גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

"ההשקעה של באפט בטבע - אמון במנכ"ל וביכולתו להצליח"

ברקשייר הת'וואיי של וורן באפט דיווחה אמש על החזקה של 1.8% ממניות טבע ■ המניה זינקה ביותר מ-8% ל-21 דולר ■ בנק ירושלים: "נראה כי באפט רואה ערך בחברה, למרות חוב של 32.5 מיליארד דולר"

וורן באפט / צילום: שטרסטוק, א.ס.א.פ קריאייטיב
וורן באפט / צילום: שטרסטוק, א.ס.א.פ קריאייטיב

לפני כשבועיים נפלה מניית טבע במסחר בניו-יורק ב-4.4%, בין השאר, בגלל מהלך של "האורקל מאומהה", וורן באפט. חברת ההשקעות ברקשייר הת'אוויי של באפט, המשקיע המהולל, חברה לאמזון וג'יי.פי. מורגן בהודעה שיקימו חברת בריאות שתספק שירותי בריאות לעובדיהן, בצעד שנתפס כהגברת התחרות בשוק הבריאות בארה"ב.

מתברר שכבר באותו זמן, ברקשייר הת'אוויי הייתה בעלת מניות בטבע, ואתמול דווח על כך רשמית - דיווח שהוביל לזינוק של כ-9% במניית טבע במסחר המאוחר בוול סטריט, ולעלייה של כ-11% היום בבורסה בתל-אביב.

מדי רבעון, קרנות וגופים מוסדיים נדרשים לדווח על ההחזקות שלהם בחברות הנסחרות בוול סטריט עד 45 יום לאחר סיום כל רבעון. בדיווח שהעבירה אתמול ברקשייר הת'וואיי ל-SEC (רשות ניירות ערך של ארה"ב), התגלה שהיא השקיעה לראשונה בטבע. לפי הדיווח, החברה של באפט החזיקה בסוף 2017 בכ-18.9 מיליון מניות טבע (למעשה, ADR - איגרת הנסחרת בבורסה אמריקאית ועוקבת אחר מניית חברה זרה), שמהוות כ-1.8% ממניות החברה.

הזינוק במניה במסחר המאוחר ב-8.6% הביא את מניית טבע למחיר של 21 דולר, לאחר שכבר סיימה את יום המסחר הרגיל בוול סטריט בעלייה של 4.4%. במחיר זה, שווי ההחזקה של ברקשייר הת'אוויי הוא 396 מיליון דולר.

"ההשקעה לא מקלה על סוגיות בטבע"

הדיווח על ההחזקה של באפט היא זריקת עידוד לבעלי המניות בטבע אחרי כמה דיווחים שליליים, שהובילו לכך שהמניה ירדה בימים האחרונים שוב אל מתחת למחיר של 20 דולר, לאחר שכבר התחילה במגמת התאוששות ועלתה בעשרות אחוזים מהשפל של נובמבר.

מניית טבע

כך למשל, דוחות טבע לרבעון הרביעי הציגו הפחתת מוניטין ענקית נוספת בגין עסקי הגנריקה, והתחזיות ל-2018 היו חלשות. במקביל, נודע על אפשרות לדחייה בהשקת התרופה המקורית של טבע לטיפול במיגרנה. בעקבות הדוחות הורידה S&P את דירוג החוב של טבע לרמת "אג"ח זבל", ולאחר מכן דיווחה חברת מומנטה על השקת גרסה גנרית לקופקסון 40 מ"ג, מוקדם מהצפוי.

"השקעתו של באפט במניית טבע מצביעה על הבעת אמון במנכ"ל החדש של טבע, קאר שולץ, וביכולתו להצליח בתוכנית הרה-ארגון הנרחבת. כל זאת, לאחר שכבר הצליח עם מהלך התייעלות נרחב בחברת Lundbeck הדנית", מעריך אילן שטרק, מנהל דסק נכסים גלובליים ומט"ח בבנק ירושלים. "נראה כי באפט, המשקיע במניות ערך עם הנהלה חזקה ותזרים מזומנים חזק, רואה ערך בחברה, שייצרה בשנה האחרונה תזרים מזומנים של 3.5 מיליארד דולר. זאת, למרות חוב של 32.5 מיליארד דולר".

