חיפוש ב
כתבות
ני"ע
חפש
ראשי
פורטל פיננסי
כל הכותרות
שוק ההון
בארץ
גלובלי ושוקי עולם
נדל''ן ותשתיות
נתח שוק וצרכנות
דין וחשבון
גלובס טק
דעות
מגזין G
ליידי גלובס
המשרוקית
מזון בריא
מדורים
כל הכותרות
שוק ההון
בארץ
גלובלי ושוקי עולם
נדל''ן ותשתיות
נתח שוק וצרכנות
דין וחשבון
גלובס טק
דעות
מגזין G
ליידי גלובס
המשרוקית
פורטל פיננסי
ראשי
תיק אישי
מניות
מניות בחו"ל
ארביטראז'
אופציות
מט"ח
אג"ח
ק. נאמנות
קרנות סל
המלצות אנליסטים
עוד בגלובס
כל כותרות היום
פודקאסטים
וידאו
חזון גלובס
קריפטו
רכב
תיירות
קריירה
שימושי
דואר אדום
ועידות גלובס
שירות למנויים
עיתון אלקטרוני
מינוי לגלובס
ניוזלטרים
RSS
עמוד הבית
תגיות כלליות
מזון בריא
+ עקבו אחר הנושא
מזון בריא בחדשות
פסיפלורה נגד פרקינסון: איך האוכל שאנחנו אוכלים משפיע על המוח שלנו
מהם הוויטמינים שיכולים לשפר את הכישורים הקוגניטיביים שלנו, מה הקשר בין אכילת דגים לדמנציה ואיך צריכת יוד ע"י נשים הרות משפיעה על מנת המשכל של העוברים • בראיון ל"ליידי גלובס" מתריע חוקר התזונה והמוח, פרופ' אהרון טרואן: "בארץ אין די מודעות לכך שתזונה משפיעה דרמטית על תהליכים ביוכימיים במוח"
המשך
נורית רובין-ווילסון
13.07.2019
המבורגר זה לא כל כך נורא: הכירו את חוקרת המזון שלא מפחדת בכלל ממזון מעובד
המבורגר זה לא כל כך נורא, סלט בקופסה לפעמים אקולוגי יותר מסלט שמכינים לבד וגם פיצה קפואה יכולה להיות די בריאה • חוקרת המזון פרופ' לואיז פרסקו לא מפחדת ממזון מעובד
המשך
גלי וינרב
22.06.2019
יבואנית הממתקים ליימן שליסל נכנסת לייצור מזון בריא: רוכשת מחצית מחברת טעמי הגליל
ליימן שליסל, שנחשבת לאחת מעשר חברות המזון הגדולות בישראל ומזוהה עם ממתקים כמו מנטוס ולואקר, רוכשת מחצית מההחזקות ביצרנית המזון מקריית שמונה • לפי הערכות, העסקה משקפת לטעמי הגליל שווי של כ-20 מיליון שקל
המשך
שני מוזס
29.04.2019
משרד הבריאות מחזיר לשולחן את רפורמת הסימון הירוק
9 חודשים לפני כניסת הרפורמה לתוקף, ל"גלובס" נודע כי הקריטריונים לסימון שיעודד צרכנים לצרוך מזון בריא יותר יפורסמו בעוד כ-3 שבועות • עוד הוחלט לאפשר לרשתות לסמן מחלקות שלמות בירוק, גם כשמדובר במזון בתפזורת • בניגוד לסימון האדום שייקבע על גבי מוצרים מזיקים, הסימון הירוק יהיה וולונטרי
המשך
שני מוזס
14.04.2019
"ילדים נחשפים ל-2,000 פרסומות בשנה, ואף אחת מהן היא לא לירקות. זה ממש פלילי בעיניי"
פרופ' וולטר ווילט, החוקר שעשה בתחילת שנות ה-2000 מהפכה בפירמידת המזון האמריקאית והחדיר לתודעה את יתרונות התזונה הים-תיכונית, אומר היום: הממשלה חייבת לוודא שהמזון חף מרכיבים מזיקים, כפי שהיא עושה לגבי זיהומים ורעלנים • עד היום ניתנו יותר מדי תמריצים למי ששיווק מזון לא בריא"
המשך
גלי וינרב
29.03.2019
מממתקים למזון טבעי: כרמית רוכשת את השליטה בחברת רפאל'ס
זאת לפי שווי חברה של כמיליון שקל • במסגרת ההסכם תשלם כרמית בניהולו של מתניה שוורץ כ-620 אלף עבור 60% ממניות חברת רפאל'ס, המתמחה בייצור פיתוח ושיווק מוצרי מזון טבעיים
המשך
שני מוזס
17.03.2019
פחות סוכר, יותר חלבון: מה יקרה לקטשופ שלנו בקרוב?
