איך מתכוננים לאסון הבא?
מה המדינה יכולה ללמוד מאסון הכרמל ואיך נתמודד עם רעידת אדמה?יוג'ין קנדל, ראש המועצה הלאומית לכלכלה והיועץ של ביבי בראיון מיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
שר השיכון אלקין: "לממשלה אין שליטה על מחירי הדיור, אלא רק על מרכיבים מסוימים של השוק"
שר הבינוי והשיכון התייחס היום בוועידת הנדל"ן והתשתיות של גלובס לקשיים בתוכנית דירה בהנחה: "יש מספר מסוים של אנשים שטרם קיבלו תשובה לזכאות, ואם יהיו כאלה לא נהסס לדחות את ההרשמה בכמה ימים או בשבוע" ● על מחירי הדיור אמר אלקין: "לגבי התחזיות לעתיד, אני משאיר לשר האוצר להיות נביא" (משך הסרטון: דקות)
אלונה בר און: "לתקשורת תפקיד דרמטי בהגעה למקום אליו כולנו שואפים"
מו"לית גלובס, אלונה בר און, פתחה הבוקר את ועידת ישראל לעסקים ● "בד בבד עם תכנון ארוך טווח, החשוב כל כך, אני מבקשת להשקיע מחשבה ועשייה בעוד מילה אחת קטנה: אמון", אמרה ● לדברי בר און, "כשכולנו לא מאמינים איש לרעהו - איך נוכל לחבור לחזון משותף?" (משך הסרטון: דקות)
"אני לא מכניס עיזים לתקציב כדי להוציא אותן. אם נעביר אותו, נחזיק ארבע וחצי שנים" | שר האוצר בראיון מיוחד לגלובס
שר האוצר אביגדור ליברמן אמר הערב בכנס "גלובס" בריאיון כלכלי ראשון כי "ריבית אפס לא תימשך לעולם. הבנקים צריכים להיות זהירים עם מתן משכנתאות" • לדבריו, "החקלאות היום היא אתר ארכיאולוגי של מפא"י" (משך הסרטון: דקות)
רשות החדשנות: "היעד שלנו הוא קיצור זמן הבנייה ב-50%"
רונית אשל, מנהלת אסטרטגיה זירת ייצור מתקדם ברשות החדשנות, ציינה כי בוועידת הנדל"ן של גלובס כי הדרך לקיצור זמן הבנייה עוברת דרך יישום טכנולוגיות ומוצרים חדשים ● "השקענו 7.5 מיליון שקל בחברות טכנולוגיות ובימים אלו יתפרסם קול קורא נוסף" (משך הסרטון: דקות)
