גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

מודי כידון: "נוחי דנקנר משלם את מחיר ההצלחה שלו"

מודי כידון מסיים קדנציה כיו"ר איגוד חברות הפרסום, נרדף ועמוס אויבים ■ בראיון ל"פירמה" הוא עונה לטענות כי נחלץ לעזרת החבר והלקוח מאי.די.בי: "אני רק מודי כידון, ואני לא יכול לעזור לנוחי דנקנר... פה בארץ יש רצון לירות בקטרים"

"אני מרגיש שעושים לי סיכול ממוקד, כי אנחנו מצליחים ופוגעים. אבל זה רק אומר שאני פוגע טוב.

קצת מפתיע שאת הדברים הללו אומר מודי כידון, מי שנחשב מאז ומעולם לנסיך בענף הפרסום. עם עברו כטייס, הבית בסביון, הנסיעות בסטייל לחו"ל וחברים כמו נוחי דנקנר, הוא נתפס כסוג של טפלון שרבב לא דבק בו על אף שהוא יודע לקדם את ענייניו היטב. בימים אלה הוא מסיים את תפקידו כיו"ר איגוד חברות הפרסום, ויוצא כשהוא לראשונה מתייצב בצד ומעורר כלפיו לא רק קנאה או כעס בשל הקשרים שלו ושל שותפו מושיק תאומים, אלא לטענתו, איבה של ממש.

כידון אומר שמסע הרדיפה לא מסתיים רק בשמועות. "זה הרבה יותר מקמפיינים", הוא אומר בראיון מיוחד ל"פירמה". "במשך כשנה וחצי כנראה שמאזינים לכל הטלפונים שלי, כשאני נוסע באוטו אני לא נוסע לבד - מלווים אותי. אני כל הזמן במעקבים. אני חווה לצערי קמפיינים שליליים מצד קולגות לענף אשר מנסים בדרכים שונות לפרוק את תסכולם וניסו לטפול עליי עלילות, הם אף הרחיקו והשקיעו סכומי עתק בחוקרים פרטיים ש'ליוו' אותי. בשנתיים האחרונות אף פעם לא הייתי 'לבד' תמיד הייתי מאוזן ואו נצפה".

- מי עוקב אחריך?

"מי שעושים את זה הם כנראה גורמים מסחריים שרצו להוכיח קשר כזה או אחר (עם נוחי דנקנר - ע.ב.ל), ומאחר שקשר כזה לא קיים זה לא צלח. השקיעו מאות אלפי דולרים בניסיון לקשר אותי לדברים שלא היו. אני בטוח בזה במאה אחוז, ובעיניי, חצו פה את הגבולות האדומים בגדול".

המהלכים של כידון עוררו תרעומת רבה מצד גורמים בתעשייה. הוא יצא למאבק במטרה לשנות את אופן ההתנהלות של שוק המדיה בישראל. זה בא לידי ביטוי בחבירה ליורם באומן, בניסיון לקבל אישור מהממונה על ההגבלים העסקיים ליצור גוף מדיה חזק, כשעל הדרך הם נכנסו חזיתית ובגלוי במובילת השוק - קבוצת מקאן אריקסון.

לצד זה, העלה כידון את נושא שינוי שיטת התגמול ומעבר משיטת עמלות היתר לשיטות אחרות, כמו תשלום לפי פרויקטים או שעות עבודה. כיוון ששוק המדיה הוא צינור החמצן של משרדי הפרסום, כידון, במהלכיו, דרך בעוצמה על כמה יבלות. אדלר חומסקי למשל, שחולקים עם גיתם כמה תקציבים (שופרסל, בנק הפועלים), נאלצו לעבור בעבודה עם פועלים לשיטה שלא בהכרח חפצו בה, גליקמן נטלר סמסונוב מצאו ששיתוף הפעולה שלהם עם מקאן מאוים, ומעל לכל - כידון פתח חזית ישירה מול מקאן אריקסון.

העובדה שמשרדיהם של כידון ובאומן אינם נחשבים לחזקים במיוחד בתחום המדיה, הביאה לטענות כאילו כידון משתמש באיגוד כדי לקדם אינטרסים אישיים. בסופו של דבר, תמיד עלה שוב ושוב שמו של נוחי דנקנר.

