רשת "לגעת באוכל" פותחת סניף רביעי בגרנד קניון בחיפה
זאת בהשקעה של 7 מיליון שקל ■ בתוך הסניף הוקמו מוקדים של רשת "ניצת הדובדבן", ARCOSTEEL KITCHEN, "דרך התבלינים" ו"טרגט הום"
פורסם בתאריך: 15.10.2012, 12:00
מאת: שירות גלובס
רשת "לגעת באוכל" פותחת סניף רביעי בגרנד קניון בחיפה. המהלך יבוצע בהשקעה של 7 מיליון שקל.
בנוסף, בתוך הסניף הוקמו בקונספט של חנות בתוך חנות מוקדים של רשת "ניצת הדובדבן", ARCOSTEEL KITCHEN, "דרך התבלינים" ו"טרגט הום".