שטרק מוסיף כי השקעתו של באפט ברבעון הרביעי בוצעה במחיר ממוצע של כ-18.94 דולר למניה, כשטווח מחיר המניה ברבעון היה 11-19 דולר. "בתחילת הרבעון, מחיר המניה עמד על כ-19 דולר, ולאחר מכן נגע ברמות של 11 דולר, לאחר תוצאות רבעון שלישי ועדכון התחזיות השנתיות כלפי מטה. בסיום הרבעון המניה נסגרה במחיר של 18.95 דולר, כך שנראה כי השקעתו בוצעה לקראת סיום הרבעון הרביעי, שכן אם הרכישה הייתה בתחילת הרבעון, באפט היה רוכש ככל הנראה כמות מניות נוספת במחיר נמוך יותר במהלך הרבעון".

לדברי שטרק, דוגמה לתזת השקעות הערך של ברקשייר הת'אוויי, שכוללת השקעה בחברות עם הנהלה חזקה ותזרים מזומנים חזק, שמחזירות כסף למשקיעים דרך דיבידנד ורכישת מניות עצמית, היא אפל. "ברבעון האחרון ברקשייר הגדילה את החזקתה באפל ב-23.3% לכ-3.34% מהמניות. ההשקעה באפל מייצגת השקעה בחברה טכנולוגית חדשנית, המשנה את אופן הצריכה של רבים מתושבי העולם, ובעלת ניהול חזק בהנהגתו של טים קוק. אפל ייצרה ברבעון האחרון תזרים מזומנים מפעילות שוטפת של 28.3 מיליארד דולר והחזירה למשקיעים 14.5 מיליארד דולר", אומר שטרק. הוא ממליץ להמשיך ולעקוב אחרי החזקות ברקשייר הת'וואיי בטבע, "שכן היא מבצעת התאמות להחזקותיה מדי רבעון".

גם בסיטי התייחסו היום להשקעת באפט בטבע. האנליסטית ליאב אברהם ציינה כי "בשלב זה, עדיין לא ידוע מה התזה שמאחורי השקעת 'האורקל מאומהה' במניות טבע, אבל גישת השקעות הערך של ברקשייר הת'וואיי מוכרת היטב ככזו המתמקדת בחברות בעלות עסקים איכותיים, יכולת ייצור מזומנים וצוות הנהלה חזק".

היא הוסיפה כי "השקעת ברקשייר הת'וואיי בטבע בשום אופן לא מקלה על הסוגיות של הטווח הקצר בחברה, אבל היא תומכת בתזה שלנו שהחברה נוקטת צעדים נכונים לבצע שינוי מוצלח ולייצר מספיק מזומנים כדי להפחית את המינוף בקצב מהיר מהצפוי בשוק. הלחץ על שורת ההכנסות צפוי להימשך בטווח הקרוב, בשל מצב השוק הגנרי בארה"ב והתחרות לקופקסון, אבל עסקי הליבה הגנריים של טבע נהנים מהגודל ומהיכולת לפתח תרופות מורכבות".

נזכיר כי טבע אינה השקעתו הראשונה של באפט בחברה ישראלית. השקעה משמעותית הרבה יותר היא זו שבה רכש את חברת ישקר, המייצרת כלי חיתוך למתכות, מידי משפחת ורטהיימר. ברקשייר הת'אוויי רכשה 80% ממניות החברה בשנת 2006 תמורת 4 מיליארד דולר, ושבע שנים לאחר מכן רכשה את ה-20% הנותרים תמורת כ-2 מיליארד דולר - כלומר, לפי שווי כפול לחברה.

ברקשייר הגדילה החזקות באפל

במקביל להשקעה בטבע, במהלך הרבעון האחרון המשיכה ברקשייר הת'וואיי לממש את החזקותיה ב-IBM, הקטינה מעט את החזקותיה בבנק וולס פארגו (החזקתה הגדולה ביותר בסוף הרבעון הקודם) והגדילה את החזקותיה בחברת אפל, שהפכה להשקעה הגדולה ביותר שלה. במקביל מחזיקה החברה של באפט גם במניות חברת התרופות סאנופי, שבה השקיעה לראשונה ברבעון הקודם.

במסגרת דיווחי הקרנות, השבוע דווח ש-Capital Research הגדילה משמעותית את החזקתה בטבע, כשרכשה כ-52 מיליון מניות והגיעה להחזקה של 11.9% בטבע. קפיטל ריסרץ' האמריקאית הייתה בעבר בעלת המניות הגדולה בטבע מקרב המוסדיים, אבל ברבעון השלישי מימשה חלק מההחזקה בה.

