גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

מי יהיה קורבן הסייבר הבא? "המציאות עגומה משאנו חושבים"

משתתפי הפאנל בוועידת שוק ההון: "לפעמים משהו שנראה כמו מתקפה של מדינה זה בעצם התקפה של גוף מסחרי"

נדב צפריר / צילום: איל יצהר
נדב צפריר / צילום: איל יצהר

גבולות מיטשטשים עמדו במוקד מושב "חור באבטחה - מי יהיה קורבן הסייבר הבא?" שנערך בוועידת שוק ההון של "גלובס" בשיתוף עם קבוצת הסייבר TEAM8. מדובר בגבולות בין מתקפת סייבר מדינתית לעסקית, בין הגדרות של הגנה והתקפה, בין האחריות של המדינה ושל המגזר העסקי ובין התפקידים של הרגולטורים השונים בטיפול באבטחת סייבר. "האם להעמיק או לא להעמיק את התפקיד של הרגולציה?", שאל מנחה המושב, עו"ד אלון סהר, שותף במשרד מיתר ליקוורניק גבע לשם טל. "יש לי ציפייה שהמדינה תגן עלי כשמטוס יורט מטיל קרקע-אוויר. האם צריכה להיות לי ציפייה שונה אם פוגעים במערכות הקריטיות שלו ובגלל זה הוא מיורט. האם יש למדינה תפקיד אחר בהתערבות או בקביעת סדרי העדיפויות באופן שבו מגנים צריכים לקחת על עצמם מעבר לתחומים הספציפיים שבהם נמצאת הרגולציה?".

האם למדינה יש תפקיד באבטחת סייבר מעבר לתפקיד רגיל של מדינה? "התשובה היא 'ברור שכן'", השיב פרופ' יצחק בן ישראל, ראש סדנת יובל נאמן למדע באוניברסיטת תל-אביב. "אם מישהו רוצה להוריד את תחנת הכוח ברידינג, הוא יורה טיל. אם מישהו רוצה לירות טיל סייבר ולשתק את הקונטרולרים של הטורבינות - הוא לא יכול לעשות את זה, אי-אפשר להעיף טיל שייפול על המחשב של הטורבינות. זה צריך לצאת מאיזשהו מקום בעולם, נוסע לו מסרבר לסרבר, ואם הכול הולך כמו שצריך, בסוף מגיע לטורבינה. אתה יכול לעשות הגנת סייבר על הטורבינה, פיירוולים וכל מיני דברים, זה כמו המאבטחים שעומדים עם הסורקים שמצפצפים בכניסה לסופר, זה בערך אותה יעילות. זאת אומרת, אם הכול נכשל, תעשה גם הגנה בפתח של הטורבינה. אבל אם אתה רוצה להיות יעיל, אתה צריך לתפוס את זה בדרך. אבל זה לא סרברים שלך, איך אתה בתור חברת החשמל יכול לעשות משהו ל-malware (נוזקה) שרצה לה בדרך על סרברים של אנשים אחרים? רק המדינה יכולה לעשות את זה. אחרת תהיה לך הגנה מאוחרת מדי".

עם זאת, פרופ' בן ישראל תומך ברגולציה "במינימום שצריך. יותר מדי התערבות של הממשלה זה אף פעם לא טוב. אני אתן דוגמה ממשהו שהממשלה החליטה לפני שש שנים, ולפני שנה-שנתיים היה רעש גדול כי הממשלה רצתה לקחת צעד אחורה: כדי שיהיה אקוסיסטם של סייבר אתה צריך תעשייה עצמאית שמחזיקה את עצמה, ופה אף תעשיה לא מחזיקה את עצמה אם היא לא מייצאת אז אתה צריך ייצוא. איך אתה מייצא סייבר בלי שהטכנולוגיה תיפול בידי הרעים? בביטחון יש מלמ"ב (הממונה על הביטחון במערכת הביטחון) ואפ"י (אגף הפיקוח על היצוא הביטחוני) ואתה מבקש רישיון. יש כמה הבדלים בין תעשיית הביטחון לתעשיית הסייבר: בביטחון זה כמה תעשיות גדולות, יש מדור אפ"י, שידברו עם אפ"י ויעשו מו"מ. הם לא נכנסים לפרויקט לפני שהם יודעים את כל הדרך עד הסוף.

