כפית הכסף

המוסף הקולינרי הגדול של מיסטר G. פרויקט מיוחד

המסעדות הכי הכי

שנה שלמה התרוצץ חיליק גרפונקל, מבקר המסעדות של G, בין מסעדות ברחבי הארץ. מיהן המצטיינות של השנה?

החומוסיות הכי הכי

החיפוש האינסופי אחרי החומוס המושלם. 5 החומוסיות המצטיינות בישראל

הקוקטיילים הכי הכי

הדרינקים הכי פופולריים, מתוחכמים ותיאטרליים בברי הקוטקיילים המובילים

ארוחות עתיקות

בארץ ובעולם ארוחות “בנוסח התנ”ך” או בהשראת מתכונים בני אלף שנה הן להיט

פריחת הסושי

חומר למחשבה לפעם הבאה שתזמינו סושי במסעדה

אוכלים ביחד

לאכול עם זרים. ההתלהבות גדולה ורשימת ההמתנה ארוכה

סבב ברים עולמי

להרים כוס דאקירי בקובה לזכר המינגוויי, כוסית לכבוד ואן גוך בבר אבסינת בצרפת ופיינט במחווה לצ'רצ'יל בלונדון

הדלק של ההוגים

כשמכינים קפה טורקי כמו שצריך, הוא לוקח את האספרסו האיטלקי בהליכה. על כבודו האבוד של המשקה המלכותי.

טעמה הטוב של פרובנס

אביטל ענבר ממליץ על המיטב שבמסעדות פרובנס, ועל האתרים והנופים שאסור להחמיץ כאפריטיף לסעודה או כקינוח אחריה

צילום השער: כפיר זיו, עורכת: זהרה רון, עורכת גרפית מגזין ג'י: שרון רודניק, עיצוב המגזין: ורד שדמי שלמה, גרפיקה: אנה טאראנדש, הגהה: תימורה לסינגר, טל גנני, הפקה: ניצה כהן, דלית אייזיק-לויתן, עיבוד מחשב: יפה שילה, אילן פרידמן