גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

"המכירות צנחו, היינו בהלם. אבל האמנו שאנשים יתחילו לשים דגש על הבריאות"

ליהיא סגל עומדת בראש הסטארט-אפ DayTwo שמספק המלצות תזונה אישיות על בסיס מחקרים וטכנולוגיה ● בראיון ל"גלובס" היא מספרת על תקופת הקורונה ("המכירות ירדו לאפס") ועל הבחירה להיות בתחום הבריאות ("אנשים מסמסים לי שהצלתי את חייהם")

"הבנתי שזו רכבת הרים, שאם אתה לא מיישר לעצמך את הדרך מבחינה רגשית - אתה לא שורד. או שאתה שורד ולא נהנה באמת, עם הרבה מאוד קושי. מתרחשת איזו דרמה, למשל הקורונה, ואתה חושב שזהו, שלא תדע איך לצאת מזה. אבל אתה מתמודד עם זה ומוצא פתרון - תמיד. זה מצחיק, השינוי שאתה עובר כשאתה נכנס לתפקיד המנכ"ל, כי אתה חייב להיות אופטימי, להיות טיפה לא ריאלי, להאמין ולחלום. אתה לא יכול להיות כל הזמן אופרטור צמוד למספרים, כי ככה אין מעוף.

"המעבר לתפקיד המנכ"ל הוא נוקאאוט, זה תפקיד שונה לגמרי מלהיות סמנכ"ל כספים. למרות שהיה לי מנטור קרוב והרגשתי שאני יכולה לשאול שאלות בלי להתבייש, בסוף אני לבד ב-1,000 ההחלטות שאני צריכה לקבל בכל יום. הלחץ הוא מטורף. אני שואלת את כל המנכ"לים אם הם נהנים, וכולם אומרים שכן. וכשאני אומרת להם שאני גם מנכ"לית, אז הם אומרים את האמת. יש כמובן הרבה דברים טובים והתגמול הוא מדהים, אחרת לא היינו בוחרים כל יום מחדש בהנאה הזאת. לקח לי כמה חודשים להפנים שזה לא רק קשה או רק טוב".

ליהיא סגל היא מנכ"לית הסטארט-אפ DayTwo ואחת המייסדים שלו. החברה מספקת המלצות תזונה מותאמות אישית במטרה לאזן את רמות הסוכר בדם. ההמלצות מבוססות על מחקר שערכו החוקרים פרופ' ערן סגל (אין ביניהם קשר משפחתי) ופרופ' ערן אלינב ממכון ויצמן. הפרופיל של כל משתמש מורכב ממספר מדדים הכוללים מידע אישי והתנהגותי, ריצוף דנ"א של חיידקי המעי של המשתמש ובדיקות דם.

החידוש העיקרי הוא בהבנה כי קפיצת סוכר היא תוצאה של שילובי מזון מסוימים, ולהיפך. כך, יכול להיות שבעבור אדם אחד אכילת קרואסון דווקא לא מקפיצה את רמת הסוכר, בניגוד לאינטואיציה. "אנחנו יודעים להתאים לאדם את המזונות שהוא צריך לאכול בעזרת למידת מכונה, והשילובים האלו מאפשרים להישאר עם תוכנית מאוד שפויה, כי הוא לומד איך ומה לאכול.

"שני החוקרים הבינו שצריך להפסיק להסתכל אם האוכל בריא או לא, אלא צריך להסתכל על האדם עצמו", מספרת סגל בראיון לפודקאסט "רוד שואו". "יש המון מחקרים שמוכיחים שיש קשר בין קפיצת הסוכר להתקפי לב, סרטן ומחלות נוספות. גם אנשים בריאים צריכים לשאוף לנרמל את רמת הסוכר בדם. כשהם החליטו שזה המדד שהם מסתכלים עליו, הם הצליחו להפוך את זה למשחק של דאטה. הם לקחו אלפי אנשים שחוברו למד סוכר ורשמו כל דבר שהם אכלו. ככה מריוס נכט הגיע אליהם. 'ידע', חברת המסחור של מכון ויצמן חיפשה שותפים, ומריוס - שהתלהב מהם מאוד - פנה ליובל אופק. הם עשו הרבה פעילות פילנטרופיה ביחד והקימו את בית הספר הבינלאומי בכפר הירוק. הם חיפשו מישהו שיעזור עם הניהול, ויובל הביא אותי".