"מנסים לערער את מעמדנו"

בשנה החולפת בעל הברית והחבר הטוב של כידון, נוחי דנקנר, הסתבך כך שאפילו ההישארות שלו בקבוצת אי.די.בי אינה מובטחת. הדבר עשוי בעתיד להוציא מחדש לשוק תקציבים כמו שופרסל וסלקום, מה שיסביר אולי כמה תיאוריות קונספירציה סביב כידון ששווקו באחרונה באגרסיביות על ידי כמה מיריביו המרים.

קמפיין מקיף נגד כידון הרחיק לכת ואף דיבר על "חשד לשוחד ומעשה הונאה", כביכול, של כידון בכל הקשור לעסקי דנקנר. אלה, הגדיר זאת בכיר בתעשייה, "באו לידי ביטוי בשנה האחרונה, שבה מודי כידון וכנראה לא רק הוא 'נחלצו' לעזרת ה'מיטיב' נוחי דנקנר, תוך מתן הלוואות אישיות ובקניית אג"חים... כיוון שתקציבי אי.די.בי מהווים כ-40% ממחזור גיתם ושינוי שליטה באי.די.בי יגרום לאובדן תקציבים אלו ולהיעלמותו של המשרד מהמפה... פעם היו קוראים לזה שוחד", קינח אותו בכיר בתעשייה, "היום קוראים לזה עזרה לחברים".

- מודי, האם השקעת באופן אישי בעסקים של דנקנר? היית חלק מההנפקות?

"אני חבר מאוד טוב של נוחי. אנחנו חברים 40 שנה, האמנתי ואני מאמין בו. אבל החלטות לגבי השקעות כאלה ואחרות אני עושה עם עצמי לבד, ולא עם אף אחד אחר". אין לי שום רצון לחלוק את המידע הזה. אני יודע שחיפשו כל הזמן דברים, חיפשו בלי סוף. רצו להראות שיש קשר בין הדברים ולא הצליחו למצוא, ולא בכדי".

- ניסו להציג קשר לא כשר.

"במסגרת המלחמה בין חבריי הפרסומאים, כל הזמן ניסו להגיד שיש פה ניגוד אינטרסים, שאני עוזר לנוחי והוא עוזר לי. תיאוריה שהומצאה באחד או שניים ממשרדי הפרסום, סיפור דמיוני שלא צלח. עם כל הכבוד, אני רק מודי כידון ואני לא יכול לעזור לנוחי דנקנר".

- קשה להתעלם מזה שיש לכם תקציבים בסיכון גבוה - תקציבי קבוצת אי.די.בי. אם נוחי דנקנר יאבד את הבעלות על הקבוצה אתם עלולים לאבד אותם.

"אני מכיר את שני האנשים שמסתובבים בשוק ומפיצים את התורה הזאת. הם מאוד חפצים בזה, אבל גיתם עובד עם שופרסל 27 שנים - הרבה לפני שנוחי הגיע לשם. עברנו שם שש הנהלות, אני מעורב שם אישית ברמה יומיומית. לכן, אם חס ושלום שופרסל לא תישאר של אי.די.בי, אני מאמין שנישאר שם. בסלקום עשינו עבודה מדהימה. אם יבוא בעל בית חדש, ואני מקווה שלא יבוא, הוא יצטרך לבחון את מה שעשינו ולהחליט, כמו כל לקוח שקם בבוקר ויכול להחליט שהוא מחליף משרד".

"צריך לחבק את עופר ותשובה"

הקשר האישי של כידון ודנקנר, כבר ברור, לא התקבל בעין יפה בענף הפרסום. אבל ברגע המשבר הוכיח כידון שהוא חבר אמתי. מקורביו סיפרו שהוא לקח את המשבר של דנקנר באופן אישי. "זאת חברות אמת", הוא אומר.

לרגעים קשה לו להסתיר את הכעס על הדרך שבה התנהגו כלפי דנקנר, כמו גם כלפי טייקונים אחרים במשק הישראלי. כשהוא מתבקש להעריך את מידת הסיכוי שדנקנר ייצא מהסיפור הזה עם אי.די.בי ביד הוא עונה: "במתווה של אייל גבאי הוא כתב שכל החברות התפעוליות נהדרות. הבעיה המרכזית של נוחי זה עודף מימון באחזקות. נוחי משלם את מחיר ההצלחה שלו. הוא עשה כאן דברים גדולים, ופה בארץ יש רצון לירות בקטרים.

