*** הכתבה בשיתוף האחים גיל

עולם העבודה המודרני מתאפיין בעומס רב, הגבולות בין המשרד והבית מעומעמים בחסות הטכנולוגיה, ובמקומות העבודה עצמם רבים אינם מקפידים על הפסקת אוכל תחומות, אוכלים מכל הבא ליד בין מענה למייל לשיחת טלפון  - על מנת להשכיח את תחושת הרעב. האחים אביב ועומר גיל, מפתחי תוכניות אינטרנטיות לירידה טבעית במשקל, בעלי עסקים ועובדים עושים 3 טעויות נפוצות, המשפיעות לרעה על התזונה שלהם במהלך שעות העבודה. חלקם חוטפים על הדרך מחוץ לארוחות, אחרים אינם שמים לב למרכיבי המזון אותו הם צורכים, המתפרקים בגוף לסוכר, ויש כאלה שאוכלים יותר ממה שהגוף זקוק לו - לעיתים הרבה יותר.

כיצד להתמודד עם הטעויות הללו, ולשמור על תזונה נכונה בעבודה, צפו בסרטון לכמה עצות מועילות.

אביב גיל ועומר גיל, אינם מוסמכים לעסוק ברפואה או תזונה או מקצוע בריאות כלשהו. המידע
באתר אינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או
שינוי או הורדה של תרופה כלשהיא, ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. הכתוב במאמר
אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת.