מזון בחדשות - עמוד 15

סוכן חדשות
 
המועצה לצרכנות: הרשתות לא מסמנות מוצרי מזון בפיקוח
שנתיים אחרי חרם הקוטג', שהעלה לדיון את פיקוח המחירים על מוצרי המזון - בדיקת המועצה לצרכנות מגלה כי החנויות מתעלמות מהתקנות שמחייבות לסמן מוצרים בפיקוח ■ וכך הצרכנים לא יודעים שהחמאה מפוקחת, ואילו הקוטג' כבר לא
  
 
מוצר קטן, מחיר גדול: למה האריזות הקטנות עולות יותר?
עוד ועוד חברות מוציאות גרסאות מוקטנות של מוצרים מוכרים ■ היתרון: המוצרים נתפסים כמדודים ובריאים יותר ■ החיסרון: המחיר לא מתכווץ ואפילו מתייקר בחישוב ל-100 גרם ■ "גלובס" בודק איזו פרמיה נשלם על אריזה קטנה ונוחה
  
 
לא רק בריא: כך תהפכו טופו לאוכל טעים, כיפי ולא משעמם
איך הופכים את הטופו, קובייה לבנה ואניגמטית שלא ממש ברור מה עושים איתה, לאוכל שידידותי גם לגוף וגם לבטן? קבלו כמה הצעות
  
 
מקסיקו פינת פולניה: אוכל עצוב ללא תשוקה במסעדת טאקריה
במקום ארוחה מקסיקנית עוקצנית, הדבר הכי טוב שאפשר לומר על האוכל בטאקריה זה שהוא משביע
  
 
יניב פגוט / איור: גיל ג'יבלי
יניב פגוט
שבו לעלות, ובגדול
הישגי המחאה החברתית בריסון מחירי המזון התפוגגו כלא היו
הידיעות בתקשורת על כוונת בעלי המניות בחברת תנובה להנפיק אותה לפי שווי חברה של כ-8 מיליארד שקל, התפרסמו בתזמון סמלי. ממש בימים אלה ...המשך
  
 
לכם אין הטבות: סל מוצרים בישראל יקר פי 2 מאשר בגרמניה
בן שגב: "אני משלם 2,500 שקל בחודש על דירת 3.5 חדרים עם מחסן וגינה - כולל מים; 400 שקל בחודש על קניית מזון בסופר - ואני מבשל כל יום"
  
 
שוק המזון והמשקאות: תנובה מתחזקת, יוניליוור נחלשת
סטורנקסט: במחצית הראשונה של 2013, מכירות שוק המזון והמשקאות צמחו ב-3.2% ל-16.37 מיליארד שקל
  
 
טעם של פעם: אוסף ענק של אוכל וספרי בישול נוסטלגיים
גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו
  
 
מע"מ דיפרנציאלי על מזון: לא מה שהאוצר מנסה למכור לנו
ברוב מדינות ה-OECD נהוג מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון, ואם תונהג השיטה גם בישראל לגבי כלל מוצרי המזון, ייהנו מכך כל היצרנים והצרכנים ■ מס מירבי יושת על מוצרי מזון שייקבעו כמותרות או על מזון עתיר בסוכר, במלח ובשומן
  
 
אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים
איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?
  
 
אמיר חייק ואוריאל לין: ליישם מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון
חייק, מנכ"ל התאחדות התעשיינים, בוועדת הכלכלה: "יש להוריד את מחירי המזון באמצעות עידוד מפעלי המזון הקטנים והבינוניים, ולא באמצעות הרחבת היבוא"
  
 
תעשיית המזון: ירידה של 28% בהשקעות בשנת 2012
פדיון מפעלי המזון הסתכם ב-2012 ב-67 מיליארד שקל ■ בכיר בתעשייה: אנחנו מתאוששים מהמחאה החברתית, הציבור מבין שהתעשייה לא אשמה
  
 
אמזון תשיק בשבוע הבא שירות הפצת מוצרי מזון לבית הלקוח
בכיר לשעבר בחברה: "אם אמזון תוכל להוביל לבתים פעמיים או שלוש בשבוע, היא תוכל להציע ללקוחות פריטים אחרים, יקרים יותר"
  
 
פראי ואצילי: הדבר החם הבא בגזרת האוכל הבריא
בשלב הבא של אוכל בריא כבר לא מסתפקים בוויטמינים ובמינרלים. הדבר החדש הוא "מזונות על", פצצות אנזימים ונוגדי חמצון מהטבע: אצות, זרעים ושורשים. אומינה וקארונה מביאות את הבשורה לארץ
  
 
צריכת המזון בישראל ירדה מתחילת השנה ב-2.3%
כך עולה מנתוני סטורנקסט שהגיעו לידי "גלובס" ■ בעלי רשתות המזון מתריעים: "יש ירידה בצריכה, והיא רק תחמיר. לציבור מתחיל להיות קשה" ■ ירידה בצריכת מוצרי חלב: הנפגעת העיקרית היא חברת טרה, שרשמה ירידה של 9.7% במכירות
  
 
אכלת לי את הראש: כל מה שרציתם לדעת על תזונה
מה הקשר בין משקאות ממותקים לדיכאון, איך משפיעה תזונת האם על מוח העובר, מדוע שווה לחיות על תזונה ים תיכונית ולמה מומלץ לפנטז על האוכל הנחשק ביותר דווקא בזמן הדיאטה "אתה זה מה שאתה אוכל" - שלב ההוכחות
  
 

<    8910111213141516171819202122    >

   נמצאו 524 כתבות   |   עמוד 15 מתוך 33

צרו איתנו קשר *5988