גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

עודף היצע במשרדים? "אין מה להשוות בין תל אביב לבני ברק"

מאות אלפי מ"ר של משרדים נבנו בשנים האחרונות בישראל ומושכים גם משקיעים קטנים ● בניגוד לענף המגורים, לא מתפרסמים באופן שוטף נתונים עדכניים על שוק המשרדים, והמשקיעים מגששים באפלה ● בדיקת "גלובס" מעלה כי התשואות בירידה, ובחלק מהמקומות המשכירים כבר צריכים להתפשר על המחיר

משרדים בגוש דן / צילום: shutterstock
משרדים בגוש דן / צילום: shutterstock

"שוק הנדל"ן למשרדים מתבסס על הרבה יותר סיפורים ועל הרבה פחות מידע משוק המגורים, ומשקיע שפועל על סמך סיפורים, הוא בבעיה", אומר עידן אלקבץ, מייסד ומנכ"ל חברת PLAN A, שמתמחה בהשקעות נדל"ן.

הנה דוגמה לסיפור מעולם הנדל"ן המניב: תל אביב מוצפת במגדלי משרדים, ואפשר לראות זאת במנופים הרבים שצצו בשנים האחרונות באזורי התעסוקה בעיר. האומנם? העובדות מספרות שהתחלות הבנייה של משרדים בחמש השנים האחרונות, דווקא נמוכות מהתחלות הבנייה שהיו בתל אביב בחמש השנים שלפניהן.

והנה עוד סיפור: כדאי לקנות משרד להשקעה, כי התשואה גבוהה וענף הנדל"ן למגורים חלש. העובדות, לעומת זאת, מלמדות שבשנים האחרונות מגמת התשואה של נדל"ן למשרדים נמצאת בירידה, אף שברוב המקומות הן עדיין גבוהות מהתשואות מהשכרת דירות למגורים.

תשואה שנתית ממוצעת על שטחי משרדים

"המסקנה משני הסיפורים הללו היא שמי שנכנס היום לשוק המשרדים, ולא משנה לאיזו מטרה, צריך לבדוק היטב לפני שהוא קונה, ולא לקנות סיפורים שמספרים לו. אנחנו יודעים שבענף הנדל"ן סיפורים זה כלי שמשתמשים בו הרבה - גם במגורים וגם בנדל"ן מניב. אבל במגורים יש כיום מידע ונתונים, ובמשרדים הדרך לסיפורים קלה יותר", מוסיף אלקבץ, שבעברו שימש כ-11 שנה כמנהל פיתוח עסקי ומחקר בבנק לאומי.

"הביקושים לשטחים קטנים בירידה"

יותר ויותר משקיעים קטנים נכנסים לשוק המשרדים, אם באמצעות קבוצות רכישה ואם באמצעות רכישה ישירה. האם כולם יודעים למה הם נכנסים?

אלקבץ מצר על כך שלמרות הגידול בהתעניינות בענף, יש חוסר במידע, דבר שגורם למשקיעים לפעול בחוסר שיקול דעת מספק. "השוק עובר בשנים האחרונות שני שינויים מרכזיים: הראשון - כניסת משקיעים קטנים ובינוניים להשקעות במשרדים, שנובעת מהורדת הריבית, ומירידת האטרקטיביות של תחום המגורים בהשוואה לעבר", הוא אומר.

השינוי השני מגיע מכיוונם של בעלי עסקים. "יותר ויותר בעלי עסקים קטנים רוכשים משרדים לשימוש עצמי במקום לשכור", אומר אלקבץ. הסיבה לכך פשוטה: הריבית הנמוכה ושינוי מדיניות הבנקים, שמאפשרים כיום לקחת משכנתה ל-20 שנים לצורך רכישת משרד, הביאו לכך שהחזר חודשי של משכנתה עבורם, זול מתשלום דמי שכירות, ובסופו של דבר הנכס נמצא בבעלותם.

במילים אחרות, בזמן שהמשקיעים בטוחים שבשוק המשרדים יזכו לתשואות שנתיות של 7% ויותר על המחיר ששילמו, הביקושים לחלק מהנכסים הללו יורדים, משום שהשוכרים עצמם הופכים לרוכשים.

