צריכת הבשר הממוצעת לנפש בישראל עומדת על 16.3 ק"ג בשר בשנה, כ-1.35 ק"ג בשר בחודש • מחצית מהישראלים מעדיפים בשר טרי, מה שמוביל למאות אלפי בעלי החיים המגיעים לישראל במשלוחים החיים
המיתוג הנפרד נועד לייצר בידול מהמוצרים של זוגלובק ולמנוע את הקישור האוטומטי אצל הצרכן למוצרי בשר • זוגלובק כבר פעילה שנים רבות בקטגוריות צמחוניות, אך זוהי הפעם הראשונה בה היא נכנסת גם לטבעונות
בתקופה הקרובה החברה תשיק מוצרים כמו כדורי בשר והמבורגר צמחוני מועשרים בחלבון ובהמשך השנה נתחי עוף צמחוניים ■ הסיבות למהלך הן צמצום צריכת הבשר בישראל ובעולם וכן הירידה שטבעול חווה במכירות שניצל התירס
אפליקציית Oh She Glows מציגה מאות אפשרויות ותמונות של מאכלים מבוססי צמחים, שניתן למיין לפי סוג הדיאטה או הרגישות אישית
מאמר מיוחד שפורסם לאחרונה באתר Vice עורר דיון נוקב, לאחר שהציג את הקשר ההזוי בין פעילי ימין קיצוני והימנעות מאכילת מוצרים מן החי
הכירו שתי אפליקציות מומלצות בתחום הקולינריה: האחת המיועדת לקהל הצמחונים והטבעונים, והשנייה תבצע עבורכם את המיון עפ"י סגנון החיים שלכם ■ צפו בווידאו
חלבונים חשובים מאוד לבניין ותחזוקת הגוף האנושי, ורבים מאיתנו מאמינים כי רק על ידי אכילה של בשר נשיג אותם ■ מחקר חדש מצא כי לא רק שניתן לצרוך אותם דרך הצומח, אלא שזה ישאיר אתכם שבעים
יעקב הלפרין או בר רפאלי? נסיעה על מונית אלמונית או ממותגת? אנטריקוט ללא רגשות אשם או שינוי אמיתי בצלחת? ■ אנשי פרסום ישראלים בוחרים מהלכים שיווקיים שממוטטים מודלים ארכאיים ושוברים את השוק ואת התפיסה
רגע לפני גמר "האח הגדול", סקר פאנלס מגלה גידול במודעות לסבלם של בע"ח בקרב כמחצית מהצופים, בזכות המתמודדת טל גלבוע ■ 17% הפחיתו בצריכת בשר ■ גם בעדן טבע מרקט מספרים על ביקוש גבוה למוצרים טבעוניים
מתי יבינו הצרכנים את שיעורי האלימות הכרוכים במוצרים מן החי?
מחצית מהישראלים שינו לאחרונה הרגלי תזונה - כך עולה מסקר פאנלס לרגל העונה החדשה של "מאסטר שף" ■ גם במסעדות הבינו שלא מדובר בטרנד חולף
אפילו במלחמה יש מותר ואסור, יש מלחמה ויש פשעי מלחמה
ח"כ הרב דב ליפמן הקים את שדולת "יום שני ללא בשר", יחד עם מנהלת עמותת "יום שני ללא בשר", מיקי חיימוביץ' ■ קמפיין ימי שני ללא בשר קיים היום ב-23 מדינות ■ ישראל נמצאת במקום ה-12 בעולם בצריכת הבשר לנפש
"הקציצה הצמחונית" שמופקת מבשר שגודל במעבדה כבר כאן ■ כיצד היא תשפיע על תפריט המזון העולמי? על המאבק בין צמחונים לקרניבורים? על האקולוגיה העולמית? ועל הכיס של סרגיי ברין? תשובות לכל השאלות
מיקי חיימוביץ', מובילת קמפיין meatless monday, מסבירה איך זה שקמפיין שמעודד הפחתת צריכה נבחר כאחד הקמפיינים השיווקיים המוצלחים
התגברות השיח על תזונה צמחונית וטבעונית מייצרת יותר מנות צמחוניות במסעדות ויותר היצע של מוצרים על המדפים ■ כמה זה עולה לנו?
בשרבשר מתורבתטבעונותטכנולוגיה: פודטקמדד המותגים 2019מסעדותפיוצ'ר מיטתזונהתחליפי בשרתרבות: אוכל