"כשהסתכלתי על הפופוליזם של להתנפל על אינטל, טבע, אמרתי לעצמי 'מה הם חושבים לעצמם? אם חס ושלום יגרשו מפה את אינטל, קריית גת, במקום להיות עיר צומחת תהפוך להיות קריית האבטלה'. זה מטורף...מי ייצר מקומות עבודה? לא המדינה. זה נוחי ואינטל וטבע".

כידון גם מתרגז מאוזלת היד של המדינה לנוכח קריסת "בטר פלייס". "זה היה מפעל ציוני גאוני. מדינת ישראל הייתה צריכה לעזור לה. בגלל שזה שייך לעידן עופר, איזו שמחה לאיד הייתה פה. גם הסיפור עם עידן עופר מטריף אותי. הוא בא ואומר 'העולם הולך לגלובליזציה, אנחנו חייבים להיות חברה חזקה יותר ולצורך זה חייבים לעשות מיזוג עם פוטאש כי כך נשיג מחירים טובים יותר'. מיד היו שקפצו 'חס ושלום, נוציא מחצבים של מדינת ישראל' והרסו פה עסקה אדירה".

- הציבור מתקומם שעוזרים לטייקונים ולא לו.

"אנשים לא מבינים שאם לא יהיו פה קטרים שיסחבו את העגלה נלך אחורה. לשר האוצר לקח זמן להתחיל להניע, אבל גם הוא התחיל לדבר כך. שצריך לעזור לאנשים האלה, לחבק את עידן עופר ויצחק תשובה כי הם אלה שמייצרים פה פרנסה".

- לחבק אותם בכל מחיר? חלקם עושים את זה בכסף של הציבור.

"הם בראש ובראשונה מסכנים כסף שלהם, אחרי זה הם לוקחים אשראי מהבנק. כל הקהילה העסקית חטפה בגלל פופוליזם. לקחו כמה סמלים וקעקעו את כולם. המחאה החברתית, התסכול של שנים, גורמים לזה שיהיה נורא קל להתנפל על הקהילה העסקית. כמו שמהצד השני יש כאלה פופוליסטים שרוצים להפוך את ישראל למדינה קומוניסטית, צריך גם מי שיציג את ההישגים שאליהם הגענו בזכות יזמים. אבל אנשי הקהילה העסקית עומדים בגל הזה לבד ונשטפים. כשההמונים רצים לכיכרות, לא מקשיבים. ההמונים רצים אחרי סמלים ולא מבינים באמת. ובשביל זה צריך את המנהיגים, אבל להם נוח במצב הזה".

- מה דעתך על יאיר לפיד כשר אוצר?

"בשבילי הוא הפתעה לטובה. אדם בלי השכלה כלכלית שנכנס תוך שלושה חודשים לכזה משרד ולמד - זה יוצא דופן. ייקח לו עוד שנה-שנתיים להבין יותר, אבל הוא עושה רושם של ראש פתוח בלי אג'נדות. נקי וחף מאינטרסים. הוא בא לעשות עבודה ועם יועצים טובים זה יעבוד. כולם יושבים בסלון ומקטרים שהפוליטיקאים לא טובים, אבל כששואלים מי מוכן ללכת לפוליטיקה אף אחד לא רוצה. אז הולך מישהו מצוין ויורים בו חצים. יעקב פרי היה ראש השב"כ, מנכ"ל סלקום, יו"ר בנק המזרחי - הכל היה נפלא. הוא רק בא לפוליטיקה, וחצים עפים לעברו. שיביאו עוד פרי ולפיד, עוד אנשי עשייה ולא פופוליזם זול. אנשים שבאים לעשות מילואים, כמו חיים שני מנכ"ל משרד האוצר, צריך לחבק ולהגיד תודה".

הכתבה המלאה - במגזין "פירמה"

עוד כתבות

מיכל הלפרין, הממונה על התחרות לשעבר; זוהר גולן, יו״ר התאגדות נהגי המוניות בפורום העצמאיים / צילום: כדיה לוי

להוזיל את מחיר הנסיעה או להגן על נהגי המוניות? בעד ונגד כניסת אובר לישראל

בכנס תשתיות לעתיד של גלובס דנו בשאלה האם יש להתיר את כניסתה של אובר לישראל, או לא לאפשר זאת על מנת להגן על נהגי המוניות ● בדיון הציגו את עמדותיהם עו"ד מיכל הלפרין הממונה על התחרות לשעבר שתמכה במהלך, וזוהר גולן, יו"ר ההתאגדות נהגי במוניות בפורום העצמאיים שהתנגד לו

משה בן זקן, מנכ''ל משרד התחבורה והבטיחות בדרכים / צילום: שלומי יוסף

מנכ"ל משרד התחבורה: "לוויזאייר יש תיאבון והם רוצים להביא כמה שיותר מטוסים. מאמין שייכנסו עוד חברות"

מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן התייחס בכנס תשתיות לעתיד של גלובס לתוכניות להקים בסיס וויזאייר בנתב"ג ולאפשרות לכניסת אובר לפעילות בישראל ● "אני מאמין שוויז זו רק הסנונית הראשונה וייכנסו עוד חברות. המטרה שלנו היא לראות את המחירים צונחים" ● "היוזמה להבאת אובר לארץ מתקדמת בקצב שלא היה אף פעם"

אלונה בר און, מו''ל גלובס, בכנס תשתיות לעתיד / צילום: שלומי יוסף

אלונה בר און, מו"ל גלובס: "על רקע קריסת העיתונות שראינו ב-BBC, התפקיד שלנו בגלובס רק מתחדד"

כנס תשתיות לעתיד של גלובס נפתח עם דבריה של מו"ל גלובס, אלונה בר און, שדיברה על ירידת האמון בתקשורת בישראל ובעולם, אך אמרה שזה לא קורה בטעות, אלא בגלל התנהלות לקויה של כלי התקשורת ● "לתפיסתנו יש להביא תוכן עובדתי, בדוק, רלוונטי ומונגש - ובהקשרו"

תכנית המתאר לצפון מערב העיר ת''א / 3700 - אבן גבירול / הדמיה: יח''צ

בשורת התשתיות מחלחלת גם לנדל"ן: תוכניות הענק שמתקדמות לאישור סופי

הקפיצה הצפויה בשימוש בתחבורה ציבורית, בעקבות מהפכת המטרו והרכבות הקלות, צפויה לקדם גם פיתוח נדל"ני מואץ במתחמי ענק חדשים בלב גוש דן ● לקראת כנס התשתיות, בדקנו אילו תוכניות נמצאות בשלבי תכנון מתקדמים, מה הן מציעות, ואיך הן ישנו את סביבתן?

יודפת אפק ארזי, יו''ר נת''ע

יו"ר נת"ע: "לא מרוצה מההתקדמות בקו הירוק, מצפה שהזכיין שמנהל יביא תוצאות יותר מהר"

יודפת אפק-ארזי, יו"ר נת"ע, אמרה בכנס תשתיות לעתיד של גלובס כי "המטרו הוא הכרח, לא לוקסוס - והתקציב קיים; הפרויקט יחסוך לישראל 34 מיליארד שקל בשנה" ● על הרכבת הקלה אמרה: "גם הקו הירוק ייפתח חלקית ב-2028, לא רק הסגול" ● וגם: האם הם חשבו להחליף את החברות בקו הירוק בגלל העיכובים?

מימין: נוחיק סמל, מנכ''ל סוני סמיקונדקטור ישראל, דדי ילין, מנהל מרכז הפיתוח בישראל של ARM / צילומים: מארק נומדר, יח''צ

50 עובדים בבת אחת: ענקית השבבים שניצלה את סגירת סוני בישראל

לגלובס נודע כי חלק מעובדי סוני בישראל נקלטו בחברת ארם שבשליטת סופטבנק, המגבירה את מאמצי הגיוס שלה בארץ ● זאת לאחר שהראשונה החלה בנסיגה מפעילות המו"פ שלה בישראל

אילוסטרציה: Shutterstock

זו מדיניות: הדולר בשפל של ארבע שנים, ולא רק מול השקל

מדד הדולר האמריקאי, המשקף את כוחו מול סל המטבעות, הגיע לשפל של ארבע שנים בעידודו של הנשיא דונלד טראמפ ● היתרונות מבחינתו: שחיקה של החוב הגבוה, עידוד התעשייה המקומית ותמיכה בשורת הרווח של החברות הרב–לאומיות ● מי המפסידים הגדולים, ואיך זה קשור לנעשה ביפן וסין?

שמוליק ארבל, המשנה למנכ''ל בנק הפועלים והממונה על החטיבה העסקית, בכנס תשתיות לעתיד / צילום: שלומי יוסף

המשנה למנכ"ל בנק הפועלים: "נדרשת הכפלת ההשקעה בתשתיות בעשור הקרוב"

שמוליק ארבל, המשנה למנכ"ל בנק הפועלים והממונה על החטיבה העסקית, ציין בכנס תשתיות לעתיד של גלובס כי מלאי התשתיות בישראל נמוך ביחס למדינות מפותחות, וכי הגידול המהיר באוכלוסייה מחייב האצה בהשקעות

יהלי רוטנברג, החשב הכללי במשרד האוצר, בכנס תשתיות לעתיד / צילום: כדיה לוי

החשב הכללי: "אפשר לצמצם 20 אלף עובדים בשירות המדינה"

בימים האחרונים לכהונתו, בראיון פרישה שנערך בכנס תשתיות לעתיד של גלובס, החשכ"ל יהלי רוטנברג סיפר על הקשיים וההצלחות בגיוסי ההון של המדינה, הגיב על יוזמת הכור הגרעיני האמריקאי בישראל ופרס את האתגרים שצפויים למחליפתו, מיכל עבאדי-בויאנג'ו ● לגבי המטרו אמר: "יש בעיה במימון, הוא יעלה הרבה יותר ממה שחושבים"

כנס תשתיות לעתיד: הפרויקטים והמיליארדים שיניעו את ישראל קדימה

הכנס, שמתקיים זו השנה השלישית, מנתח את הסוגיות הכלכליות, הרגולטוריות והעסקיות שקשורות לתחומי התחבורה, התעשייה, האנרגיה והחדשנות בישראל ● באירוע מתארחים מומחים ומקבלי ההחלטות מהענף, ובהם החשב הכללי במשרד האוצר יהלי רוטנברג, מנכ"ל משרד התחבורה משה בן זקן ובכירי המגזר העסקי

שלטי בחירות 2022 בישראל / צילום: דביר הלוי

בחירות 2026: ישראל כמקרה מבחן עולמי לניצול לרעה של AI

הבחירות בישראל עשויות להיות קו ההגנה הראשון של הדמוקרטיה בעידן הבינה המלאכותית ● אם לא יוקם מנגנון הגנה טכנולוגי, אזרחי ואופרטיבי כבר כעת, ההכרעה לא תהיה ע"י הציבור ● טור דעה

ארז בלשה, מייסד ומנכ''ל קרן ג'נריישן / צילום: שלומי יוסף

מנכ״ל ג'נריישן על משבר התשתיות: "הפתרון חד משמעית במגזר הפרטי. למדינה יש תפקיד חשוב בהסרת החסמים"

מנכ"ל ג'נריישן ישראל, ארז בלשה, אמר בכנס תשתיות לעתיד של גלובס כי הפתרון לפיתוח התשתיות נטוע במגזר הפרטי, ש"מביא יכולות שאין במגזר הציבורי" ● בלשה מסביר כי השירות הנמוך של התחבורה בישראל קשור ל"מחסור בנהגים ובנתיבים עמוסים"

ניסים פרץ, מנכ''ל נתיבי ישראל, בכנס תשתיות לעתיד / צילום: שלומי יוסף

מנכ"ל נתיבי ישראל: "אנחנו במבוא לקרייסס של התחבורה בגוש דן"

בכנס תשתיות לעתיד של גלובס, מנכ"ל נתיבי ישראל, ניסים פרץ, הביע פסימיות גדולה באשר למצב התחבורה בישראל בשנים הבאות ● הוא לא מאמין שהמטרו יהיה מוכן ב-15 השנים הקרובות, וגם מעוניין לפרוש השנה, אחרי 10 שנים בתפקיד

