פנאי

ניב זילברשטיין, חיים בן סימון / צילומים: יח"צ, ישראל כהן

לא מחכה לרשות ההגבלים: פיצה האט תפסיק לעבוד עם תן ביס

ניב זילברשטיין, מבעלי פיצה האט: "הם סולקי כספים כמו חברות כרטיסי אשראי שאף אחד לא מגביל את עמלת הסליקה שלהן. זה הגיוני שחברה תיקח עמלת סליקה של 10%? זה כמו ריבית בשוק אפור" ■ תן ביס: "בפיצה האט לא לגמרי מבינים מה ההבדל בין חברת אשראי לתן ביס"
טבחים זרים / צילום: תמר מצפי

רשות המסים תגבה רטרואקטיבית היטל על העסקת זרים?

במגזר העסקי חוששים שרשות המסים תפעל לפי פסיקה העליון מהתקופה האחרונה, לפיה יש בכוחה לגבות היטל ממעסיקי עובדים זרים שמחזיקים ברישיונות זמניים ■ מחר תדון ועדת הכספים של הכנסת בהיטלים על מבקשי מקלט ■ מדובר בסכומים כוללים של מאות מיליונים
דגים טריים/ צילום: שאטרסטוק

זהירות: מנת הדגים הזאת עשויה להיות מסוכנת עבורכם

מה להזמין, מתי כדאי לעשות זאת, ומה צריך לשאול לפני שאתם נוגסים במנת הדג העסיסית שמונחת לכם על הצלחת במסעדה? ■ שתי שפים מפורסמים חושפים את הסודות הכמוסים שעושים את ההבדל בין עוד ארוחת דגים טובה לביקור בחדר המיון