(משך הסרטון: 0:59 דקות)
ד"ר יוסי סעדון, מנהל האגף הפיננסי בחטיבת המחקר שבבנק ישראל, הזהיר בכנס הנדל"ן של גלובס כי ככל שיהיה שינוי במחירי הדיור, המינוף יהפוך למשמעותי יותר ● "גם אם תהיה עלייה בריבית ובאינפלציה, מרבית משקי הבית ימשיכו לשמור על היציבות. השוק הזה לא מהווה סיכון ליציבות של המערכת הפיננסית" (משך הסרטון: דקות)
מנהלת סקטור נדל"ן בבנק מזרחי־טפחות העריכה בוועידת הנדל"ן והתשתיות של גלובס: "עליית המחירים תימשך גם ב־2023" ● שירה ברנד: "אין לנו שפנים לשלוף מהכובע; מקווים שכלל הצעדים יחד יביאו למיתון עליית המחירים" (משך הסרטון: דקות)
גלית וינדר טפר, מנהלת תחום ליווי פרויקטים וערבויות של הפניקס, התייחסה בוועידת הנדל"ן של גלובס לעבודה עם היזמים בשוק של היום: "ככל שהפנטזיות יהיו יותר גבוהות, כך התנאים יהיו קשיחים יותר" ● "ליווי פרויקטים זה הרבה יותר אינטנסיבי ממתן אשראי בלבד" (משך הסרטון: דקות)