"בסייבר יש מלא קבוצות קטנות, אם תבקש שהם ידברו עם משרד הביטחון ויגיעו להסכמים - לא יהיה מי שיעשה את הפיתוח הטכנולוגי. והם לא ממומנים על ידי המדינה אלא השוק הפרטי. תאר לך שאתה מבקש ממשקיע פרטי 10 מיליון דולר, ואחרי שאני אבזבז את ה-10 מיליון דולר שלך, אם אני אצליח, אלך לאפ"י ואבקש רישיון, ואולי יגידו לי לא - ואז כל ההשקעה שלך לא שווה כלום, כי למכור רק בישראל לא שווה, בשביל זה לא מפתחים.

"לפני שש שנים החלטנו שנגדיר את הרגולציה הבאה: כל מי שמפתח מערכת סייבר להגנה לא צריך רישיון, ומי שמפתח מערכת להתקפה צריך רישיון. גופי הממשלה עשו עבודת מטה - שאלו אם אפשר להגדיר מה זה הגנה ומה זה התקפה, ועלה הרעיון שאת כל התחום האפור נעשה דיונים ונחדד אותו. הבעיה שזה ביטחון, אז תמיד הופכים את האפור לשחור - מגדילים את הביטחון אבל הורגים את התעשייה. בסוף הוחלט להישאר בכלל הידוע - ניתן לכל אחד לפרש איך שהוא רוצה, ואם נתפוס מישהו יצירתי מדי, שלקח מערכת התקפית וקרא לה הגנתית, נפעיל כלים של אכיפת חוק ותביעות".

"ניהול סיכונים"

מוטי בנמוחא, ראש אגף הסייבר והביטחון בבנק לאומי, סיפר איך נראים איומי סייבר מנקודת מבט פרקטית: "התפקיד שלי לאפשר לבנק להתנהל בצורה סבירה עם ניהול סיכונים סביר. המרחב שאני מתנהל בו הוא קודם כל ההבנה מהם האיומים, מה נדרש, מה מידת ההשקעה הנדרשת להגנה מהאיומים העסקיים; ומצד שני אנחנו עובדים מאוד צמוד עם בנק ישראל, שמחלק הנחיות שיש להן משמעות. הוא יכול להחליט לעשות במקרה קיצון לבוא לעשות ביקורת ולראות אם אני עומד בהנחיות שלו.

"יותר מזה, אם בנק לאומי שרוצה להוביל את הדיגיטל והחדשנות מעלה שירותים לענן - התכתשנו שנתיים וחצי עם בנק ישראל לקבל אישור. יש שחקן חדש במגרש, הרשות הלאומית להגנת הסייבר במשרד הראש הממשלה. היא הכניסה למגרש הזה עוד שחקן שהוא גורם מקצועי, שמעבר לשיתוף ידע, הדבר העיקרי שהוא יכול לתת לי זה בזמנים של אירועים מאוד גדולים ומשמעותיים שהבנק נתקל בהם, ואין לבנק דרך אמיתית יכול לפתור אותם גם אם יפעיל את כל היכולות שלו. מאחר שלמה שקורה בבנק יש השפעה לאומית, אז יש גופים שמישהו צריך לתווך ביניהם. מה קרה קודם? ההוא התקשר להוא, דיבר איתו והסתדרו.

"נכון להיום מבחינת ההסדרה שהולכת להיות, אם יש אירוע שבו יש משמעות לאומית של הגוף הנפגע, אז לפחות יש עוד גוף שיודע לתווך ביני לבין הגופים האחרים שאני רוצה להגיע אליהם. פעם זה היה נורא ברור - אם זה מדינה תוקפת אני לא מתעסק, אם זה ארגון פשיעה אני כן. הגבולות האלה היטשטשו לחלוטין ואנחנו שחקנים במגרש הזה. אני לא צריך להגיד אם מאחורי התקיפה יש מדינה או לא. אני במשחק של הגדולים".

