מזון מהיר בחדשות - עמוד 4

סוכן חדשות
 
עובדים  של מקדונלדס מפגינים לקראת השביתה / צילום: רויטרס
ארה"ב: עובדי מקדונלד'ס ופיצה האט ישבתו בדרישה להעלאת שכר
‎‎עובדי מזון מהיר ב-150 ערים בארה"ב צפויים להפגין השבוע בדרישה לשכר של 15 דולר לשעה וזכות להקים איגוד
  
 
בית קפה
יולי: בתי-הקפה בדרום ספגו ירידה של יותר מ-40% בפדיונות
זאת בהשוואה לחודש יולי אשתקד ■ אפקט "צוק איתן": ירידה של 30%-20% ברכישות האופנה וההנעלה בדרום, וירידה של 14% בפדיונות האופנה בת"א
  
 
ארה"ב: שביתה במקדונלד'ס, ברגר קינג וקנטקי פרייד צ'יקן
עובדי המזון המהיר דורשים שכר מינימום של 15 דולר ■ אובמה צייץ בטוויטר הודעת תמיכה בעובדים ■ ברחבי העולם התקיימו שביתות והפגנות הזדהות
  
 
פעם שנייה ב-3 שנים: רשת סבארו מכינה בקשה לפשיטת-רגל
‎‎סבארו ביקשה הגנה מפני נושים באפריל 2011, בנימוק של האטה במכירות והתייקרות חומרי גלם‏
  
 
הסינים נוטשים את המזון המהיר וחוזרים לאוכל מסורתי
הביקוש האדיר הפך את היצוא הניו זילנדי של בשר כבש לסין לעסק של 550 מיליון דולר ב-2013, גידול של פי חמישה לעומת 2010
  
 
מקדונלד'ס העולמית לעובדיה: המבורגר וצ'יפס - לא בריא
פוסט בבלוג לעובדי מקדונלד'ס: "מזון מהיר הוא אלטרנטיבה זולה, זמינה ומהירה לבישול ביתי. הוא אמנם נוח לאנשים בעלי לו"ז עמוס, אך הוא נחשב לאוכל מלא בשומן רווי, עתיר קלוריות, מלח, סוכר ומהווה סיכון להשמנת יתר"
  
 
אביב לביא / אייר: גיל ג'יבלי
אביב לביא
מזון גרוע הוא איום לציבור
20% מילדי כיתה א' שמנים מדי, בכיתה ז' הם כבר משליש מהכיתה
מדי תקופה מתפרסמים נתונים חדשים על שיעורי ההשמנה באוכלוסייה, והגרף נע תמיד בכיוון אחד: כלפי מעלה. כפרטים, רבים מאיתנו מדלגים מדיאט...המשך
  
 
הטיפ היומי: רשת מזון עם יסודות עסקיים מהטובים בתעשייה
הצפי הנוכחי בשוק הוא לגידול קל בלבד בשנים 2014 ו-2015 בשולי הרווח, למרות הצפי לגידול במכירות חנויות זהות, פוטנציאל הנובע מהתמחור וכן אינפלציה נמוכה בעלויות המזון
  
 
ארה"ב: שביתת מחאה של יום אחד ברשתות המזון המהיר
העובדים ברשתות המזון המהיר בארה"ב מבקשים להעלות את שכרם, אך בעלי המסעדות טוענים כי הדבר ייקר משמעותית את המזון - מה שיביא לפיטורים
  
 
ארה"ב: רשת מקדונלד'ס משנה את תפריט "הכול בדולר"
תשיק תפריט בשם "Dollar menu & more" שיכלול מוצרים ב-3 רמות תמחור
  
 
האם ברגר קינג השיקה מהלך של מיתוג מחדש?
הרשת העלתה בימים האחרונים תמונות של לוגו חדש תחת השם Fries King ■ בשלב זה לא ברור אם מדובר במיתוג מחדש או בקמפיין טיזרי למוצרים חדשים
  
 
איך הצליחה רשת טאקו בל האמריקאית לשקם את תדמיתה?
רשת המזון המהיר בת 50 השנה, שנבחרה למשווקת השנה של "אד אייג'", מוכיחה שאפשר להתחדש עם מוצרים טרנדיים, תפריט חדש ושיווק לבני דור המילניום
  
 
עובדי מקדונדל'ס בארה"ב שובתים בדרישה לתוספות שכר
דורשים שכר של 15 דולר לשעה, 66% מעל השכר הנהוג כיום של 9 דולר לשעה‏
  
 
אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים
איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?
  
 
ילדה בת 9 נגד מנכ"ל מקדונלד'ס: "תפסיקו לעבוד על ילדים"
‎‎חנה רוברטסון בת ה-9 באסיפה השנתית של מקדונלד'ס: "אני לא חושבת שזה הוגן לשכנע ילדים לאכול מזון שלא בריא להם ע"י שימוש בצעצועים ודמויות מצוירות"‏
  
 

<    123456789    >

   נמצאו 142 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 9

צרו איתנו קשר *5988