היום לחברה יש כמה מודלים עסקיים - בישראל היא מציעה אפליקציה וייעוץ תזונתי לצרכן הסופי, וכן משתפת פעולה עם קופת חולים כללית, ואילו בארה"ב היא עובדת דרך חברות הביטוח והמעסיקים וככה יש לה הכנסות חוזרות. "בישראל אנחנו לא מסבסדים את הלקוחות. בארה"ב זה עוד שלב מוקדם, כי הסייקלים ארוכים ויתר. יש מודלים עסקיים שלמים שאתה מוכן לסבסד לקוחות רק בשביל הדאטה, אבל לא היינו שם בכלל".

"החוקרים יכלו להיות מנכ"לים מדהימים"

סגל, עורכת דין בהכשרתה, הגיעה ל-DayTwo מסטארט-אפ הבינה העסקית SiSense, שם שימשה כסמנכ"לית כספים ותפעול. "קודם לכן, שימשתי כסמנכ"לית כספים של חברת dbMotion, שמאפשרת לשלוף תיק רפואי דיגיטלי על המטופל. כשמדברים על כך שבישראל יש מידע רפואי של 20 שנה, זה בזכותה. הצטרפתי בשנים האחרונות ואז מכרנו אותה. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בחברה בתחום הבריאות. מאוד נהניתי להיות במקום שעוזר לאנשים. ואז הלכתי לסייסנס, שהיא חברה מדהימה ושני המנכ"לים היו מדהימים, רק מה? לא בתחום הבריאות.

"חברות תמיד אומרות שהן משנות את העולם, ולסייסנס באמת יש פעילות בתחום הרפואי, היום בוודאי יותר מאז. אבל אין ספק שזה לא כמו היום, שאני מקבלת הודעות סמס בבוקר, שבהן כותבים לי שהיצלתי לאנשים את החיים. זה הכי קרוב שהייתי להיות רופאה בחיים שלי. אתה נוגע באנשי הקצה, וזה מה שעושה את ההבדל. הגעתי ל-DayTwo בעקבות זיו אופק, שהיה המנכ"ל של dbMotion. נפגשנו יום אחד לארוחת בוקר והוא אמר לי שהוא לא רואה את הברק בעיניים, ואינטואיטיבית אמרתי לו שסייסנס היא חברה מדהימה, אבל זה לא מה שהעולם צריך באמת. ואז הוא אמר: 'אם כך, יש שני מדענים שאני רוצה שתפגשי', ושלח אותי לפגוש את ערן וערן (סגל ואלינב, החוקרים - ע"ז), והם הרשימו אותי מאוד".

היום הם יועצים של החברה. יש שיווי משקל קצת שונה במצב כזה, שבו החוקרים באים עם הידע, בטח בתחילת הדרך.
"אתה לגמרי צודק, זה בהחלט לא שגרתי. אני חושבת ש-DayTwo היא דוגמה טובה לשיתוף פעולה מוצלח של תעשייה ואוניברסיטה/מכון מחקר. לקח לנו שנה לחתום על ההסכם. זה תמיד מלווה במשא ומתן קשה ומאוד מקפידים על הפרטים. אנחנו כל הזמן עובדים על איך ליצור מצב של Win-Win, ובצורה מאוד מחושבת. זה לא פשוט, כי זה הבייבי שלהם. הם חוקרים מלא שנים דברים שלא הגיעו ליישום ופתאום כל שכן של מישהו שעבד במעבדה, עושה את הבדיקה.

"מצד שני, הם נותנים למישהו אחר לנהל והם בטח לא הסכימו על כל ההחלטות שלנו. גם היינו מאוד תלויים בהם בתחילת הדרך, אפילו ברמת האלגוריתם, אבל התלות נגמרה פחות או יותר אחרי שנה. אנחנו ממשיכים לשתף פעולה איתם על מחקרים שהם עושים ויש מערכת יחסים מתמשכת, זה דבר שהרבה פעמים לא קורה. אבל בנינו את זה ככה שיהיה המשך.