"לפעמים משהו שנראה כמו מתקפה של מדינה זה בעצם התקפה של גוף מסחרי", העירה על כך מיכל ברוורמן-בלומנשטיק, מנהלת כללית סייבר סקיורטי באז'ור, מיקרוסופט, וסיפרה על פעילות החברה שלה בתחום. "הכרזנו עכשיו על קנייה של עוד חברת אבטחת סייבר ישראלית. בעצם, זה שזה בישראל זה במקרה - אנחנו לא נחושים להסתכל רק על ישראל, אבל יש פה הזדמנויות מאוד טובות. למה מיקרוסופט החליטה להיות שחקן משמעותי בתחום האבטחה? החזון של מיקרוסופט הוא לעשות כל אדם פרודוקטיבי באשר הוא. ברגע שיש איומים, ברגע שאנשים מפחדים להשתמש במדיות הדיגיטליות בגלל כל האיומים, אנחנו לא יכולים לממש את החזון שלנו, לכן נושא האבטחה מאוד אסטרטגי לנו. כל הנושא של תשתיות תמיד היה, מיקרוסופט דאגה לאבטח את כל המוצרים שלה. אבל אבטחה כנושא אסטרטגי - זה קרה בשלוש ומשהו שנים האחרונות. ולכן מיקרוסופט משקיעה המון בפיתוח בכל הנושא של פתרונות אבטחה, קניית חברות איפה שאנחנו מרגישים שיש לנו חסכים ואנחנו רוצים לסגור את הפער בצורה יותר מהירה מאשר לעשות פיתוחים בתוך הבית, אנחנו משקיעים מעל מיליארד דולר בשנה בפיתוח אבטחה מעבר לרכישת חברות. זה בנפשנו - אם לא נדאג לזה ולא נעשה את זה, כל עתידה של מיקרוסופט בסכנה".

"המציאות האמיתית הרבה יותר עגומה ממה שאנחנו חושבים", הזהיר ד"ר נמרוד קוזלובסקי, שותף ב-JVP, "בארגונים בממוצע יש 70-80 מוצרי סייבר שונים. כשבודקים אותם, חלק גדול מהם עושים את אותה פעולה, ולפעמים זה אפילו פוגע בביצועים, במהירויות ובאבטחה עצמה. דבר נוסף - כשבודקים את רוב המוצרים מגלים שאתה בין לא מפעיל אותם למפעיל אותם למודולים בודדים. עשו בדיקות בפיירוול על כל מגוון הפונקציות וגילוי שאו שהוא כבוי, או שהוא מופעל בצורה מאוד מוגבלת יחסית ליכולות, בגלל המורכבות של ניהול המוצרים. המורכבות הכי גדולה היא לעשות קונפיגורציה של מוצרי אבטחה, לנהל אותם, לסנכרן ביניהם עם ההתנגשויות המובנות שיש ביניהם".

"שאלה של קצב"

"הבעיה היא שבזמן שאנחנו מפתחים מערכות, גם התוקפים מפתחים מערכות", אמר נדב צפריר, מנכ"ל Team8 ולשעבר מפקד יחידה 8200. "השאלה היא שאלה של קצב. התחרות בסוף היא תחרות למידה. כרגע אנחנו לא בצד המנצח כמערכת הגנתית, מי שנמצא בצד המנצח אלו המערכות ההתקפיות. ההתקפה שהיתה על ה-DNC (המפלגה הדמוקרטית) לפני שנה הפתיעה את כולם. לעומת זאת, בצרפת, אילולא היו תוקפים אותם הם היו מופתעים, זה הופך להיות דבר מקובל. הבעיה השנייה היא שבכל פעם שנחשפת יכולת מדינתית, שהושקעו בה עשרות מיליונים ולפעמים יותר, לקהל שזה מעניין אותו, היכולת להפוך את זה לכלי התקפי היא די בסיסית, לא צריך תשתית מטורפת. לכן הקצב הוא לא לינארי. נדמה לי שקצב הפיתוח של עולם ההגנה הוא לינארי, ובהתקפה יש מדי פעם קפיצת מדרגה דרמטית שתופסת את כולם לא מוכנים.

"אני חושב שבסופו של דבר נצטרך לעבור גם בעולם הגנה לקפיצות מדרגה יותר מהירות, שמשנות תפיסה. לא יעזור לקחת המון מידע ולעשות עליו אנליזה. אנחנו צריכים לשנות את הצורה שבה אנחנו מתייחסים למידע. צריך לנסות להתחכם לתוקפים, להיכנס לראש שלהם, להבין איך הם פועלים ולהפוך את החיים שלהם ליותר מסובכים, על מנת שבתחרות הזאת מדי פעם אנחנו נהיה בצד המנצח. דבר שני, לעבור לפרדיגמה חדשה של הגנה - שאומרת שלא נצליח להגן כמו פעם. לפני 20 שנה הכול היה פרטי ובחרת מה לפרסם. עכשיו זה הפוך, הכול גלוי ואתה בוחר על מה להגן בצורה מאוד ממוקדת. יש תהליכים שצריך להשתנות בצורה משמעותית. ברגע שנגן על דברים מאוד בסיסיים וליבתיים נוכל להעלות למערכת אנליזה רק את המידע הרלוונטי ולקבל החלטות רלוונטיות".