ואכן, לדברי אלקבץ, הוא כבר נתקל במצבים שבהם משקיעים רכשו יותר מדי שטחים, ועתה הם נאלצים להתפשר על מחירי השכירות על משרדים בשטחים קטנים של 50-100 מ"ר. "בבני ברק, במגדל ב.ס.ר 4, דמי השכירות הגיעו כבר ל-55-60 שקל למ"ר בגמר, מול מחיר רכישה בגמר של 13 אלף שקל למ"ר", הוא אומר.

עידן אלקבץ / צילום: עדי כהן צדק

מדובר בצניחה דרמטית. לפי בדיקה שעורך השמאי הממשלתי, התשואה השנתית הממוצעת על משרדים נמצאת זה שנים במגמת ירידה, ואולם נכון למחצית השנה שעברה היא עמדה על 7.5%. המחירים שבהם נוקב אלקבץ מדברים על תשואה שנתית של 5%-5.5%. לפני שנתיים הוא מעריך כי זו הגיעה לסביבות 6.5%.

הירידה בתשואות אינה מפתיעה נוכח היקפי הבנייה בסביבה. "בקרוב יתאכלסו מגדלי אלייד והמגדל שמקימה קבוצת סופרין במתחם, מה שיגדיל עוד יותר את ההיצע שם", אומר אלקבץ.

"איבדנו רסן", אומר ג'קי מוקמל מנכ"ל CBRE ישראל. "בונים שטחים קטנים בכמויות גדולות, אבל הביקושים לשטחים הקטנים יורדים והציבור לא מבין את זה. אין מספיק כוח אדם למשרדים קטנים שיאכלסו את השטחים שבמגדלים. אז אלה שקנו שטחים במגדלים שונים, כמו במגדל ב.ס.ר 4, מגלים שקשה להם להגיע ל-7% תשואה, כפי שהם ציפו מראש. בנוסף, הארנונה בבני ברק לא זולה כלל, זה הופך למעיק".

זה מחזק את הדעה, שבתל אביב וסביבתה יש עודף שטחי משרדים.

אלקבץ: "זה הניתוח המקובל, אבל אני לא רואה את זה כך. אינך יכול להשוות בין תל אביב לבני ברק. לא במחירי הרכישה, לא במחירי השכירות ולא מבחינת הביקושים וסוג הציבור שיאכלס את המגדלים.

"הדבר הנכון הוא להסתכל על שני אזורים נפרדים, כשתל אביב, רמת גן וגבעתיים נחשבים לאשכול אחד".

התחלות הבנייה למשרדים בתל אביב הגיעו בחמש השנים שבין 2014 ל-2018 ל-534 אלף מ"ר, בעוד שבין 2009 ל-2013 הן הגיעו ל-599 אלף מ"ר. ברמת גן, היקף התחלות הבנייה למשרדים בחמש השנים האחרונות ירד בכמחצית לעומת חמש השנים שקדמו להן והגיע ל-58 אלף מ"ר; בסך הכל נרשמה ירידה בשתי הערים המרכזיות הללו בהיקף של 23% בחמש השנים האחרונות לעומת קודמותיהן.

סיפור שונה מתרחש בשתי השכנות המזרחיות - פתח תקווה ובני ברק. בפתח תקווה החלו בחמש השנים האחרונות בהקמת 396 אלף מ"ר משרדים, כמות שגדולה פי שמונה ממה שהוקם בחמש השנים הקודמות; בבני ברק אומנם חלה ירידה של 60 אלף מ"ר בבנייה בין 2014 ל-2018, כשהוקמו 224 אלף מ"ר, ואולם אלקבץ מזכיר כי כ-300 אלף מ"ר, רובם המוחלט במתחם BBC, אוכלסו בשנים האחרונות בעיר. לכן הוא סבור כי מזרח מטרופולין תל אביב נתון בהיצף, וסיפור מגדל בסר 4 אינו חריג.

בניית משרדים בין 2014 ל-2018 / מקור: PLAN A

"מה יש לחפש בבני ברק ובפתח תקווה?"

"בבני ברק, בפתח תקווה, בקריית אונו, בהוד השרון, בגבעת שמואל, באור יהודה ובראש העין נרשמה עלייה דרמטית בהתחלות הבנייה - יותר מכמות כפולה של התחלות בנייה בחמש השנים האחרונות לעומת 2009-2013, עם עלייה בבניינים מרובי בעלים עם משקיעים קטנים.

