רביבה וסיליה בחדשות

סוכן חדשות
 
עוגת גבינה ופרות יער / צילום: דנה זונשיין
אוכל | היי שלום, הוד מעלתה: טור מיוחד לזכר רביבה אפל
בשבת האחרונה הלכה לעולמה רביבה אפל, אחת הדמויות המוערכות ביותר בעולם הקונדיטוריה הישראלי ומי שהצעידה אותו קדימה עם עוגות וקינוחים בסטייל פריזאי, שהיו לתו תקן לפטיסיירים מקומיים
  
 
המסעדניות / צילום: רמי זרנגר
המסעדניות המובילות בארץ: "לעמוד על במה כל יום מחדש"
ההתפתחות המטאורית של הקולינריה הישראלית בעשור האחרון מגובה במפנה משמעותי: יותר ויותר נשים מגייסות את ההון הדרוש, בוראות לעצמן את התפקיד שחלמו עליו, מקימות מסעדות ותופסות עמדה משמעותית בענף ■ פרויקט "ליידי גלובס"
  
 
המתוקים של רביבה אפל / צילום: ענבל מרמרי
מתקתקת מתוק: שיחה עם רביבה אפל
אפל, אחת הדמויות המשפיעות בקולינריה הישראלית, בשיחה פתוחה על חדשנות ושמרנות, על חצי יובל של פעילות ועל הדור החדש שצמח כאן
  
 
הברנז'ה יכולה לנשום לרווחה: "רביבה וסיליה" לא ייסגר
בית-הקפה הפופולרי פעל בשנים האחרונות על סמך היתרים זמניים והיה מצוי תחת איום סגירה ■ לדברי הבעלים, בימים אלה הוצא לבית-הקפה רישיון עסק קבוע
  
 
בית הקפה-מסעדה "רביבה וסיליה" בסכנת סגירה
השכנים טוענים כי לפי התב"ע יש למקום אישור לקונדיטוריה בלבד ■ הבעלים התחייבו לא לפעול אחרי 5 באפריל, אלא אם יקבלו רישיון; "נשיג אישור לפני פסח"
  
 
צרו איתנו קשר *5988