מפה לאוזן: מסעדה חדשה ושמחה בת"א ששווה להכיר

לפני כחודש וחצי נפתחה על חוף ימה של תל-אביב-יפו מסעדת פאראקאלו - טברנה יוונית אותנטית שמציעה מבחר מנות מהמטבח היווני הקלאסי, שמוגשות על רקע צלילי בוזוקי ושמחה ים תיכונית אופיינית ■ וכן, יש גם שבירת צלחות

אורן הראל 26.07.2017

לפני כחודש וחצי, באווירת הקיץ של תל-אביב, נפתחה מסעדת פאראקאלו - טברנה אותנטית שמעתיקה את יוון אל חוף ימה של תל-אביב-יפו.

עם מבחר מנות מהמטבח היווני העממי ואוזו על רקע צלילי בוזוקי, זה לא קשה מידי להידבק בשמחה הים-תיכונית שאופפת את המקום, וזאת למרות החום המאיים של יולי. אנחנו קפצנו לטעום וגם לשבור צלחות.

הוספה לנושאים שמעניינים אותי
מסעדותצ'ק אין תוכנית תיירות
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל קוד האתי המופיע בדו"ח האמון לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה אוטומטית ולא יפורסמו באתר.