"אני צופה שבאזור זה תהיה ירידה באחוזי התפוסה, ירידה במחירי השכירות ובמקביל עלייה משמעותית בשטחי משרדים קטנים כפי שיש כיום במתחם BBC בבני ברק ובקריית מטלון, שם נבנים בימים אלו מגדלי בסר סיטי ועוד פרויקטים. מנגד, שטחים גדולים של קומות משרדים שלמות או מספר קומות ברצף ייהנו מביקושים יציבים", סבור אלקבץ.

 

מוקמל מדבר על חללי עבודה משותפים בסגנון WeWork כעל אלטרנטיבות מועדפות כיום על שוכרים קטנים רבים. "אנשים עושים חשבון שאם צריך לחתום על חוזה שכירות לחמש שנים ואחר כך לעשות התאמות ולרהט את השטח המושכר, אז אולי כדאי לשלם קצת יותר ולקבל את הכול מוכן", הוא אומר.

"ב.ס.ר 4 הוא בניין נהדר, אבל במרחק קצר מאוד ממנו יש 25 אלף מ"ר להשכרה במגדל אלייד, ובמתחם הכשרת היישוב מוקם המגדל של קבוצת סופרין, שכולל גם הוא שטחים קטנים, ולא רחוק משם בקריית אריה בפתח תקווה יש עוד שטחים קטנים להשכרה. מי ישכור כל כך הרבה? חברות גדולות צריכות שטחים, אבל לא קטנים, וברור שסטארט-אפ יעדיף לשכור בתל אביב. וצעירים ישקלו אולי לשכור שטחים בהרצליה פיתוח, אבל מה יש להם לחפש בפתח תקווה ובבני ברק?"

ומה קורה בחלקים אחרים של המטרופולין? באזור הדרומי, הכולל את הערים בת ים, חולון, ראשון לציון, רחובות ונס ציונה התחלות הבנייה גדלו באופן מתון יחסית.
"אני צופה שתהיה בערים אלו עלייה בביקושים ויש לצפות שמרב הביקושים יתנקזו למתחם האלף בראשון לציון", אומר אלקבץ. מנגד, ברחובות ובחולון חלה עלייה משמעותית בהתחלות הבנייה.

הצד הצפוני של המטרופולין, הכולל את הרצליה, כפר סבא, רעננה, נתניה - המובל על ידי אזור התעשייה הרצליה פיתוח - שומר על נתח קטן יחסית בהתחלות הבנייה שלו ביחס לכל אזור המרכז - כ-10%. "80% מהתחלות הבנייה מתנקזות להרצליה ולנתניה. בנו כ-200 אלף מ"ר בחמש שנים לעומת 470 אלף מ"ר באזור הדרומי ו-720 אלף מ"ר באזור המזרחי", אומר אלקבץ, וצופה באזור זה ביקושים יציבים עם תפוסות בשיעור גבוה ועליות במחירי השכירות והרכישה.

ג'קי מוקמל  / צילום: תמר מצפי

מחוץ לגוש דן: עודף היצע בירושלים

בערים שאינן קשורות למטרופולין הגדול - ירושלים, באר שבע וחיפה, יש בנייה בכמויות רק בבירה, שם הוחל בחמש השנים האחרונות בהקמת 330 אלף מ"ר, גידול של פי שלושה לעומת חמש השנים שקדמו להן. האם זה היצף? אלקבץ סבור שכנראה שכן.
בבאר שבע נרשמו בכל העשור האחרון התחלות בנייה בהיקף של 80 אלף מ"ר בלבד. אלקבץ מספר כי שני מגדלי משרדים ששווקו באחרונה בעיר נמכרו בתוך תקופה קצרה, מה שמרמז כי אכן השטחים הקיימים אינם מספיקים. להערכתו עידוד ממשלתי לחברות טכנולוגיה לעבור לדרום, יביא לעלייה בביקושים לשטחי משרדים ובעיקר לשטחים גדולים שיתאימו להן, בעוד שבמרכז העיר יתפתח שוק לשטחי משרדים קטנים.

בחיפה לעומת זאת הוחל בהקמת 20 אלף מ"ר בלבד בעשור האחרון. לאור היצע המשרדים האפסי הביקושים בחיפה יישארו גבוהים ויובילו לתפוסות גבוהות ועליות מחיר לרכישה.

