, רדום ומדשדש. בשנים האחרונות המטבח הישראלי אימץ אותה בחום, והטרנד הבריאותי-מקומי הפך אותה לכוכבת. מאז שולשו המכירות

מרב סריג 19.02.2012

מוצרים לא ממותגים: תחליף מוצלח למותגים המוכרים - בפחות כסף

אם לא שמעתם על החטיפים באגסי, גולי וקונוסים, זה לא במקרה: הם מיוצרים ע"י יצרניות קטנות ולא נמכרים בכל רשת מזון, אך שווה להכירם - כי מחירם נמוך, והטעם מצוין ■ ויש עוד דוגמאות

יעל גרוס-אנגלנדר 08.11.2011

"חומוס זה תחום מאוד אמוציונלי - כל אחד משוכנע ששלו הכי טוב"

מאחורי כל מוצר תעשייתי עומד אדם שמחרף את נפשו, ובעיקר את לשונו, כדי שתרגישו שאתם מכניסים לפה את הדבר האמיתי ■ חומוסולוג, מאסטר בייקר וטכנולוג קפה אפשרו לכתבת MT לטעום על קצה המזלג מהעבודה היומיומית שלהם ■ כתבה שתגרום לכם לשכרון חושים

שירי דובר, צלם: איל יצהר 02.11.2011

גל ההתייקרויות נמשך: תנובה מייקרת מוצרי חלב עד 7%

תנובה: "בעקבות עליית חומרי הגלם, מחירי חלק מהמוצרים יעלו בשבועות הקרובים"

שירות גלובס 29.04.2011

בשבוע הבא: גל התייקרויות גם בחומוס, קפה, שוקולד וטונה

אם העלייה הצפויה במחירי הדלק ביום ראשון הקרוב לא הספיקה לכם, בימים הקרובים צפויה לחול עליית מחירים רחבה גם במגוון מוצרי מזון וטיפוח

אתר חדשות ערוץ 2 27.04.2011

מעדני מיקי תשווק סלטים מצוננים ברשת טסקו הבריטית

‎‎היקף העסקה מוערך בכחצי מיליון דולר‏ ■ הסלטים המצוננים של החברה, ובעיקר מגוון סלטי החומוס, מיועדים בעיקר לאוכלוסייה היהודית והמוסלמית מכיוון שיש להם אישורי כשרות

‎‎שירות גלובס‏ 13.03.2011

   1234   

   נמצאו 61 כתבות   |   עמוד 3 מתוך 4

צרו איתנו קשר *5988