תעשיית המזון הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
יעקב ליצמן / צילום: אוריה תדמור

ליצמן עשה את שלו

יש להניח כי חברות המזון לא יחזרו בהן מצעדים שכבר התרחשו

שני מוזס 30.11.2017
אלי איצקין  / צילום: סיון פרג'
אלי איצקין | לפני כולם

מה מסתתר בתוך המוצרים של ענקיות המזון?

בשטראוס גייסו גסטרנומית כדי לבחון את רכיבי המוצרים שלא השתנו יותר מעשור ■ התוצאה: הפחתה בחומרי טעם וריח, צבעי מאכל וחומרים מייצבים ■ מנכ"ל מחלבות שטראוס: "כשפתחנו את המתכונים, נתקלנו בדברים שהטכנולוגים שלנו שמו פשוט כי זה מה שהיה נהוג"

שני מוזס 29.11.2017
לחם אחיד / צילום: תמר מצפי

מלחמה בטחנות קמח

למה אנחנו משלמים כל-כך הרבה על לחם מלא?

שני מוזס 08.11.2017
הנפקה של Grubhub  , צילום: רויטרס  /Lucas Jackson

10 מסעדות במטבח אחד? הטכנולוגיה סוחפת את ענף המזון

סטארט-אפים משתלבים בתחום המסעדנות עם פורמט רזה ■ אפליקציות להזמנת מזון מוותרות על שולחנות ומלצרים, מפעילות מטבחים באזורים נטושים ומתמקדות במשלוחים

וול סטריט ג'ורנל 07.11.2017
ג'רני 2017

כנס ג'רני: מבשלים עסקאות בזירת הפודטק

אתגרי תעשיית המזון הופכים מורכבים ומאתגרים טכנולוגית ■ תחום האגטק משנה את חיינו מבלי שנשים לב ■ בכנס ה-JOURNEY של פירמת הייעוץ וראיית החשבון EY ושל עיתון "גלובס" ייחשפו החידושים החמים בתחום

שירות גלובס 28.09.2017
סושי / צילום: רויטרס

בני דור המילניום מעדיפים לאכול מזון מוכן על פני בישול ביתי

הצרכנים מעדיפים לאכול כמויות קטנות לעתים תכופות ■ כשהם מכינים ארוחות, הם משתמשים בפחות מרכיבים ■ עפ"י נתוני Acosta, אשתקד הוציאו בני דור המילניום בממוצע 202 דולר בחודש על מזון שהוכן מחוץ לבית

וול סטריט ג'ורנל 09.08.2017
אלי זוגלובק / צילומים: תמר מצפי, יח"צ

זוגלובק: "תעשיית המזון נכנסה למעגל עוני שמדבר רק על הוזלה"

אלי זוגלובק בראיון ל"גלובס": "מאז המחאה החברתית שוק המזון הולך אחורה, כמעט ואין עליות מחיר" ■ ובינתיים, זוגלובק השיקה קו פרימיום כדי להחזיר את חובבי הבשר

שני מוזס 25.04.2017
מוצרי מזון של יכין. ממותגי זנלכל   / צילומים: אתר החברה

המותגים הוותיקים של זנלכל משמרים את מעמדה בשוק המזון

בדומה ליצרניות מזון אחרות, לזנלכל חשיפה גבוהה לרשתות המזון הגדולות ■ עם זאת, ניסיון העבר מלמד כי תלות זו פועלת לטובת מחזור המכירות של החברה, ששומרת על קשרי מסחר ארוכי טווח עם לקוחותיה העיקריים

גיל מוסבי ושירן שגיא 22.03.2017
מוצרים עתירי רווח / צילום: יח"צ

עובדים על הצרכנים: 660 שקל לק"ג תה ירוק, 260 שקל לק"ג מסטיק

יצרניות מזון משתמשות בחוזק המותג ובגודל האריזה וכדי למכור מוצרים במחירים גבוהים במיוחד ■ בכיר לשעבר בתעשיית המזון: "זו קטסטרופה לצרכן. רווחיות מטורפת"

אילנית חיות 08.12.2016
מחוץ לקופסא, פודטק/ צילום: מתוך הוידאו

סטייק צרצר או חלב עשוי שמרים: טכנולוגיות המזון החדשות

ממזון שהותאם לשיפור מצב-הרוח שלכם באופן אישי - ועד מודלים חדשים וטכנולוגיות מלהיבות לשיווק מזון לבית הצרכן ■ תחום הפודטק מסתמן כדבר הגדול הבא בעולם - וגם בישראל

גלי וינרב ואיתן בייגל 28.11.2016
המבורגר המעבדה ה”מדמם” של חברת Impossible foods / צילום: רויטרס

מהפכת הפוד-טק - הדור הבא: רוטב בולונז מצרצרים

התפתחות תחום הפוד-טק בשנים האחרונות מאפשרת לרעיונות מדיסציפלינות מדעיות שונות לצאת במהירות מהמעבדה אל העולם ■ ומה יקרה אז? מהפכה כלכלית

גלי וינרב 11.11.2016
טחינת הנסיך / צלם: יחצ

דרושה בדחיפות: FDA ישראלית

סערת החיידקים: יש לקיים דיון רציני ויסודי על הפיקוח על המזון בארץ

ד"ר אסתר לוצאטו 15.08.2016
שרגא ברוש / צלם: תמר מצפי

ברוש: "אני אחליט אם לשתות ממותק. מה אני, ילד מפגר?"

נשיא התאחדות התעשיינים מותח ביקורת על מדיניות האוצר ועל יוקר המחיה בכנס המזון השנתי ■ "הדרך להורדת מחירי המזון בישראל היא דרך מע"מ דיפרנציאלי"

מיכל רז-חיימוביץ' 27.06.2016
גדי לסין / צלם: תמר מצפי

מנכ"ל שטראוס: מכירת תנובה לסינים - איום אסטרטגי על ישראל

גדי לסין בכנס המזון: "שטראוס עושה ב-4 השנים האחרונות הכול להוריד מחירים, כי הצרכן זועק ולא יכול לשלם" ■ "בכל פעם שלא הצלחנו להתייעל העלינו מחירים, זה התפוצץ לנו בפנים במחאה. היינו בטוחים שאוהבים אותנו"

אילנית חיות 15.06.2015
איציק תמיר / צילום: יח"צ

ראשי תעשיית המזון: אנחנו לא אחראים ליוקר המחיה

יו"ר איגוד תעשיות המזון, איציק תמיר: "עושים דה-לגיטימציה לחברות המזון, כאילו שהן חבורת נוכלים תאבי-בצע שכל עניינם עושק הצרכן" ■ שרגא ברוש: "אנחנו כאן כי אנחנו ציונים. נילחם כמו אריות שלא יהפכו אותנו ליבואנים"

אילנית חיות 15.06.2015
מתוך קמפיין של יכין / צילום: יחצ

משמרים את ההצלחה: כדאי לכם לבחון את המניה הזו

יצרנית המזון המשומר זנלכל מציגה צמיחה במחזור ההכנסות בכל אחת מהשנים מאז 2005 ■ מה עוד הופך אותה לראויה להשקעה

צחי קורן ואלון קושניר 04.02.2015

   1234   

   נמצאו 56 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 4

צרו איתנו קשר *5988