עוד כתבות

סקטור השבבים יורד / צילום: Shutterstock

אנבידיה יורדת למקום החמישי בשווי שוק: מה עובר על הסקטור הלוהט בוול סטריט?

ביום אחד איבדה החברה הלוהטת של וול סטריט 10% מערכה, והיא רק דוגמה לסגמנט השלילי שאפיין את שוק השבבים כולו ● אנליסטים מנתחים את הסיבות: מנתוני מאקרו בעייתיים שמכבידים על השוק כולו ועד ל"תיקון" בתחום, שנהנה מפריחה משמעותית בשנה האחרונה

ראש אמ''ן, אלוף אהרון חליוה / צילום: דובר צה''ל

ראש אמ"ן האלוף אהרון חליוה הודיע על פרישה מצה״ל

חליוה הודיע היום על פרישה, חצי שנה אחרי המחדל המודיעיני העמוק של ה-7 באוקטובר ● במכתב שחיבר לרמטכ"ל, כתב כי "אגף המודיעין בפיקודי לא עמד במשימה עליה אנו אמונים. לעד אשא עימי את הכאב האיום של המלחמה"

תערוכת הרכב בבייג'ינג, לפני שנתיים / צילום: ap, Andy Wong

החל מ-170 אלף שקל: הרכבים שיוצגו השבוע על הבמה החשובה בעולם ובקרוב יגיעו לישראל

כלי רכב חדשים יוצגו על בימת התערוכה הבין־לאומית מהחשובות בעולם שנפתחת השבוע בבייג'ינג, ואמורים לבסס החל מהשנה את אחיזתה של סין בשוק הרכב האירופי והישראלי ● בדקנו מי עשויים להגיע לישראל כבר בעתיד הנראה לעין

טסלה מודל S ''פלייד'' / צילום: יח''צ

טסלה פספסה את התחזיות ורשמה את הירידה החדה ביותר בהכנסות מאז 2012

למרות שפספסה את התחזיות המוקדמות בשורת הרווח וההכנסות, מניית טסלה מזנקת במסחר המאוחר ● האנליסטים בוול סטריט חזו כי החברה תציג ירידה בהכנסות ברבעון הנוכחי לאחר שורה של חדשות רעות

ג'רמי סוארד (משמאל) ועידו גונן, מייסדים משותפים Exodigo / צילום: Exodigo

עשרות יוצאי מודיעין ויחידות הנדסה התקבצו לסטארט-אפ אחד, כדי לפצח את הסוד

שירות מיפוי תת הקרקע של הסטארט-אפ הישראלי יכול לעלות מאות אלפי דולרים, אך הלקוחות מפחדים יותר מהלא נודע: "תמיד יש הפתעות באדמה" • אחרי שגלגלה מיליוני דולרים מהרנטגן התת קרקעי, אקסודיגו חולמת גם על התרחבות למיפוי אסטרואידים וירחים • וגם: איך מתפקדים כש-75% מעובדי החברה מגויסים למילואים, ולמה מדובר בעצם בשוק בלתי מוגבל? ● הסטארט-אפים המבטיחים

דיזנגוף סנטר / צילום: גיא חמוי

מעל 3 מיליון שקל בדקה: זינוק בהוצאות בכרטיסי אשראי לעומת ערב פסח אשתקד

לפי נתוני חברת שב"א, בין השעות 8:00-14:00 הוציאו הישראלים סכום של 735 מיליון שקל • מדובר בזינוק של 14% בהוצאות בכרטיסי אשראי לעומת ערב פסח אשתקד • בשנה שעברה בשעות אלו נרשמו הוצאות בכרטיסי אשראי בסכום כולל של 645 מיליון שקל • ומה הייתה הדקה העמוסה ביותר היום?