אתמול דיווחה קפיטל על החזקה חדשה בחברה ישראלית אחרת, מלאנוקס, המספקת ציוד תקשורת להעברת נתונים מהירה. קפיטל מחזיקה ב-7.4% ממלאנוקס - מניות בשווי נוכחי של 237 מיליון דולר.

גורו השקעות בעל הון של 86 מיליארד דולר

ב-2015 חגג וורן באפט 50 שנות פעילות בקונצרן הענקי ברקשייר הת'וואיי, שנמצאת בשליטתו, ולא נראה כי הוא מתכנן לעזוב בקרוב.

באפט בן ה-87 נולד באוגוסט 1930 באומהה, נברסקה, לאב שהיה איש עסקים וחבר קונגרס מטעם המפלגה הרפובליקנית. עד היום מתגורר באפט באומהה, וידוע גם בכינוי "האורקל מאומהה". הוא נחשב למשקיע אגדי ואף לסוג של גורו למשקיעים. הונו הנוכחי נאמד ב-86.1 מיליארד דולר לפי מגזין "פורבס", שם נכתב גם כי בהיותו בן 11 רכש באפט לראשונה מניה, ובגיל 13 כבר הגיש דיווח לרשויות המס.

בשנות ה-60 התחיל באפט לרכוש מניות של חברת ברקשייר הת'וואיי, שפעלה אז בתחום הטקסטיל, ועם השנים הגדיל את ההחזקה בה. כיום נסחרת החברה לפי שווי שוק של כ-495 מיליארד דולר בבורסת ניו-יורק, כשבאפט מכהן כמנכ"ל ויו"ר החברה, ושותפו צ'רלי מונגר הוא סגן היו"ר.

ברקשייר הת'וואיי היא כיום חברת החזקות עם השקעות בתחומים מגוונים: ביטוח, תשתיות, אנרגיה ועוד. החברה מחזיקה בבעלות מלאה או בשליטה על מספר רב של חברות, שנחשבות לחברות בנות שלה - למשל, כפי שרכשה בעבר את ישקר הישראלית מידי משפחת ורטהיימר.

במקביל ברקשייר הת'וואיי מבצעת גם השקעות, שבהן היא רוכשת אחוזים בודדים (החזקות מיעוט) בחברות נסחרות, בדומה להשקעה החדשה שלה בחברת טבע, שעליה דווח אתמול.

ברשימת החברות שבהן מחזיקה ברקשייר הת'וואיי ניתן למצוא את חברת הביטוח לרכב Geico, יצרנית הסוללות דורסל וחברת המדיה Business Wire. בהשקעות שלה בחברות ציבוריות, אפל הפכה להשקעה הגדולה ביותר שלה. במקביל מחזיקה ברקשייר הת'וואיי גם במניות חברות התעופה אמריקן איירליינס ודלתא, בבנקים וולס פארגו, בנק אוף אמריקה, גולדמן זאקס ו-Bank of New York Mellon, ביצרנית המשקאות הקלים קוקה קולה וביצרנית הרטבים Kraft Heinz, בקמעונאית וולמארט - וכעת גם בחברת התרופות טבע.

מדי שנה, בסוף פברואר, באפט נוהג לשלוח מכתבים מפורטים לבעלי המניות בברקשייר הת'וואיי, ובהם הוא מפרט בהרחבה אודות ההשקעות שבוצעו בשנה שחלפה ועל תוצאות הפעילות. במכתבו האחרון מ-2017, סיכם באפט בהצהרה כי הוא "איש בר מזל", משום שהוא מוקף בצוות מצוין ומוכשר. "בואו לאומהה, ערש הקפיטליזם", קרא באפט למשקיעים, כשהזמין אותם לאסיפת בעלי המניות השנתית של החברה. גם האסיפות הפכו לאירוע מסורתי רב-רושם, והאורחים באסיפה מוזמנים לקנות מזכרות - חולצות וכובעים של החברה ושל באפט.

נזכיר כי באפט נחשב גם לפילנתרופ, ולפי נתונים שפורסמו בעבר, הוא תרם 46 מיליארד דולר בין השנים 2000-2017, וכבר הבטיח כי יתרום את רוב הונו למטרות פילנתרופיות.

