איך מתכוננים לאסון הבא?
מה המדינה יכולה ללמוד מאסון הכרמל ואיך נתמודד עם רעידת אדמה?יוג'ין קנדל, ראש המועצה הלאומית לכלכלה והיועץ של ביבי בראיון מיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
מנכל נת"ע: "אני חוזר ואומר: נסיעות מסחריות בקו האדום יתבצעו כבר בסוף השנה"
פאנל "המרוץ לתשתיות" שנערך בוועידת הנדל"ן של גלובס עסק באתגרי התשתיות בישראל, ברכבת הקלה ובפקקים בנמלים ● מנכ"ל נת"ע: "נפתח גם את תחנת קרליבך; הרכבת לא תיסע בשבת, כי זו החלטת הממשלה" • מנכ"ל נמל אשדוד: "השפעת ההמתנה של האוניות בכניסה לנמל על יוקר המחיה – בזעיר אנפין" (משך הסרטון: דקות)
מנהל המשכנתאות של מזרחי טפחות: "אם הלקוח יקשיב למומחים הוא ישלוט על ההלוואה"
דרור פלדמן התייחס בוועידת הנדל"ן של גלובס לשאלה אם הלקוחות מתעלמים מהסיכון ונוטלים הלוואות מעבר ליכולת ההחזר שלהם ● "יש בעיה בכך שהשמאים מסתכלים על העבר, לא ניתן אשראי לדירה במחיר פנטזיונרי" (משך הסרטון: דקות)
אלונה בר און: היעדר ביטוח על מדד תשומות הבנייה מעלה את המחירים
מו"לית גלובס פתחה היום את ועידת הנדל"ן השנתית ● "כאשת נדל"ן, ראיתי כל כך הרבה כשלים שלדעתי מאמירים את מחירי הדירות. לצערי, כאשת עיתונות, אני לא מספיק רואה את הטיפול בהם. ולצערי, כאזרחית, במהלך כל ה-11 שנים שאני בענף, ראיתי בעיקר ספינים" (משך הסרטון: דקות)
ועידת ישראל לעסקים 2021 | "ישראל בת מאה" בעולם של מהפכות טכנולוגיות, מגיפות ושינויי אקלים קיצוניים
ועידת ישראל לעסקים השנה בסימן "ישראל בת מאה" ותתמקד בתכנון ארוך טווח • בעזרת בכירים מהמגזר הציבורי, העסקי, הפיננסי והאקדמי לצד שרים ורגולטורים, ננסה להבין האם ישראל ערוכה להתמודד עם השינויים שצפויים להגיע (משך הסרטון: דקות)
