הכירו את סיגל רגב רוזנברג: האישה הראשונה המשמשת כמנכ"לית קופת חולים בישראל
סיגל רגב רוזנברג עשתה היסטוריה כשמונתה בסוף 2018 למנכ"לית קופת חולים מאוחדת הקופה השלישית בגודלה בישראל ● אישה ראשונה אי פעם שנבחרה לתפקיד מנהלת קופת חולים ● הקדנציה שלה צפויה להיות מאתגרת במיוחד ● עם כניסתה לתפקיד נחשף בקופה גירעון עתק של כחצי מיליארד שקל ● כעת מונח לפתחה של רגב רוזנברג האתגר המורכב הכרוך בהתמודדות מול הגירעון העצום ● לצד שיקום תדמיתה של הקופה ● צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
שרת הפנים איילת שקד: "גורמי התכנון חיים בכמה עשורים אחורה"
שרת הפנים איילת שקד התייחסה היום בוועידת הנדל"ן והתשתיות של גלובס להתנגדות גורמי התכנון להקמת חמישה יישובים חדשים בנגב: "זה נכון שגורמי התכנון כבר שנים רבות מתנגדים להקמת יישובים חדשים. אבל גם אני וגם שר השיכון חושבים שבעניין הנגב המציאות שונה, והשיקולים הם לא רק כספיים וסביבתיים אלא שיקולים שמעבר" (משך הסרטון: דקות)
שר האוצר ליברמן: "לקראת סוף 2022 נראה התמתנות משמעותית במחירי הדיור"
בוועידת ישראל לעסקים אמר שר האוצר אביגדור ליברמן לעורכת גלובס נעמה סיקולר כי "כרגע אין צורך להיכנס לפאניקה או להכביד עם מגבלות. חייבים ללמוד לחיות לצד הקורונה" • עוד התייחס למחירי הדיור, יוקר המחיה וגם למוצרי החלב (משך הסרטון: דקות)
רשות החדשנות: "היעד שלנו הוא קיצור זמן הבנייה ב-50%"
רונית אשל, מנהלת אסטרטגיה זירת ייצור מתקדם ברשות החדשנות, ציינה כי בוועידת הנדל"ן של גלובס כי הדרך לקיצור זמן הבנייה עוברת דרך יישום טכנולוגיות ומוצרים חדשים ● "השקענו 7.5 מיליון שקל בחברות טכנולוגיות ובימים אלו יתפרסם קול קורא נוסף" (משך הסרטון: דקות)
בלי קהל, עם חשש ועם הרבה תקווה - קמפיין אולימפיאדת טוקיו של הפועלים
(משך הסרטון: 0:59 דקות)
