רשמית: ניקולה וויצ'יץ', הסנטר של מכבי ת"א, עוזב את הקבוצה לאחר ששיחק במדיה במשך 6 שנים רצופות. אתמול בבוקר (שישי), כמה שעות לאחר הפסד האליפות להפועל חולון, הודיעה הקבוצה לסנטר הקרואטי על סיום דרכו במועדון. וויצ'יץ' היה בעל השכר הגבוה ביותר במכבי העונה - 1.15 מיליון אירו.
בהודעה שפרסם המועדון נמסר: "לצערנו הרב, עקב העלות הכספית הגבוהה לעונה הבאה ובהתחשב בתנאים הפורמליים שדורש החוזה בינינו, מכבי ת"א נאלצת להודיע כי לא תוכל להעסיק בעונה הבאה את ניקולה וויצ'יץ'. מכבי רואה בוויצ'יץ' את אחד השחקנים המעולים ששיחקו במועדון מאז ומעולם. תודתנו העמוקה נתונה לניקולה על כל מה שעשה עבור מכבי ת"א".
ניקולה וויצ'יץ' גדל בקבוצת הנוער של ספליט הקרואטית ועלה בעונת 1995/6 לקבוצה הבוגרת של מועדון הפאר. ב-2001 הוא הוחתם על ידי מכבי, אולם הושאל מיד לוילרבאן הצרפתית, כשחוסיין בשוק הועדף על פניו לתפקיד סנטר הקבוצה. עם וילרבאן זכה וויצ'יץ' באליפות צרפת.
בסיומה של אותה עונה חזר מההשאלה, ומאז הוא שיחק שש שנים ברציפות במכבי. וויצ'יץ' זכה עם מכבי פעמיים בגביע היורוליג (2003/4, 2004/5), ורשם איתה חמש אליפויות וארבעה גביעים.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.