בעולם מתפעלים מישראל: "הראתה שהיא יכולה לתקוף מתי שהיא רוצה"

גלובס מגיש מדי יום סקירה קצרה של ידיעות מעניינות מהתקשורת העולמית על ישראל במלחמה • והפעם: בוושינגטון פוסט מתפעלים מהמתקפה שמיוחסת לישראל באיראן, ובאיראן מנסים להקטין את האפקט שלה וגם: אייפ"ק פותח בקמפיין נגד פוליטיקאים אנטי-ישראלים בבחירות בארה"ב ● כותרות העיתונים בעולם 

חופית באטה, חוקרת בינה מלאכותית ב-AI21 / צילום: יונתן בלום

היא התגייסה ליחידת מודיעין, צוללת עם כרישים ועובדת בתחום הכי חם בעולם

היא שובצה במודיעין אך התעקשה להתגייס לקרבי, שימשה אלגוריתמאית במובילאיי ויש לה תואר במתמטיקה ● כיום חופית באטה היא חוקרת ב-AI21 Labs, שנתמכת בידי ענקיות הטכנולוגיה ● 40 עד 40: נבחרת המנהיגות הצעירה של גלובס

פרופ' יוג'ין קנדל / צילום: מיכה לובטון

הוא היה אחד האנשים הקרובים לנתניהו, היום הוא חושף: "לא הייתי מחזיק במשרד שלו חודש"

יו"ר המועצה הלאומית לכלכלה לשעבר, יוג'ין קנדל, בטוח: "אם ישראל לא תשנה כיוון בהקדם, הכלכלה תקרוס, והמדינה עמה" ● לדבריו, כדי שנבואת הזעם לא תתממש צריך להקים ממשלה שתנהל סיכונים לטווח הארוך בכל תחומי חיינו ● הוא לא פוסל אפשרות להיות שר האוצר הבא, אבל "לא כזה שתפקידו העיקרי הוא לחלק הטבות" ● האזינו

ראש אמ''ן אהרון חליווה

מבריק ויהיר, כריזמטי ונהנתן: הכירו את אהרון חליוה, האלוף השנוי במחלוקת שפרש היום

מבריק, כריזמטי, האיש הכי מקושר במטכ"ל, רוקסטאר, ומנגד נהנתן, יהיר ויש שיאמרו בוטה • ראש אמ"ן, שהודיע היום על פרישה מצה"ל, מיהר לקחת אחריות על הכישלון, אבל מאז, עלו עוד ועוד סימני שאלה סביב התנהלותו ● נראה שגם הוא - שיודע להתנהל מול התקשורת "אפילו יותר מדובר צה"ל" - לא צפה את עוצמות המתקפה ולא מפסיק למשוך אליו אש

צילום: Eduardo Munoz Alvarez (AP) (עיבוד תמונה)

הטעויות הנפוצות שמשקיעים עושים בהשקעה באג"ח ממשלתיות

בוול סטריט ג'ורנל מרחיבים על הטעויות הנפוצות של משקיעים באיגרות חוב ממשלתיות ● להערכתם, הטעות הנפוצה ביותר היא בהשקעה בקרנות אג"חיות שנסחרות בתנודתיות ● במקביל הם מסבירים כי כיום, תשואות האג"ח הממשלתיות קצרות הטווח אטרקטיביות יותר מאשר ארוכות הטווח

איסמאעיל הנייה / צילום: ap, Lebanese Official Government

מומחים מסבירים: אלו הסיבות שבגללן בכירי חמאס שוקלים לעזוב את קטאר

בסוף השבוע האחרון, התפרסמו דיווחים על כך שההנהגה הפוליטית של חמאס שוקלת לעזוב את קטאר ולהעתיק את בסיסה לעומאן או לטורקיה ● שני חוקרים בכירים במכון למחקרי ביטחון לאומי מסבירים מה עומד מאחורי הדיווחים, ואיך הדבר קשור לתפקיד שממלאת קטר במשא ומתן לשחרור החטופים

צילומים: יריב כ''ץ (ידיעות אחרונות), יח''צ, shutterstock, עיבוד: טלי בוגדנובסקי

המילון העכשווי של ענף השיווק, הפרסום והמדיה

גלובס מציג את המושגים, האנשים, הרשתות והחברות שמסעירים בעת הנוכחית את אנשי השיווק, הפרסום והמדיה ● מהאחים אמיר והשרים ניר ברקת ושלמה קרעי, דרך האיום הסיני משיין, ועד רשתות המזון שעשו עלייה והבינה המלאכותית שכולם מתאמצים לייצר איתה מציאות חדשה