פאנל חור באבטחה

ד"ר נמרוד קוזלובסקי, שותף, JVP Labs, HFN

מוטי בנמוחא, ראש אגף הסייבר והביטחון, בנק לאומי

נדב צפריר, מנכ"ל Team8 ומפקד יחידה 8200 לשעבר

פרופ' יצחק בן ישראל, ראש סדנת יובל נאמן למדע, אונ' תל-אביב

מיכל ברוורמן בלומנשטיק, מנהלת כללית סייבר סקיורטי באז'ור, מיקרוסופט

מנחה: עו"ד אלון סהר, שותף, מיתר ליקוורניק גבע לשם טל

עוד כתבות

מייסדי נו ניים סקיורוטי שי לוי ועוז גולן / צילום: יח''צ יוסי זליגר

אחרי שקיבלה תג מחיר של מיליארד דולר: נו ניים הישראלית נרכשת רק ב-450 מיליון דולר

חברת התקשורת האמריקאית אקמאי הודיעה על סגירת העסקה לרכישת חברת הסייבר ● בדצמבר 2021, גייסה החברה 135 מיליון דולר, לפי שווי של מיליארד דולר אחרי הכסף, והרכישה מהווה ירידה של 55% בערכה של החברה הישראלית

החזית הבאה נגד ישראל? בארה"ב מחכים לדוח הדרמטי של ביידן

גלובס מגיש מדי יום סקירה קצרה של ידיעות מעניינות מהתקשורת העולמית על ישראל במלחמה • והפעם: מחר צפוי להתפרסם דוח של ממשל ארה"ב שיקבע אם ישראל הפרה את החוק הבינלאומי בעזה, הלחץ עולה לקראת האירוויזיון והדילמה של האוניברסיטאות בארה"ב ● כותרות העיתונים בעולם 

איתי בן זקן (משמאל) ונמרוד שדות, מייסדי האניקומב / צילום: יוסי זליגר

חברת הביטוח הדיגיטלית האניקומב גייסה 36 מיליון דולר

האניקומב מציעה ביטוח דיגיטלי לבעלי בתים משותפים בארה"ב, שוק שמוערך ב-34 מיליארד דולר ● החברה תשתמש בכספי הגיוס להעמקת היתרון הטכנולוגי המבוסס AI שלה ולהתרחבות לשווקים משיקים

רפיח / צילום: Reuters, IBRAHEEM ABU MUSTAFA

אחרי הודעת חמאס: החלה "פעולה ממוקדת" במזרח רפיח

על רקע הודעת חמאס שהוא מקבל את ההצעה המצרית להפסקת אש, הקבינט הצביע הערב להמשיך בפעולה ברפיח ● עוד נמסר כי "ישראל תשלח משלחת למתווכות כדי למצות את ההיתכנות להגעה להסכם"

מתחם תע''ש השלום / צילום: דמיטרי ספקטור

בכמה מכרה המדינה את הקרקע הכי לוהטת בכניסה לתל אביב

החברות אקרו נדל"ן וקטה ירכשו את הקרקע במתחם תע"ש השלום תמורת 644 מיליון שקל ועוד 67 מיליון שקל הוצאות פיתוח, פער של כמעט פי חמישה ממחיר המינימום אך נמוך משמעותית ממחיר השומה ● 5 הדונם ששווקו במכרז מיועדים למגורים בבנייה רוויה עם חזית מסחרית

צילום: איל יצהר, איורים: גיל ג'יבלי, עיבוד תמונה: טלי בוגדנובסקי,

דב קוטלר נפרד מהפועלים: רווחי השיא, התחרות הצמודה עם לאומי והיורשים האפשריים

בתום כהונה של חמש שנים, מנכ"ל הפועלים הודיע במפתיע על פרישה ● דב קוטלר הצעיד את הבנק לשווי של כמעט 50 מיליארד שקל וכך הצליח להדביק את הפער מול לאומי, הוביל את ההיפרדות מישראכרט וסגר את פרשת הסיוע בהעלמות המס בארה"ב ● העזיבה שלו מצטרפת לגל גדול של שינויים במערכת הבנקאית

