איך מתכוננים לאסון הבא?
מה המדינה יכולה ללמוד מאסון הכרמל ואיך נתמודד עם רעידת אדמה?יוג'ין קנדל, ראש המועצה הלאומית לכלכלה והיועץ של ביבי בראיון מיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
הפניקס: "יזמים מניחים עלייה במחירי הדיור. לנו כגורם מממן קשה עם זה"
גלית וינדר טפר, מנהלת תחום ליווי פרויקטים וערבויות של הפניקס, התייחסה בוועידת הנדל"ן של גלובס לעבודה עם היזמים בשוק של היום: "ככל שהפנטזיות יהיו יותר גבוהות, כך התנאים יהיו קשיחים יותר" ● "ליווי פרויקטים זה הרבה יותר אינטנסיבי ממתן אשראי בלבד" (משך הסרטון: דקות)
ועידת ישראל לעסקים 2021 | "ישראל בת מאה" בעולם של מהפכות טכנולוגיות, מגיפות ושינויי אקלים קיצוניים
ועידת ישראל לעסקים השנה בסימן "ישראל בת מאה" ותתמקד בתכנון ארוך טווח • בעזרת בכירים מהמגזר הציבורי, העסקי, הפיננסי והאקדמי לצד שרים ורגולטורים, ננסה להבין האם ישראל ערוכה להתמודד עם השינויים שצפויים להגיע (משך הסרטון: דקות)
חיים כצמן: "מאוד שמחתי לקבל את קנדה ישראל כשותפים. אני בעל השליטה ואני לא הולך לשום מקום"
מנכ"ל ובעל השליטה בחברת גזית גלוב אמר בוועידת גלובס לנדל"ן ולתשתיות: "הפתרון הוא לשנות את שיטת הארנונה. יש לי דירה בתל אביב ודירה במיאמי ועל הדירה במיאמי אני משלם יותר, ואין בזה היגיון"
(משך הסרטון: דקות)
שר השיכון אלקין: "לממשלה אין שליטה על מחירי הדיור, אלא רק על מרכיבים מסוימים של השוק"
שר הבינוי והשיכון התייחס היום בוועידת הנדל"ן והתשתיות של גלובס לקשיים בתוכנית דירה בהנחה: "יש מספר מסוים של אנשים שטרם קיבלו תשובה לזכאות, ואם יהיו כאלה לא נהסס לדחות את ההרשמה בכמה ימים או בשבוע" ● על מחירי הדיור אמר אלקין: "לגבי התחזיות לעתיד, אני משאיר לשר האוצר להיות נביא" (משך הסרטון: דקות)
