פודטק

כתבות אחרונות

 
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

ראשונה בעולם: פיוצ'ר מיט מקימה ברחובות פס ייצור לבשר מתורבת

מתקן הייצור התעשייתי שהקימה חברת פיוצ'ר מיט יספק 500 ק"ג בשר מתורבת ביום ויחסוך כ-30% מהעלות הממוצעת בענף • האם יש לבשר המתורבת סיכוי לנגוס בשוק הבשר המסורתי שמגלגל מעל טריליון דולר בשנה? ומה הסיכוי של חברה כחול-לבן לנצח במרוץ למדפים?

שני אשכנזי 23.06.2021
ביכורי השדה - קרית מלאכי - תימורים / צילום: איל יצהר

מחקלאות לשולחן ההשקעות: ביכורי שדה תקים קרן שתשקיע בתחומי האגרוטק והפודטק

קבוצת החקלאות ומשווקת הפירות והירקות עוברת לצד השני של השולחן, ומדווחת על הקמת קרן השקעות שתתמקד בהשקעות בפיתוח ומסחור טכנולוגיות בתחום האגרוטק והפודטק • ההון ההתחלתי הצפוי: 10 מיליון שקל

שירות גלובס 22.06.2021
שייק חלבון / צילום: Shutterstock

החברה שהצליחה לייצר תחליף חלבון טבעוני - ומזנקת בבורסת ת"א

חברת הפודטק נקסטפרם, שפיתחה תחליף חלבון שמבוסס על שמרים, הודיעה על הצלחה בפיילוט ייצור בקנה מידה תעשייתי • המניה נוסקת עשרות אחוזים

אסנת פרץ 06.06.2021
האחים אפרת ואופיר דבש. "מפתחים סופרפוד אמיתי" / צילום: איל יצהר

כך מתכננת משפחה ישראלית אחת להציל את העולם מהיעלמות הדבורים

משבר האקלים, התמוטטות הכוורת, חומרי הדברה וביקוש גובר לדבש: הדבורים בעולם נעלמות, ולתופעה המדאיגה יכולות להיות השלכות קטסטרופליות • סטארט-אפ ישראלי לייצור דבש מוציא אותן מהמשוואה - כדי להחזיר את האיזון לטבע

שני אשכנזי 05.06.2021
תחליפי הבשר "אימפוסיבל" ו"ביונד מיט" / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

החמצה: למה ישראל לא מובילה בשוק תחליפי הבשר מצמחים

זו לא טעות שדווקא בתחום ייצור תחליפי הבשר על בסיס צמחי בטכנולוגיות המוכרות, שבו פועלות רוב החברות בעולם שמוצריהן כבר נמכרים לצרכן, הנוכחות הישראלית בעולם נמוכה באופן משמעותי

פרופ' שלומית זוטא 27.05.2021
אריאל כץ / צילום: אלון רון, גלובס

האסטרטגיה הייחודית של MyOr: בודקת את העור וממליצה על תרכובות מזון לתינוקות במקסיקו ובארה"ב

מייעור פיתחה מכשיר רפואי שיכול לאבחן מגוון של מצבים רפואיים דרך העור ולהציע תזונה מותאמת אישית • החברה פועלת היום בתחום של מזון לתינוקות ומפתחת תרכובות מזון רפואי לתינוקות, ייעודיות למחלות שונות: מניעת אטופיק דרמטיטיס, מניעת אלרגיות למזון ותיסוף ברזל

גלי וינרב 25.04.2021
כהן, אייזן, אלדן, סביר, גולדשטיין, סלע-שלו / צילום: רמי זרנגר, שלומי יוסף, רשות החדשנות, סופרמיט, קרדיט GFI ישראל, ליבי קטן נאור

ישראל עוד יכולה להפוך למעצמת מזון מתורבת, אך הדרך לשם ארוכה

בחודש דצמבר סינגפור הפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, מה שפתח "מרוץ חימוש" בתחום • פאנל מומחים, שהתכנס במסגרת סדרת מפגשי האונליין "תוכנית עבודה" של גלובס בשיתוף תנובה, דן ביכולת של ישראל להפוך למובילה בתחום

הילה ויסברג 13.04.2021
מנקאי. לא אמור לשנות את חוויית המוצר של הצרכן / צילום: שחר פליישמן
שטראוס | בלעדי

שטראוס רוצה להטמיע סופר-פוד ירוק בתוך המוצרים שלה

שטראוס חתמה על הסכם אסטרטגי עם חברת האגרו-טק הינומן ותשלב את צמח המים "מנקאי" בחלב, ביוגורט ובחומוס

