דברי פתיחה: הגברת יציבות מערכת המזון בזמן מלחמה; ענת גרוס שון, המשנה למנכ"ל, תנובה
ביטחון המזון מהו, ואיך הוא משפיע על חיינו?
• אורן לביא, מנכ"ל משרד החקלאות
• גלית כהן, חוקרת בכירה במכון למחקרי בטחון לאומי; לשעבר מנכלית המשרד להגנת הסביבה
• טליה לנקרי, לשעבר בכירה במל"ל
• שירה ספיר, גלובס
פתרונות הביטחון התזונתי הלאומי:
• רונית אשל, מנהלת אגף ייצור מתקדם ומוביל תחום פודטק, רשות החדשנות
• לירון ישראלי, מייסד אדמה חיה, דוקטורנט בחקלאות ואקולוגיה באוני' ת"א,
המתמחה בפיתוח אגרו-אקולוגי עבור משקים חקלאיים והקשרים בין חקלאות לקהילתיות
• שי כהן, Chief Innovation Officer, תנובה
• גלית חתן, גלובס