וול סטריט / צילום: ap, Mary Altaffer

עליות בוול סטריט לקראת החלטת הריבית; S&P 500 עלה לראשונה ל-7,000 נקודות

ירידות באירופה ● ASML, חברת השבבים ההולנדית עקפה את הציפיות ומפיחה אופטימיות במניות השבבים ● אמזון הודיעה על סבב פיטורים נוסף - 16 אלף עובדים ● Wix הודיעה על רכישה עצמית של מניות בשווי 2 מיליארד דולר ● הדולר מתאושש לאחר דברי שר האוצר בסנט: "מעוניינים בדולר חזק" ● מיקרוסופט, מטא וטסלה יפרסמו דוחות היום ● ב-21:00, הפדרל ריזרב יודיע על החלטת הריבית

יוני חנציס, מנכ''ל קבוצת דוראל אנרגיה, בכנס תשתיות לעתיד / צילום: שלומי יוסף

מנכ"ל דוראל: "חברות האנרגיה בנקודת שינוי היסטורית"

יוני חנציס, מנכ"ל דוראל, דיבר בכנס תשתיות לעתיד של גלובס על החסמים לייצור חשמל סולארי בישראל, על הפוטנציאל של חברות האנרגיה המתחדשת וגם על התוכניות להנפקה

מטוס KLM / צילום: Shutterstock

ריאד כן, תל אביב לא: ההודעה המפתיעה של חברת התעופה

חברת התעופה ההולנדית KLM הודיעה כי הטיסות לתל אביב מבוטלות - יממה בלבד אחרי שהודיעה על חידוש הקו לאמסטרדם ● החברה כבר חידשה טיסות ליעדים אחרים באזור, בהם ריאד ודמאם, ובוחנת אפשרות לחדש את הטיסות לדובאי

נשיא ומנכ''ל חברת טבע, ריצ'רד פרנסיס / צילום: אלעד מלכה

טבע מציגה שנה שלישית של צמיחה, אז למה המשקיעים מאוכזבים?

ענקית התרופות דיווחה על הכנסות של 17.3 מיליארד דולר, המשקפות צמיחה שנתית של כ-4% ● עם זאת, תחזית ההכנסות שלה לשנת 2026 נמוכה מקונצנזוס האנליסטים ● המניה יורדת בכ-3% במסחר המוקדם בוול סטריט

בורסת תל אביב / צילום: שלומי יוסף

הבורסה בת"א ננעלה בירידות; מדדי הבנקים והבנייה נפלו במעל 2%

מדד ת"א 35  יורד ב-0.8% ● הדולר נסחר סביב 3.09 שקלים ● טבע נתנה תחזית מאכזבת להכנסותיה ורווחיה ב-2026 ● מיקרוסופט, מטא וטסלה יפרסמו היום דוחות, הפד יודיע על החלטת הריבית בארה"ב ● וגם: בבנק הפועלים מסמנים ארבע מניות דיפנס אירופיות מומלצות

יוסי אלמלם, מנכ''ל קבוצת רימון / צילום: דוד מוסקוביץ

האקזיט של הקיבוצניקים והמייסד: קבוצת גרנות ויוסי אלמלם מכרו מניות רימון ב-190 מיליון שקל

בעלת השליטה בחברת התשתיות והמנכ"ל הוותיק יוסי אלמלם ניצלו זינוק של 130% כדי למכור 5% ממניותיהם; בצד הרוכש, שורה של גופים מוסדיים שנהנו מדיסקאונט של 8% על מחיר המניה

דיון בבית המשפט העליון בעתירות שעניינן החלטת הממשלה על סגירת גלי צה''ל / צילום: דוברות הרשות השופטת

בג"ץ דן בהחלטת הממשלה לסגור את גלי צה"ל: "למה זה כ"כ דחוף?"

השופטים רמזו לפגמים בהליך שהוביל להחלטת הממשלה לסגור את תחנת השידור עד 1 במרץ, כולל סביב זיקה לליכוד של חלק מחברי הוועדה הציבורית שהמליצה על המהלך ●  מנגד, השופט שטיין תהה "מה ההבדל בין סגירת התחנה לסגירת פלס"ר נח"ל"