ג'וליה זהר / צילום: אסף רונן
ג'וליה זהר
בעלים ומנכ"לית טחינה "אל-ארז"
אשת עסקים, מפעל "אל ארז" לייצור טחינה וחלבה, בבעלותה וניהולה, החל לפעול ב-1990. בשנת 2003, לאחר פטירתו של בעלה, קיבלה לידיה את ניהול המפעל, למדה את העסק מלמטה והפכה את טחינת "אל-ארז" למותג מוביל.
לפני כן עבדה כמורה.
פעילה בכלכלה בחברה הערבית ומעורבת חברתית. מהמייסדים של קרן "מסירה" לבעלי מוגבלויות בחברה הערבית, עד 2019 שימשה כיו"ר ההנהלה וכיום בהנהלת הקרן.
זכתה השנה בפרס המצוינות ומפעל חיים מטעם איגוד תעשיות המזון.