שני מוזס 11.04.2021
הבורסה בניו יורק - וול סטריט / צילום: תמר מצפי

חברת הפודטק Save Foods הגישה תשקיף לקראת גיוס של 14.6 מיליון דולר ומעבר למסחר בנאסד"ק

השלמת הגיוס תעביר את החברה למסחר בנאסד"ק • שווי השוק הנוכחי של החברה הוא 38 מיליון דולר

שירי חביב-ולדהורן 17.03.2021
וול סטריט בניו יורק / צילום: תמר מצפי

מיט-טק תרשום את מניותיה בנאסד"ק ותגייס כ-22 מיליון דולר

שרון פימה, מנכ"ל החברה: "הגיוס מקנה למיט-טק יכולת להאיץ את הפיתוח הטכנולוגי וכן להתביית על חברות מטרה לרכישות אפשריות בעתיד"

שני אשכנזי 14.03.2021
מימי:ן חנן שניידר, מנכ"ל מילניום פודטק, גיא רוזן, יו"ר מילניום פודטק, איתי בן זאב, מנכ"ל הבורסה לני"ע / צילום: ישראל הדרי

60 מיליון שקל פנויים: מי ייהנה מהכסף של שותפות הפודטק?

מילניום פוד טק מסכמת כמעט שנה בבורסה, ומסמנת את התחומים הבאים בהם תשקיע השנה: בשר מתורבת ותחליפי ביצים • מנכ"ל השותפות חנן שניידר: "אלו תחומים שיעשו דיסטרפשין בעולם המזון. אנחנו מסתכלים על חברות שנמצאות מעל ומתחת לרדאר"

שני אשכנזי 09.03.2021
חטיפי הפרוטאין של Flying Spark / צילום: Flying Spark

בקרוב נאכל חרקים? "פליינג ספארק" גייסה 25 מיליון שקל

זאת לפי שווי של 90 מיליון שקל, בהנפקה לציבור של מניות ואופציות • ניירות הערך של חברת הפודטק צפויים להתחיל להיסחר בבורסה בתל אביב בימים הקרובים

שני אשכנזי 07.03.2021
בקבוקי פלסטיק למחזור / צילום: יח"צ

TIPA הישראלית גייסה 10 מיליון דולר כדי למצוא פתרון לאריזות מזהמות

TIPA נחשבת למובילה בשוק האריזות הגמישות הקומפוסטביליות, עם מותג חזק ותנופת צמיחה מהירה • הגיוס נעשה כצעד מקדים לקראת גיוס משמעותי שהחברה מתכננת להשלים במהלך השנה

שני אשכנזי 17.02.2021
סטייק מודפס של רידיפיין מיט מטוגן במחבת / צילום: רידיפיין מיט

החברה הישראלית שמדפיסה "סטייקים" גייסה 29 מיליון דולר: מקימה מפעל ומתקרבת להשקת מוצר

רידיפיין מיט גייסה את הסכום הגבוה ביותר שגייסה אי פעם חברת תחליפי בשר בסבב A • החברה מפתחת מוצרי דמוי בשר, המיוצרים במדפסת תלת ממד • מייסד החברה: "זה תחליף הבשר הכי טוב שיוצר אי פעם. ב-2030 נהיה חברת הבשר הגדולה בעולם"

שני אשכנזי 16.02.2021
שניצל פיוצ'ר מיט / צילום: איל יצהר

לקחנו ביס מהעתיד: טבעונית וקרניבור יצאו לטעום לראשונה קציצה שגדלה במעבדה, מה הם חשבו?

בעוד כמה עשורים לא נוכל לצרוך בשר מן החי • הפתרון המבטיח ביותר: בשר מתורבת, שגדל במעבדה • שלחנו את שני אשכנזי, טבעונית מזה שנים רבות, ואת רועי ירושלמי, כתב האוכל הקרניבור שלנו, כדי לטעום לראשונה קציצה שהונדסה בחברת פיוצ'ר מיט בישראל • מה הם חשבו על מזון העתיד?

שני אשכנזי ורועי ירושלמי 13.02.2021
סטייק של אלף פארמס / צילום: אלף פארמס

לראשונה בעולם: חברה ישראלית הדפיסה סטייק בגודל מלא במעבדה

חברת אלף פארמס ופרופ' שולמית לבנברג מהטכניון הצליחו לראשונה בעולם לייצר סטייק אנטריקוט במעבדה, ללא שחיטה • הסטייק מכיל רקמות שריר ושומן ומערכת המדמה כלי דם ברקמה המאפשרת ייצור של כל סוג סטייק, בכל גודל אפשרי • מדובר בפריצת דרך עולמית בתעשיית הבשר המתורבת

שני אשכנזי 09.02.2021

   123456   

   נמצאו 92 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 6

צרו איתנו קשר *5988