יו"ר אסם דן פרופר סבור כי היינץ פספסה את המגמות בשוק, ומסביר כיצד החברה שלו נערכת אליהן: "עובדים על שיפור הערכים התזונתיים"
המשך
שני מוזס
26.02.2019
משרד הבריאות לוחץ, אבל המוצרים הבריאים יקרים
מה תעשיית המזון הישראלית יכולה ללמוד מהמקרה של קראפט-היינץ? • לרבות מהחברות הגדולות שפועלות היום בארץ יש בתמהיל מוצרים שכבר לא מותאמים לצריכה של הצרכן החדש בשל גודלם או הרכבם
המשך
שני מוזס
25.02.2019
עתיד יותר טרי: מחיקת הענק של ענקית הקטשופ שיגרה קריאת השכמה לכל תעשיית המזון
מחיקת הענק של קראפט-היינץ, שזעזעה את המשקיעים, מסמלת נקודת מפנה ביחסים בין ענקיות המזון לצרכנים • מי שלא תתאים את עצמה במהירות לעולם שבו שולט האוכל הטרי, הבריא והמעובד פחות, תתקשה לשרוד • הפתרונות האפשריים: השקעות ענק, פנייה לקהלי נישה וסיוע מצד סטארט-אפים •
ניתוח "גלובס"
המשך
שני מוזס
25.02.2019
"חברות מזון גלובליות באות לארץ כי הן מבינות שיש פה המצאות גדולות"
כך אמר היום יונתן ברגר, מנכ"ל חממת דה קיצ'ן של שטראוס, בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס" • "זאת טכנולוגיה שמאפשרת לנו לאכול אוכל יותר בריא"
המשך
ענת ביין-לובוביץ'
20.12.2018
חברת Innovopro גייסה 4.25 מיליון דולר להפקת חלבון מחומוס
שוק החלבונים מן הצומח מוערך היום על ידי החברה ב-40 מיליארד דולר •
המשך
גלי וינרב
04.12.2018
הבריאות עולה ביוקר: "מחירי מזון בריא גבוהים בעד 120% משאר המוצרים"
ועדת הכלכלה של הכנסת ציינה את יום הסוכרת הבינלאומי בדיון שיוחד להורדת מחירו של סל מוצרי מזון בריא
המשך
מיכל רז-חיימוביץ'
13.11.2018
ועדת החינוך אישרה תקנות חוק הפיקוח על מזון במוסדות חינוך
החוק, שצפוי להיות מאושר בוועדה, אוסר על מכירה או הגשה בבתי הספר ובגנים של מאכלים מטוגנים, מאפים עשירים בשומן ומזונות עתירי סוכר • החוק אינו כולל פיקוח על הקייטרינג במוסדות החינוך בארץ בעקבות אישור ההחרגה שדרשו הישיבות הקטנות
המשך
שני מוזס
14.08.2018
על כוונת הכנסת: הסוף לבורקסים וג'חנון בבתי הספר
ועדת החינוך של הכנסת צפויה להתכנס מחרתיים לדיון מיוחד כדי לאשר - אחרי שנים של התמהמהות ומאבקים - את תקנות החוק לאיכות המזון ולתזונה נכונה במוסדות החינוך
המשך
שני מוזס
05.08.2018
אוכל | מדד השקיפות: הקמבאק של אטריות הזכוכית
במשך שנים לא ידע הקהל הישראלי איך לאכול את אטריות השעועית האסייתיות השקופות, עד שגילה אותן לאחרונה • קצת בזכות התיירות לתאילנד והרבה הודות להלך הרוח הקולינרי-בריאותי, שמתלהב ממרכיבים נטולי גלוטן, בייחוד כשהם מגיעים בצורת אטריות
המשך
רועי ירושלמי
23.06.2018
פרימיום במזון לתינוקות: בקרוב בארץ - פיקולו הבריטי
מגמת הבריאות צוברת תאוצה גם בתחום מזון התינוקות וחודר לשוק הישראלי • לונדון אורגניק של יוני דיטל תביא בשלב הראשון מוצר של המותג הבריטי פיקולו (Piccolo) ב-4 טעמים
המשך
שני מוזס
14.06.2018
1
2
3
4
5
6
>
נמצאו 85 כתבות
|
עמוד 1 מתוך 6
תגיות
חיפוש
אלצהיימר
ארקיע
בישול
ויטמינים
טבעונות
טיסות
מזון
מתכונים
תזונה
תיירות
תוכן מקודם
צרו איתנו קשר
*5988