עוד כתבות

צילומים: יריב כ''ץ (ידיעות אחרונות), יח''צ, shutterstock, עיבוד: טלי בוגדנובסקי

המילון העכשווי של ענף השיווק, הפרסום והמדיה

גלובס מציג את המושגים, האנשים, הרשתות והחברות שמסעירים בעת הנוכחית את אנשי השיווק, הפרסום והמדיה ● מהאחים אמיר והשרים ניר ברקת ושלמה קרעי, דרך האיום הסיני משיין - ועד רשתות המזון שעשו עלייה והבינה המלאכותית שכולם מתאמצים לייצר איתה מציאות חדשה

נתיב השייט באוקיינוס הארקטי / צילום: Shutterstock

בהובלת רוסיה וסין: נתיב השיט הימי שעשוי לשנות את חוקי המשחק

התקפות החות'ים בים האדום, במקביל לבצורת במרכז אמריקה, מובילות את העולם לחפש נתיבי סחר ימי חלופיים ● בשנים האחרונות, הסחר באזור הארקטי זינק בחדות נוכח הפשרת הקרחונים ומעורר התעניינות רבה מצד מעצמות העולם, ארה"ב, רוסיה וסין ● האם מפת נתיבי השיט בעולם לקראת שינוי, וכיצד תושפע ישראל?

הצוללת. הילה ויסברג בשיחה עם  ד''ר עדית זכאי–אור / צילום: באדיבות ראוניברסיטת ייכמן

"חתרתי בים בזמן שהבנים שלי בחזית. לא צריך להתבייש במקומות שטוב לנו"

שיחה עם ד"ר עדית זכאי–אור, מנכ"לית מרכז מיטיב לפסיכולוגיה חיובית באוניברסיטת רייכמן ● על איך עצב ושמחה יכולים להשתלב זה בזה, כיצד להחזיק תקווה בזמן משבר והקשר בין חשיבה חיובית לתקיפה האיראנית • האזינו 

אילון מאסק, יו''ר טסלה / צילום: Shutterstock

התוצאות בשפל אבל הבטחה אחת של מאסק מלהיבה את המשקיעים

טסלה פרסמה ביום שלישי בלילה את אחד הדוחות הרבעוניים השליליים ביותר שלה בשנים האחרונות, אבל המניה זינקה במסחר המאוחר ב־13% ● הסיבה: ההודעה על ייצור דגם חדש ומוזל החל מ־2025, הרבה יותר מהר מהצפוי ● אבל ייתכן שהפעילות המבטיחה תתגלה כהפסדית בטווח הקצר

בורסת תל אביב / צילום: Shutterstock, MagioreStock

עליות קלות בנעילת הבורסה; נובה טיפסה ב-4%, נייס ב-3%

ההתפתחות הבטחונית בצפון העיבה על הבורסה ● השקל נסחר בתנודתיות מול הדולר ● אלארום זינקה ב-20% ● מאסיבית, יצרנית מדפסות התלת מימד צנחה ב-13% ● דלק חתמה על העסקה לכניסתה של ענקית האנרגיה ENI לאיתקה ● בנק אוף אמריקה ממליץ על שתיים מ"שבע המופלאות"

הפגנה פרו פלסטינית באוני' קולומביה, ניו יורק / צילום: ap, Yuki Iwamura

״אוניברסיטת קולומביה נכנסה ללחץ, הקמפוס נראה כמו בסיס צבאי סגור״

השיעורים בקולומביה שבניו יורק הופסקו עד הודעה חדשה בשל מחאות פרו-פלסטיניות ● סטודנטים יהודים קיבלו המלצה שלא להגיע למקום, ונמנעה כניסתו של פרופ' שי דוידאי לקמפוס ● עומר לובטון-גרנות מבית הספר למדיניות ציבורית: "האוניברסיטה נכנסה ללחץ. הכול מגודר, שוטרים מסביב, כל השערים נעולים, בריקדות, עשרות ניידות ומסוקים באוויר"

פרופ' יוג'ין קנדל / צילום: מיכה לובטון

הוא היה אחד האנשים הקרובים לנתניהו, היום הוא חושף: "לא הייתי מחזיק במשרד שלו חודש"

