שרי אנסקי

עיתונאית ומחברת ספרי בישול

כתבות אחרונות

 
מיכל אנסקי / צילום: דן פרץ

"גם נגיסה בזן חדש של מלפפון יכולה לתת לי השראה"

מיכל אנסקי חיה, נושמת וטועמת אוכל ■ מקורות ההשראה שלה הם אינסופיים ■ "כילדה אני זוכרת את הנסיונות של אמא שלי עם ניואנסים של כבד קצוץ"

שירות גלובס 26.06.2013

סוף עידן: שרי אנסקי עוזבת את "מעריב" אחרי 35 שנה

אנסקי, שכותבת את מדור האוכל במוסף "סופשבוע", ביקשה להפסיק את עבודתה בעיתון

לי-אור אברבך 08.12.2010
צרו איתנו קשר *5988