בסוף היום, אחרי שנמסר המפתח ואבק המעבר שוקע, אחרי שבעלי המקצוע התפזרו והמעצבים והאדריכלים חזרו לשגרת חייהם ועבודתם, נשארים הבית ובעליו. "לעצב למשפחה חלל מחיה לחיים זאת חוויה מרגשת בכל פעם מחדש. התפקיד שלנו הוא לא רק לתכנן חללים שבהם יש פינה לכל דבר, או לעצב אותם כך שיהיו נעימים ויפים. אנחנו מעצבים בית פועם שחיים בו בשמחה", מסבירה מעצבת הפנים עדי קליין מסטודיו דולו.

בשנה האחרונה שקדו מעצבי הסטודיו על עיצוב הפנים של בית שנרכש בשלבי שלד (אדריכלות: עדי זכאי) ועל התאמתו לבעליו. עבודתם כללה בחירה וביצוע של חומרי הגמר, תכנון של פריטי נגרות מיוחדים, ותכנון ובחירה של תאורה ורהיטים לכל רחבי הבית.

בתחילת התהליך ובעצה אחת החליטו המעצבים והדיירים להפנות את עיקר התקציב לטובת עבודות הנגרות. "החלטנו לא לעשות שינויים משמעותיים בחלוקת הפנים של הבית אלא להפנות את עיקר התקציב לנגרות שבאמצעותה אפשר לטפל בצרכים הפונקציונליים של הדיירים ולאפיין לבית שפה ויזואלית", מסבירה קליין.
משום שפנים הבית אלגנטי ופלטת הצבעים שנבחרה עבורו מונוכרומטית, ביקשו בעליו מהמעצבים לשים דגש על הפרטים שקיימים בכל חלל. התוצאה היא רקע קלאסי שמתובל באלמנטים צבעוניים, שטיחים וכריות ופריטי אמנות משלימים, שיוצרים חוויית עיצוב כוללת. פריטי הנגרות נצבעו בגוונים לבן, אפור ושחור. "בארונות הילדים העזנו עם נגיעות צבע חזקות, ולארון בחדר ההורים הוספנו ידיות עץ שמעניקות מראה אלגנטי לחזית השחורה", מתארת קליין את היוצאים מן הכלל.

מרכז הבית הוא החלל הציבורי שכולל תקרה גבוהה עם קורות עץ חשופות שנצבעו בלבן. במרכז החלל סלון ובו בולטת ספרייה גדולה שמלווה את הקיר המרכזי בו ומאפשרת העמדה צפה של ספת הסלון ויצירת אינטימיות בחלל הגדול.
לצדה פינת אוכל המיועדת לאירוח והמשכה הוא שולחן אוכל חיצוני, הנמצא במרפסת רחבת הידיים.
בצד השני של הסלון נמצא המטבח, המשמש את בעלי הבית כאזור המפגש הראשי ובו גם אוכלים ביומיום. מאחורי קיר הארונות הגבוהים של המטבח תוכנן מזווה שהכניסה אליו מוסתרת בדלת בגוון הקיר הגבוה של המטבח (קיר המקרר והתנורים). כהמשך ישיר למטבח ממוקמת פינת המשפחה.
הגינה המטופחת נראית מכל פינה בחלל הציבורי ומעשירה את החוויה של השוהים בתוך הבית.

ממלכת ההורים מופרדת אקוסטית משאר הבית באמצעות מבואה רחבה המשמשת כ"חדר ארונות" והיא ניתנת לסגירה על ידי מחיצות זכוכית שנמשכות מהרצפה ועד לתקרה. מהעבר השני של גרם המדרגות ממוקמים חדרי הילדים. באזור חדרי הילדים תוכננה כניסה נוספת שמאפשרת כניסה ישירה ל"חדר בוץ" שבו מאוחסנים הקסדות, התיקים והנעליים. פריט הנגרות תוכנן כתאים אישיים לכל אחד מבני הבית, והאזורים הפתוחים בנויים מלוח פאקבורד מחורר שעליו נתלו מתלים בגבהים שונים, שמיועדים לחפצים השונים. המשכו של הרהיט הוא באזור אחסון סגור לכלי ניקוי, המסתיר גם את פינת הכביסה הראשית של הבית.
הכתבה לקוחה מתוך מגזין CONCEPT בהפקת גלובס המחלקה המסחרית ובעריכת שרון היבש.