איך מתכוננים לאסון הבא?
מה המדינה יכולה ללמוד מאסון הכרמל ואיך נתמודד עם רעידת אדמה?יוג'ין קנדל, ראש המועצה הלאומית לכלכלה והיועץ של ביבי בראיון מיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
שר האוצר ליברמן: "לקראת סוף 2022 נראה התמתנות משמעותית במחירי הדיור"
בוועידת ישראל לעסקים אמר שר האוצר אביגדור ליברמן לעורכת גלובס נעמה סיקולר כי "כרגע אין צורך להיכנס לפאניקה או להכביד עם מגבלות. חייבים ללמוד לחיות לצד הקורונה" • עוד התייחס למחירי הדיור, יוקר המחיה וגם למוצרי החלב (משך הסרטון: דקות)
חיים כצמן: "מאוד שמחתי לקבל את קנדה ישראל כשותפים. אני בעל השליטה ואני לא הולך לשום מקום"
מנכ"ל ובעל השליטה בחברת גזית גלוב אמר בוועידת גלובס לנדל"ן ולתשתיות: "הפתרון הוא לשנות את שיטת הארנונה. יש לי דירה בתל אביב ודירה במיאמי ועל הדירה במיאמי אני משלם יותר, ואין בזה היגיון"
(משך הסרטון: דקות)
קמפיין הוופר העבש: מה קורה להמבורגר נטול חומרים משמרים
(משך הסרטון: 4:36 דקות)
הפניקס: "יזמים מניחים עלייה במחירי הדיור. לנו כגורם מממן קשה עם זה"
גלית וינדר טפר, מנהלת תחום ליווי פרויקטים וערבויות של הפניקס, התייחסה בוועידת הנדל"ן של גלובס לעבודה עם היזמים בשוק של היום: "ככל שהפנטזיות יהיו יותר גבוהות, כך התנאים יהיו קשיחים יותר" ● "ליווי פרויקטים זה הרבה יותר אינטנסיבי ממתן אשראי בלבד" (משך הסרטון: דקות)