יו"ר המועצה הלאומית לכלכלה לשעבר, יוג'ין קנדל, בטוח: "אם ישראל לא תשנה כיוון בהקדם, הכלכלה תקרוס, והמדינה עמה" ● לדבריו, כדי שנבואת הזעם לא תתממש צריך להקים ממשלה שתנהל סיכונים לטווח הארוך בכל תחומי חיינו ● הוא לא פוסל אפשרות להיות שר האוצר הבא, אבל "לא כזה שתפקידו העיקרי הוא לחלק הטבות" ● האזינו

דיזנגוף סנטר / צילום: גיא חמוי

מעל 3 מיליון שקל בדקה: זינוק בהוצאות בכרטיסי אשראי לעומת ערב פסח אשתקד

לפי נתוני חברת שב"א, בין השעות 8:00-14:00 הוציאו הישראלים סכום של 735 מיליון שקל • מדובר בזינוק של 14% בהוצאות בכרטיסי אשראי לעומת ערב פסח אשתקד • בשנה שעברה בשעות אלה נרשמו הוצאות בכרטיסי אשראי בסכום כולל של 645 מיליון שקל • ומה הייתה הדקה העמוסה ביותר היום?

אוהלי המחאה הפרו־פלסטינית באוניברסיטת קולומביה / צילום: Reuters, Caitlin Ochs

הקמפוסים בארה"ב רותחים, ובישראל חוששים מגל חרמות

ההפגנות האנטישמיות והאנטי ציוניות ברחבי הקמפוסים בארה"ב, ובראשן בקולומביה, הגיעו לשיא עם סגירת שערי האוניברסיטה שבלב מנהטן וכבר עכשיו הן זולגות מעבר למדשאות והופכות לגל חרמות לא מוצהר על חוקרים ישראלים ● "הממשלה צריכה להתעורר לפני שייווצר פה נזק בלתי הפיך", אומרת פרופ' מלאת שמיר, סגנית נשיא אוניברסיטת תל אביב לבינלאומיות

אילוסטרציה: טלי בוגדנובסקי, צילום: Shutterstock

להפסיק לרוץ על הגלגל. מה יקרה לכם אם תרוויחו פחות

המעבר למשרה עם משכורת נמוכה יותר, כרוך בדרך-כלל בקיצוץ בהוצאות ● יחד עם זאת, הוא עשוי להגיע עם עלייה ניכרת בזמן הפנוי ובאיזון בין העבודה והחיים

אפל. החברה המבטיחה של 2024? / צילום: Shutterstock

"תהיה הפתעת השנה": זו המניה המומלצת ביותר של בנק אוף אמריקה

המכירות נופלות, היא לא נמצאת בשוק הבינה המלאכותית, ומתחילת השנה מנייתה איבדה 10.7% ● למרות הכול, בבנק אוף אמריקה מאמינים שענקית הטכנולוגיה אפל צפויה להתאושש בחצי השני של השנה

עמית גל, הממונה על רשות שוק ההון, אסף גולדברג, מנכ''ל סלייס עד לאחרונה, אפי סנדרוב, המנהל המיוחד שמינתה רשות שוק ההון / איורים: גיל ג'יבלי

המנהל הממונה מצא: בסלייס לא החזירו ללקוחות 2 מיליון שקל

מבדיקת המנהל המיוחד שמונה לסלייס, עולה שחברת ניהול הקופות לא השיבה למבוטחים את כספם כפי שחויבה ע"י רשות שוק ההון, בגין ניהול לא תקין ● עוד התגלה שהסכומים שצריכים להיות מוחזרים גבוהים יותר ● אסף גולדברג, שעמד בראשות החברה: "לא נגרמה פגיעה בעמיתים"

שלומי ויוסי אמיר / צילום: יח''צ, עיבוד: טלי בוגדנובסקי

כאב הראש החדש של האחים אמיר בשופרסל

‎בבקשה לאישור תובענה ייצוגית, נטען כי האחים יוסי ושלומי אמיר ביקשו לרכוש את השליטה בשופרסל באופן שיפטור אותם מלשלם לציבור את מלא פרמיית השליטה, כדי לא להיקלע לתחרות על השליטה בחברה ● התובעים מעריכים את הנזק לבעלי המניות מהציבור בסכום הנע בין 146-232 מיליון שקל

מטבע דני עתיק. האוסף של ברון מוערך בכ-72 מיליון דולר / צילום: Shutterstock, ABARONS