מטוס קרב מדגם סוחוי 35 ממריא מבסיס חיל האוויר הרוסי חמיימים בסוריה / צילום: ap, Alexander Zemlianichenko

רוסיה מוכרת לאיראן 24 מטוסים, ומציבה לישראל אתגר חדש

אספקת מטוסי סוחוי ומערכות הגנה אווירית S־400 מרוסיה לאיראן מציבה את המזרח התיכון בפני אתגר חדש ● מומחים: "חיל האוויר האיראני בנוי על אמל"ח מיושן, הסוחוי מייצג דור אחר של מטוסים"

אסתר חיות, לשעבר נשיאת בית המשפט העליון / צילום: אלכס קולומויסקי-ידיעות אחרונות

התפקיד החדש של נשיאת העליון לשעבר אסתר חיות

מפעל הפיס הכריז על מינויה של נשיאת בית המשפט העליון בדימוס, השופטת אסתר חיות, ליו"ר ועדת פרס ספיר לספרות ● חיות תחליף בוועדה את העיתונאי אורן נהרי

מפגינים פרו-פלסטינים באוניברסיטת ''סיינס פו'' בצרפת מסמנים מתוך בניין של המוסד עליו השתלטו / צילום: ap, Jeffrey Schaeffer

העימותים עם מתנגדי ישראל בקמפוסים התפשטו לאירופה

בצרפת, בבריטניה, בברלין, בקופנהגן, באמסטרדם ועוד - מפגינים אנטי-ישראלים ופרו-פלסטינים מתעמתים עם המשטרה, עורכים תהלוכות ומקימים מאהלים מבוצרים ● מנכ"לית ICE, ארגון הקהילות הישראליות באירופה: "האוניברסיטאות לא יכולות להמשיך ולשבת על הגדר, ומדינת ישראל חייבת לפעול כבר היום ובאופן ממושך בקמפוסים"

וול סטריט / צילום: Unsplash, Chenyu Guan

נעילה מעורבת בוול סטריט; אנבידיה ירדה ב-2%, טסלה בכ-4%

הנאסד"ק ירד ב-0.1% ● בורסות אירופה ננעלו בעליות חדות ● לאחר 10 ימים של עליות, ההנג סנג ירד ב-0.5% ● אפל תחל לייצר שבבי AI ● יוליוס בר: "מצפים שהפד יתחיל להוריד את הריבית בישיבתו בספטמבר" • עונת הדוחות בארה"ב: הרווח הממוצע למניה זינק ל-5% ● הבנק המרכזי של אוסטרליה הותיר את הריבית ללא שינוי, 4.35%

שיפוצים בבניין / צילום: כדיה לוי

בניין הוכרז כמסוכן, אך דייר סירב לשלם על שיפוץ. מה קבע ביהמ"ש?

המפקח על רישום המקרקעין דחה תביעה של בעל דירה שסירב לשלם את חלקו בשיפוץ של בית משותף בבת ים

עמית גל, הממונה על רשות שוק ההון, אסף גולדברג, מנכ''ל סלייס עד לאחרונה, אפי סנדרוב, המנהל המיוחד שמינתה רשות שוק ההון / איורים: גיל ג'יבלי

פרשת חברת הגמל סלייס מזכירה שיש תובענות ייצוגיות חשובות

המקרה של סלייס מלמד באופן מובהק כי גם באסדרה עתידית, מאוד לא כדאי לשפוך את התינוק עם המים ● תובענות ייצוגיות הן כלי של אכיפה פרטית, שבמסגרתו אזרחים יכולים לפעול במקומות שיש בהם ריק, או כאשר הרגולטור זקוק לדחיפה על מנת לפעול

חיילי צה''ל בעזה / צילום: דובר צה''ל

קיבוץ ניר יצחק הודיע על מותו של החטוף ליאור רודאיף

נתניהו: "הצעת חמאס רחוקה מאוד מהדרישות ההכרחיות של ישראל" • גורמים רשמיים בארה"ב: בהצעה שחמאס הסכים לה יש שינויי ניסוח מינוריים בלבד ביחס להצעה של ישראל • המשלחת הישראלית הגיעה לקהיר • דיווח: "הפלישה לרפיח תואמה עם ארה"ב. המטרה - מתן תמונת ניצחון שניתן יהיה לשווק לבן גביר וסמוטריץ'" • עדכונים שוטפים

