*** הכתבה בשיתוף ארקיע
בוקר טוב אילת. הים האדום מסנוור את העיניים, גוון טורקיז עמוק ושמש מרהיבה שיוצרים בשיתוף פעולה תפאורה מהפנטת. בכל חופשה אחרת היינו מתעוררים לשאגות השעמום של הילדים, שכבר מיצו את כל התוכניות בטלוויזיה עד השעה 7 בבוקר, אבל במעמקי יו קורל ביץ' קלאב באילת, שעמום זה לא בלקסיקון.
הלו"ז גדוש בכל כך הרבה פעילויות, שאפילו בחופשה בת מספר ימים רוב הסיכויים שלא נספיק לחוות את הכל. המלון הוא קלאב גדול באחד הלוקיישנים הנחשקים באילת, רחוק מהמולת הטיילת, מציע חוף פרטי משגע, מסעדות, מועדוני ילדים ואטרקציות ואקשן בכל הסגנונות האפשריים.
הילדים מסתובבים חופשי, כשלזרוע שלהם צמוד צמיד דיגיטלי שמחובר לאפליקציה WeFind המאפשרת להורים המודאגים לעקוב אחרי הילדים ולבדוק איפה הם בכל רגע נתון. עכשיו שיש מעקב, אפשר לשחרר גם את הילדים, גם את הטרדות ולהתמסר להנאה.
08:00 ארוחת בוקר מפנקים - זהירות, לא להתמלא מדי
ארוחת הבוקר כאן היא רק המקפצה הגסטרונומית להמשך היום. מסעדת הריף שמציעה את הארוחות העשירות, כולן מוצעות בתחנות פרונטאליות, כשאפשר לעקוב אחרי הטבח יוצר בזמן אמת את האומלט עם כל התוספות, הפנקייקים. אבל ביו קורל ביץ' קלאב מגיעות לכל אורח כ- 5 ארוחות ביום, כך שעדיף שלא להתמלא מדי בשעות המוקדמות כי ההמשך לא פחות מפנק- בוקר, צהריים, ערב ושתי ארוחות ביניים לפי בחירתכם, למשל, במסעדת החוף La Plage ובמסעדת A La Cart.
מסעדת החוף אינה כשרה ובהחלט שווה ביקור, גם אם תחזרו בעודף משקל או הקיבה עברה את הקיבולת המקסימאלית. במהלך היום, אם חשקה נפשכם בשתייה כלשהי - קרה או אלכוהולית - או נשנוש, תגלו בעת סיור ברחבי הריזורט 3 ברים ואם זה לא מספיק, ברחבת הברכה מגישים גלידות וארטיקים ולחולי ירח גם שולפים פיצות מהטאבון. שחס וחלילה לא תהיו רעבים ולו לרגע.
10:00 - האקשן מתחיל - לקפוץ מתחנה לתחנה
ביו קורל ביץ' קלאב כדאי להצטייד במפה, כי המלון באמת גדול וכולל מתחמי פעילות שונים. כל אחד בכל גיל ימצא כאן את הפאן שלו, בין אם במגרשי כדורסל, טניס, מתקן טרפז, מיני גולף, חץ וקשת או כדור עף חופים. הים האילתי קורא לכם ולכן הווי המלון מחובר מאוד לגלים ולמעמקים ואורחי המלון מוזמנים לצאת לשיט על גלשני רוח בליווי מדריך או לצלול בשנורקלינג. בין קליעה למטרה וזריקות לסל, אפשר לתפוס התרעננות בבריכת השחייה הענקית והצלולה. גם שם לא משאירים אתכם בשקט - אירובי מים, צוותי הווי ובידור שעושים שמח. בטן-גב חפוז וחזרתם להתאמן על הגזרה או על האנרגיות.
14:00 - צהריים במיני קלאב - הבייביסיטר החלומי
הקייטנה של יו קורל ביץ' קלאב לעולם לא מפסיקה וזו הסיבה שהורים רבים מוצאים את עצמם מביאים ואוספים ילדים מהגן החדש שלהם במהלך החופש - המיני קלאב - מועדון ילדים ססגוני עם ציורי קיר וצוות חייכן, שנראה הרבה יותר מאושש מכל גננת שתפגשו, כאן הילדים יוכלו להתחפש, לצפות בסרטי ילדים, להתנסות באפייה ראשונה, שיעורי יצירה, תחרויות ועוד שעשועים בזמן שההורים בספא. בניגוד למלונות רבים, מפרגנים במלון גם להורים לפעוטות בין 2-4 במועדון אומנם בתוספת תשלום, שנקרא פטיט קלאב. זו בעצם הנני החלומית שלכם - ג'ימבורי מתוקתק, מדריכים שמאכילים את הילדים ומעבירים להם בכיף את החופשה בעוד אתם נחים קצת. שווה כל שקל.
17:00- זולה על שפת הים והפלגה ביאכטה
אחרי ששרפתם קלוריות, חיזקתם את השרירים, הגיע הזמן לתפוס קצת שלווה במתחם הלאונג' של הריזורט. מיטות שיזוף עם אפיריון, פופים מדליקים ומדשאות ירוקות. אפשר להזמין מהבר דרינק או שניים ולהתפנפן. במהלך החופשה תוכלו לשוט ביאכטה מפוארת במשך שעה בים האדום, חכו לשעת שקיעה ותיהנו מהפלגה קסומה מלווה בכיבוד קל. לחיי החיים הטובים!
20:00 לצאת לבלות בלי לזוז לאף מקום
אמנם מהיו קורל ביץ' קלאב תוכלו להגיע ללב אילת באמצעות הסעות פרטיות, אבל באמת שאין שום סיבה מלבד שופינג ללא מע"מ לעזוב את מרחב המלון. אחרי עוד ארוחת ערב מעודנת וססגונית עם כמויות של אוכל שכנראה לא ראיתם מימי חייכם ובמידת העשייה האיכותית ביותר, תוכלו לצפות באחד ממופעי הבידור הבלעדיים של המלון - יו פנטזי בו צוות של רקדנים נלהבים בתלבושות ססגוניות ומוסיקת להיטים מכל הזמנים יפתיעו אתכם בתרגילי אקרובאטיקה מרשימים, יו טופיה על גנב שפורץ למוזיאון במופע שכולל אקרובאטיקה אווירית עוצרת נשימה, המחזמר פינוקיו בעיבוד מיוחד לילדים ועוד מופעים שייקחו אתכם אל תוך הלילה.
לחופשה חגיגית במיוחד - לחצו כאן