חזרה לאתר הבית של גלובס »
מגזין עסקים גלובס
עסק טוב - פרויקטים מיוחדים בגלובס

עוד בנושא

יתרונות וחסרונות בשיטת הזכיינות יתרונות וחסרונות בשיטת הזכיינות עו"ד אודי בר-נוי, מומחה לליווי רשתות בזכיינות, מספר על היתרונות והחסרונות של השיטה הנפוצה הזו ומספק הצצה אל מאחורי הקלעים של רשתות שונות מעיין פלג 03/01/2017
איך גורמים למבקר חטוף בחנות וירטואלית לעבור גם בקופה? איך גורמים למבקר חטוף בחנות וירטואלית לעבור גם בקופה? "בעולם הפיזי קיימים טריקים שפועלים על החושים וגורמים לנו לקנות, מסבירה איריס איגלר, מנהלת חברת סימפלי סמארט, העוסקת בשיווק דיגיטלי יעל גרינשפן 03/01/2017
איך לעצב את המקום כך שיתאים ל-DNA של החברה? איך לעצב את המקום כך שיתאים ל-DNA של החברה? מעצבת הפנים אורנה ברקת: "שיפוץ נכון בעסק צריך לכלול מיתוג שלו, לייצר אנרגיות טובות, ולשמש כמנוע להצלחת העסק" סתיו כהן 03/01/2017
כיצד לצמצם את פערי הפריון בין ישראל ל-OECD? כיצד לצמצם את פערי הפריון בין ישראל ל-OECD? הפערים בפריון ובתשתיות בין ישראל למדינות ה-OECD עומדים עשרות אחוזים, כך אומר קובי בן משה, מנכ”ל AVIV AMCG העוסקת בייעוץ אסטרטגי יעל גרינשפן 03/01/2017
העובדים מוזמנים למטבח, האוכל מוכן - השף מחכה לכם העובדים מוזמנים למטבח, האוכל מוכן - השף מחכה לכם אריאל שבח, בעלי ומנהל חברת סגול, מוביל את הטרנד האחרון בהסעדת עובדים בארגונים: הפעלת מטבחים במקומות העבודה עצמם אלכס לוי 16/01/2017