הכירו את סיגל רגב רוזנברג: האישה הראשונה המשמשת כמנכ"לית קופת חולים בישראל
סיגל רגב רוזנברג עשתה היסטוריה כשמונתה בסוף 2018 למנכ"לית קופת חולים מאוחדת הקופה השלישית בגודלה בישראל ● אישה ראשונה אי פעם שנבחרה לתפקיד מנהלת קופת חולים ● הקדנציה שלה צפויה להיות מאתגרת במיוחד ● עם כניסתה לתפקיד נחשף בקופה גירעון עתק של כחצי מיליארד שקל ● כעת מונח לפתחה של רגב רוזנברג האתגר המורכב הכרוך בהתמודדות מול הגירעון העצום ● לצד שיקום תדמיתה של הקופה ● צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
הפניקס: "יזמים מניחים עלייה במחירי הדיור. לנו כגורם מממן קשה עם זה"
גלית וינדר טפר, מנהלת תחום ליווי פרויקטים וערבויות של הפניקס, התייחסה בוועידת הנדל"ן של גלובס לעבודה עם היזמים בשוק של היום: "ככל שהפנטזיות יהיו יותר גבוהות, כך התנאים יהיו קשיחים יותר" ● "ליווי פרויקטים זה הרבה יותר אינטנסיבי ממתן אשראי בלבד" (משך הסרטון: דקות)
ועידת ישראל לעסקים 2021 | "ישראל בת מאה" בעולם של מהפכות טכנולוגיות, מגיפות ושינויי אקלים קיצוניים
ועידת ישראל לעסקים השנה בסימן "ישראל בת מאה" ותתמקד בתכנון ארוך טווח • בעזרת בכירים מהמגזר הציבורי, העסקי, הפיננסי והאקדמי לצד שרים ורגולטורים, ננסה להבין האם ישראל ערוכה להתמודד עם השינויים שצפויים להגיע (משך הסרטון: דקות)
מנהל המשכנתאות של מזרחי טפחות: "אם הלקוח יקשיב למומחים הוא ישלוט על ההלוואה"
דרור פלדמן התייחס בוועידת הנדל"ן של גלובס לשאלה אם הלקוחות מתעלמים מהסיכון ונוטלים הלוואות מעבר ליכולת ההחזר שלהם ● "יש בעיה בכך שהשמאים מסתכלים על העבר, לא ניתן אשראי לדירה במחיר פנטזיונרי" (משך הסרטון: דקות)
בלי קהל, עם חשש ועם הרבה תקווה - קמפיין אולימפיאדת טוקיו של הפועלים
(משך הסרטון: 0:59 דקות)
