מזון בחדשות - עמוד 15

סוכן חדשות
 
מקסיקו פינת פולניה: אוכל עצוב ללא תשוקה במסעדת טאקריה
במקום ארוחה מקסיקנית עוקצנית, הדבר הכי טוב שאפשר לומר על האוכל בטאקריה זה שהוא משביע
  
 
יניב פגוט / איור: גיל ג'יבלי
יניב פגוט
שבו לעלות, ובגדול
הישגי המחאה החברתית בריסון מחירי המזון התפוגגו כלא היו
הידיעות בתקשורת על כוונת בעלי המניות בחברת תנובה להנפיק אותה לפי שווי חברה של כ-8 מיליארד שקל, התפרסמו בתזמון סמלי. ממש בימים אלה ...המשך
  
 
לכם אין הטבות: סל מוצרים בישראל יקר פי 2 מאשר בגרמניה
בן שגב: "אני משלם 2,500 שקל בחודש על דירת 3.5 חדרים עם מחסן וגינה - כולל מים; 400 שקל בחודש על קניית מזון בסופר - ואני מבשל כל יום"
  
 
שוק המזון והמשקאות: תנובה מתחזקת, יוניליוור נחלשת
סטורנקסט: במחצית הראשונה של 2013, מכירות שוק המזון והמשקאות צמחו ב-3.2% ל-16.37 מיליארד שקל
  
 
טעם של פעם: אוסף ענק של אוכל וספרי בישול נוסטלגיים
גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו
  
 
מע"מ דיפרנציאלי על מזון: לא מה שהאוצר מנסה למכור לנו
ברוב מדינות ה-OECD נהוג מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון, ואם תונהג השיטה גם בישראל לגבי כלל מוצרי המזון, ייהנו מכך כל היצרנים והצרכנים ■ מס מירבי יושת על מוצרי מזון שייקבעו כמותרות או על מזון עתיר בסוכר, במלח ובשומן
  
 
אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים
איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?
  
 
אמיר חייק ואוריאל לין: ליישם מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון
חייק, מנכ"ל התאחדות התעשיינים, בוועדת הכלכלה: "יש להוריד את מחירי המזון באמצעות עידוד מפעלי המזון הקטנים והבינוניים, ולא באמצעות הרחבת היבוא"
  
 
תעשיית המזון: ירידה של 28% בהשקעות בשנת 2012
פדיון מפעלי המזון הסתכם ב-2012 ב-67 מיליארד שקל ■ בכיר בתעשייה: אנחנו מתאוששים מהמחאה החברתית, הציבור מבין שהתעשייה לא אשמה
  
 
אמזון תשיק בשבוע הבא שירות הפצת מוצרי מזון לבית הלקוח
בכיר לשעבר בחברה: "אם אמזון תוכל להוביל לבתים פעמיים או שלוש בשבוע, היא תוכל להציע ללקוחות פריטים אחרים, יקרים יותר"
  
 
פראי ואצילי: הדבר החם הבא בגזרת האוכל הבריא
בשלב הבא של אוכל בריא כבר לא מסתפקים בוויטמינים ובמינרלים. הדבר החדש הוא "מזונות על", פצצות אנזימים ונוגדי חמצון מהטבע: אצות, זרעים ושורשים. אומינה וקארונה מביאות את הבשורה לארץ
  
 
צריכת המזון בישראל ירדה מתחילת השנה ב-2.3%
כך עולה מנתוני סטורנקסט שהגיעו לידי "גלובס" ■ בעלי רשתות המזון מתריעים: "יש ירידה בצריכה, והיא רק תחמיר. לציבור מתחיל להיות קשה" ■ ירידה בצריכת מוצרי חלב: הנפגעת העיקרית היא חברת טרה, שרשמה ירידה של 9.7% במכירות
  
 
אכלת לי את הראש: כל מה שרציתם לדעת על תזונה
מה הקשר בין משקאות ממותקים לדיכאון, איך משפיעה תזונת האם על מוח העובר, מדוע שווה לחיות על תזונה ים תיכונית ולמה מומלץ לפנטז על האוכל הנחשק ביותר דווקא בזמן הדיאטה "אתה זה מה שאתה אוכל" - שלב ההוכחות
  
 
נילסן: צמיחה של 6.9% במכירות המשקאות מתחילת השנה
בחודשיים הראשונים של השנה מכירות המזון עלו ב-2.5%; מכירות טיפוח הבית צמחו ב-6.2% ■ נמשכה מגמת ההיחלשות של רשתות השיווק שופרסל ומגה
  
 
יניב פגוט / איור: גיל ג'יבלי
יניב פגוט
ארון המתים של המחאה
בתנובה כבר לא חוששים ממנחת זרועו ומחרם ארנקו של הציבור
מי שחיפש הוכחה סימבולית נוספת לגוויעתה של מחאת יוקר המחיה שפרצה אל חיינו בקיץ 2011, ימצא אותה בהעלאת מחיר הקוטג'. ייקור הגבינה הוא...המשך
  
 
אוהבים שווארמה? זה המקום שאתם חייבים להכיר
לא סתם מכונה השווארמייה החדשה בכיכר רבין "האטליז" ■ תל אביב או לא תל אביב - תכירו את הגל החדש של השווארמה
  
 

<    8910111213141516171819202122    >

   נמצאו 521 כתבות   |   עמוד 15 מתוך 33

צרו איתנו קשר *5988