בית קיץ בשבדיה. המחיר הממוצע במדינה עומד על 840 אלף שקל / צילום: Shutterstock

המטבע התרסק ומחירי הדיור ירדו: בגרמניה מעודדים לקנות בתי קיץ בשבדיה

חופשה בבית נופש נפוצה בצפון אירופה ● תמורת בקתה ללא חימום ומים זורמים, ליד אגם בצפון שבדיה, תשלמו רק 195 אלף קרונות שבדיות, כלומר כ־62 אלף שקל ● הבעלות פתוחה בפני זרים, ולא רק לתושבי האיחוד האירופי

איך עובד מדד הפחד והאם אפשר להרוויח ממנו? / עיצוב: טלי בוגדנובסקי (נוצר בעזרת adobe firefly)

לאמיצים בלבד: איך עובד מדד הפחד והאם אפשר להרוויח ממנו

המתיחות בין איראן לישראל הביאה את מדדי הפחד בארץ ובחו"ל להיסחר סביב שיא של חמישה חודשים ● ממה מורכבים מדד הפחד הישראלי והאמריקאי? איך משקיעים בהם? ואיזה פרדוקס גלום בתוכם? ● גלובס עושה סדר

הפגנה פרו־פלסטינית באוניברסיטת קולומביה, אתמול (ש') / צילום: Reuters, Cristina Matuozzi

"ארגון טרור השתלט": גל הפגנות נגד ישראל באוניברסיטת קולומביה

ביום חמישי האחרון, נעצרו מעל מאה סטודנטים שהשתתפו בהפגנה פרו־פלסטינית באוניברסיטת קולומביה, וההפגנות מאז נמשכות במלוא עוזן ● פרופ' שי דוידאי מבית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה צייץ בעקבות האירועים: "ארגון טרור השתלט על האוניברסיטה והמדינה צריכה להתערב ולהשתלט על הקמפוס"

אפל. החברה המבטיחה של 2024? / צילום: Shutterstock

"תהיה הפתעת השנה": זו המניה המומלצת ביותר של בנק אוף אמריקה

המכירות נופלות, היא לא נמצאת בשוק הבינה המלאכותית ומתחילת השנה איבדה מניית אפל 10.7% ● למרות הכל, בבנק אוף אמריקה מאמינים שענקית הטכנולוגיה צפויה להתאושש בחצי השני של השנה

נתב''ג בליל התקיפה האיראנית. השמיים נסגרו במפתיע / צילום: Reuters, Nir Keidar

הטיפים והטריקים: איך לקנות ביטוח נסיעות לחו"ל?

עשרות אלפי ישראלים נותרו ללא טיסות אחרי ששורת חברות הודיעו על ביטול הטיסות לארץ וממנה ● האם הכיסוי לביטול נסיעה שמציעות חברות הביטוח יבטיח לכם פיצוי? מה קורה אם גויסתם למילואים? וגם: מתי כדאי לרכוש את הביטוח והטיפ שיחסוך לכם מאות שקלים בהשכרת רכב בחו"ל

קרית שמונה / צילום: אייל מרגולין

בערב החג: רצף אזעקות בגליל העליון והמערבי

מוקדם יותר: מטרה אווירית יורטה באזור קריית שמונה ● יותר מחצי שנה אחרי 7 באוקטובר - ראש אמ"ן חליוה פורש מצה"ל • "לעד אשא איתי את הכאב האיום של המלחמה", כתב לרמטכ"ל • אלוף פיקוד מרכז יסיים את תפקידו בקיץ ● צה"ל פתח במבצע סיכול במסדרון החיץ ברצועה: מחבלים חוסלו, תשתיות טרור אותרו והושמדו • דיווח בניו יורק טיימס: ישראל תכננה מתקפה גדולה יותר נגד איראן, גם בטהראן - אך היא נבלמה ברגע האחרון ● כל העדכונים

ישראל אלמסי, יו''ר ומנכ''ל ארגון ידידים / צילום: יונתן בלום

עם 800 מתנדבים בדרכים, הוא דרוך לעזור לכם במקרה של פנצ'ר

כשישראל אלמסי קיבל לידיו את עמותת ידידים, שמספקת עזרה וחילוץ בכביש, במוקד ישב אדם אחד ● כיום היא ערוכה לטפל ב-800 פניות במקביל, ובמלחמה גם הפכה לכוח מסייע ● 40 עד 40: נבחרת המנהיגות הצעירה של גלובס