הכירו את סיגל רגב רוזנברג: האישה הראשונה המשמשת כמנכ"לית קופת חולים בישראל
סיגל רגב רוזנברג עשתה היסטוריה כשמונתה בסוף 2018 למנכ"לית קופת חולים מאוחדת הקופה השלישית בגודלה בישראל ● אישה ראשונה אי פעם שנבחרה לתפקיד מנהלת קופת חולים ● הקדנציה שלה צפויה להיות מאתגרת במיוחד ● עם כניסתה לתפקיד נחשף בקופה גירעון עתק של כחצי מיליארד שקל ● כעת מונח לפתחה של רגב רוזנברג האתגר המורכב הכרוך בהתמודדות מול הגירעון העצום ● לצד שיקום תדמיתה של הקופה ● צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
בנט: "לקראת גל מאוד חריף של קורונה, נשתדל שלא לסגור את המשק"
ראש הממשלה נפתלי בנט אמר בוועידת ישראל לעסקים כי "אם יש מכנה משותף לכל הרפורמות שהנהגנו עד עכשיו, חוט השני שמחבר בין הפרויקטים וההחלטות השונות שקיבלנו, זה הסתכלות על העתיד" • עוד טען בנט כי "ללא שילוב כל המגזרים בחברה הישראלית יהיו פה 'פצצות מתקתקות'" (משך הסרטון: דקות)
שרת הפנים איילת שקד: "גורמי התכנון חיים בכמה עשורים אחורה"
שרת הפנים איילת שקד התייחסה היום בוועידת הנדל"ן והתשתיות של גלובס להתנגדות גורמי התכנון להקמת חמישה יישובים חדשים בנגב: "זה נכון שגורמי התכנון כבר שנים רבות מתנגדים להקמת יישובים חדשים. אבל גם אני וגם שר השיכון חושבים שבעניין הנגב המציאות שונה, והשיקולים הם לא רק כספיים וסביבתיים אלא שיקולים שמעבר" (משך הסרטון: דקות)
שר האוצר ליברמן: "לקראת סוף 2022 נראה התמתנות משמעותית במחירי הדיור"
בוועידת ישראל לעסקים אמר שר האוצר אביגדור ליברמן לעורכת גלובס נעמה סיקולר כי "כרגע אין צורך להיכנס לפאניקה או להכביד עם מגבלות. חייבים ללמוד לחיות לצד הקורונה" • עוד התייחס למחירי הדיור, יוקר המחיה וגם למוצרי החלב (משך הסרטון: דקות)
אלונה בר און: היעדר ביטוח על מדד תשומות הבנייה מעלה את המחירים
מו"לית גלובס פתחה היום את ועידת הנדל"ן השנתית ● "כאשת נדל"ן, ראיתי כל כך הרבה כשלים שלדעתי מאמירים את מחירי הדירות. לצערי, כאשת עיתונות, אני לא מספיק רואה את הטיפול בהם. ולצערי, כאזרחית, במהלך כל ה-11 שנים שאני בענף, ראיתי בעיקר ספינים" (משך הסרטון: דקות)