בעשרות מיליוני דולרים: אוסף המטבעות העתיק שעומד למכירה

מתוך חשש לעתיד התרבות הדנית, יצרן החמאה לארס אמיל ברון, שאסף מטבעות, מדליות ושטרות חוב אסר על מכירתם במשך מאה שנים ● כעת האוסף מותר למכירה והוא שווה סכום עתק

חופית באטה, חוקרת בינה מלאכותית ב-AI21 / צילום: יונתן בלום

היא התגייסה ליחידת מודיעין, צוללת עם כרישים ועובדת בתחום הכי חם בעולם

היא שובצה במודיעין אך התעקשה להתגייס לקרבי, שימשה אלגוריתמאית במובילאיי ויש לה תואר במתמטיקה ● כיום חופית באטה היא חוקרת ב-AI21 Labs, שנתמכת בידי ענקיות הטכנולוגיה ● 40 עד 40: נבחרת המנהיגות הצעירה של גלובס

לוטרה. דגי בריכות הנוי חוסלו כמעט לחלוטין / צילום: Shutterstock

קרבות על טריטוריה, פלישות וחיסולים: משפחות הפשע של סינגפור הן בכלל לוטרות

הסגרים שהונהגו בקורונה נתנו לבעלי חיים רבים הזדמנות להשתלט על שטחים אורבניים ● בתום המגפה הם נדחקו בחזרה לשיפולי הערים, אבל לא הלוטרות בסינגפור: אלה עושות שם שמות אפילו על חשבון קרוקודילים

מטוס B-52 שנושא עליו את טילי המיקרו־גל / צילום: Reuters, Michael Clevenger / Courier Journal / USA TODAY NETWORK

חודר בונקרים ומשבית כורים גרעיניים, ללא פגיעות בנפש: הנשק האמריקאי שיכול לשנות את מאזן הכוחות מול איראן

לפי חשיפת "דיילי מייל" הבריטי, ארה"ב פרסה בחשאי מערכת טילי מיקרו-גל, שהפעימות האלטקרו-מגנטיות שהם פולטים יכולים להשבית כל מכשיר אלקטרוני – כולל מתקני גרעין תת קרקעיים ● איך היא עובדת?

מסילת 431. 6 ק''מ של גשרים / צילום: ענת דניאלי לב

30 ק"מ ב-4 מיליארד שקל: זה יהיה אחד הפרויקטים התקדימיים בישראל

מסילת הרכבת 431, שאמורה לחבר את ערי השפלה ומישור החוף הדרומי עם מודיעין וירושלים, הולכת ונבנית בימים אלה מעל המכוניות הנוסעות בכביש ● האתגרים הטכנולוגיים והמחסור בפועלים מחייבים פתרונות יצירתיים

מייסדי קרן פיקצ'ר קפיטל מימין לשמאל: ראקש לונקאר, דן אמיגה, מיקי בודאי ומייק פיי./ צילומים: עמרי אראל, קייט רני, MKJ photography, עיבוד: טלי בוגדנובסקי

המהלך שהפתיע את ענף הסייבר: מנכ"ל איילנד ינהל במקביל גם קרן השקעות

מייק פיי, מנכ"ל איילנד, הספקית הגדולה ביותר של פתרונות סייבר לתחום הדפדפנים, מצטרף כשותף מנהל בקרן ההון סיכון פיקצ'ר קפיטל ● המהלך עשוי ליצור, לכאורה, ניגוד עניינים בין עסקאות השקעה או שותפות בתוך איילנד לבין עסקאות שתערוך הקרן ● "אני מכבד ומקיים את חובות הנאמנות שלי כמנכ"ל איילנד", אומר פיי

הבניין ברחוב גורדון 22 בתל אביב / צילום: דנה אטיאס

2.5 מיליון שקל לדירת 2 חדרים בבניין לשימור מחמיר בת"א

דירה במבנה היסטורי ברחוב גורדון בתל אביב, שתכנן האדריכל שלמה גיפשטיין, נמכרה לאחרונה ● לדירה יש זכויות בנייה נוספות בשטח של כ־40 מ"ר, אולם המחיר לא משקף אותן ● המתווכת בעסקה: "עסקאות במחירים של 2.3 מיליון שקל עד 3.1 מיליון שקל קיבלו 'בוסט' בשלושת החודשים האחרונים"