פעילות כוחות צה''ל בשטח רצועת עזה / צילום: דובר צה''ל

260 מיליון דולר: כל הפרטים על עסקת הנשק שארה״ב מעכבת לישראל

ממשל ביידן מעכב את אספקת התחמושת לתקיפה ישירה משום שהוא לוחץ על בעלת בריתו ישראל לא להיכנס לרפיח

מחלקת מוצרי חשמל / צילום: תמר מצפי

החרם הטורקי יעלה את מחיר המקררים והתנורים. המרוויחה הגדולה תהיה סין

בענף החשמל מחפשים פתרונות למחסור בעקבות המהלך הטורקי, מהחלפת ספקים ועד הובלה דרך יוון וקפריסין ● ההערכות הן שבכל מקרה המחירים יעלו ב־20%-10%, וזמן האספקה יתארך - וכולם מנסים לעקוף את הגזרה: "זה פוגע גם ביצרנים הטורקים"

אסף רפפורט, מנכ''ל ומייסד שותף Wiz / צילום: עומר הכהן

וויז מציגה את הגיוס הגדול של חברה ישראלית אי פעם

חברת הסייבר בניהולו של אסף רפפורט מציגה קצב צמיחה מסחרר ושורת צעדים שאפתניים ● ארבע שנים בלבד אחרי הקמתה, הכריזה וויז על גיוס של מיליארד דולר ● בין המשקיעים: הקרן האמריקאית הגדולה אנדריסן הורוביץ ● בשוק תוהים: עד לאן היא יכולה לצמוח?

נגמ''שים של צה''ל בצפון הארץ / צילום: ap, Gil Eliyahu

עסקה בגודל פי 2 משווייה: החברה הביטחונית שמזנקת

לפני פחות משנתיים סבלה החברה הביטחונית אימקו מתחלופת מנהלים וקשיים תזרימיים, אבל מתחילת המלחמה התמונה התהפכה ומנייתה נהנית מתנופה בבורסה ● כעת היא קיבלה הזמנה של 377 מיליון שקל ממשרד הביטחון - פי שניים מהשווי של החברה כולה ● מניית אימקו זינקה ביותר מ-200% בשנה האחרונה

בורסת תל אביב / צילום: טלי בוגדנובסקי

השקל נסחר בתנודתיות לאחר הודעת חמאס על קבלת המתווה להפסקת אש

ת"א 35 יורד בכ-0.1% ● השקל נסחר בתנודתיות מול המטבעות הזרים ● אייל הררי יחליף את ארז ענתבי כמנכ"ל אלוט ● חוזה חדש לאלקטריאון בסין ● מיטב: הקמעונאיות מעלות מחירים רק כי הן יכולות, לא בגלל הצורך שלהן לפצות על גידול בהוצאות ● וורן באפט מכר מניות אפל ופוזל להודו, "יש שם המון הזדמנויות" ● בבנק אוף אמריקה דווקא ממליצים על אפל באפסייד של 33%

וול סטריט / צילום: Unsplash, Chenyu Guan

נעילה ירוקה בוול סטריט; מניות השבבים קפצו

הנאסד"ק עלה בכ-1.2% ● בורסות אירופה ננעלו בעליות ● אייל הררי יחליף את ארז ענתבי כמנכ"ל אלוט ● אלון מאסק ממליץ לוורן באפט איזו מניה לקנות ● IBI בית השקעות: הירידה באינפלציה תאפשר ל-ECB להפחית את הריבית ביוני ● וורן באפט מכר מניות אפל ונראה שהוא פוזל להודו, "יש שם המון הזדמנויות" • בבנק אוף אמריקה דווקא ממליצים על אפל באפסייד של 33% • באופנהיימר ממליצים על מניות הבנקים הגדולים בארה"ב, "נסחרות בתמחור חסר עמוק"

יגאל דמרי / צילום: אייל פישר

יגאל דמרי מתכנן להקפיץ את שכרם של אשתו ובנו במיליוני שקלים לשנה

חברת הבנייה שבשליטת דמרי מבקשת לאשר מדיניות תגמול חדשה ממנה ייהנו גם חלק מבני משפחתו, שתאפשר להם לקבל תגמול הוני בהיקף של עד 1.5 מיליון שקל בשנה כל אחד