"כל אחד מהם היה יכול להיות מנכ"ל מדהים, אבל הם החליטו שהם רוצים לחקור. שניהם מככבים בטלוויזיה, הם לא חוקרים כאלו מוזרים שיושבים במעבדה. הם עזרו מאוד בגיבוש האסטרטגיה. זכינו פה בפרטנרים אמיתיים. אני לא חושבת שהייתי עושה משהו אחרת בהקשר של מסחור הידע, הצלחנו להגיע למצב של Win-Win".

"הגשנו לדירקטוריון תוכנית בשלב מוקדם"

איך הקורונה השפיעה עליכם?
"הקורונה היא מגה-אירוע. אנשים היום מבינים שסוכרת זה מחלות רקע. זאת מחלה קשה, אבל לא תופסים אותה ככה, והיא גם עולה למבטחים ולמעסיקים הרבה כסף. בארה"ב היו עיכובים של רבעון-שניים בהשקה של שיתופי פעולה. בישראל ראינו תהליך כמו שכל המשק ראה, אבל לשמחתי אנחנו בהתאוששות. כשאנשים נכנסו לסגר, כולם היו בהלם, כל המכירות היו אפסיות. לא ראיתי שיעור צמיחה חד ספרתי במכירות מאז 2017. זה אירוע מלחיץ, אבל הייתה לנו אמונה שמאוד מוכיחה את עצמה שבסוף זאת בריאות. הקמנו את החברה כדי לשפר לאנשים את הבריאות ובתקופה כזאת זה רלוונטי. אנשים צריכים לשמור יותר, לא פחות.

"אין בן אדם שבשבילו זה nice to have, גם מישהו בן 25. אמנם יש לו זמן עד שיהפוך להיות טרום סוכרתי, אבל בן אדם שעובר את גיל 30, כבר מתחיל להיות בדרך לשם. ויש גם ילדים במצב כזה - זה לא כמו פעם, שזה היה סיפור של אנשים מבוגרים. ברגע שנכנסת לסוכרת, אתה יכול לנרמל את הסוכר בדם, להיות מנוהל, אבל לא באמת לחזור אחורה, למרות מה שחברות טוענות. וגם התוכנית עוזרת לירידה במשקל, אז זה תמיד עוזר להיות בריא יותר. כשהתחילו כל הבדיחות (בתקופת הסגר, ע.ז) של 'אנחנו רק משמינים', אז אמרתי לצוות השיווק שיחזרו לפרסם בפייסבוק. אנשים היו מוכנים לחזור ולשמוע על תזונה בריאה וירידה במשקל".

איך היה לנהל חברה כשרואים את המכירות נופלות?
"לא פשוט בכלל. ראיתי את 2000 ואת 2008. הבנתי מה עומד להיות בשלב מוקדם והכנתי תוכנית לדירקטוריון. במצבים כאלו לא צריך לחכות לראות מה יהיה. ככל שתחכה עד ההתאמות, ככה תשרוף יותר כסף. הוצאנו קצת עובדים לחל"ת וצמצמנו בשכר - כולם לקחו אחריות, והבינו שיש מצב של אי ודאות ושצריך להאריך את התקופה שיש לנו בשבילה כסף בקופה. עשינו מו"מ עם ספקים, ולא גייסנו עובדים לתפקידים שרצינו לאייש".

מה האתגר הכי גדול שלכם כיום?
"המיקוד, זה אחד האתגרים הקשים. אנחנו יכולים ללכת להרבה כיוונים וקשה לדעת לאן ללכת. צריך לקבל החלטות אמיצות על בסיס המידע שיש, אבל גם צריך לגבות אותן. האם ללכת לעוד טריטוריות? האם לפנות במדינות נוספות לצרכנים פרטיים, האם לוותר על הזדמנויות להיכנס למדינות נוספות? ותמיד יש גם מתח בין ארה"ב לישראל. אבל אני תמיד אומרת להנהלה שלי - לא המצאנו כלום". 

ליהיא סגל

מנכ"לית DayTwo וממייסדי החברה ● מתגוררת בהוד השרון, גרושה ואם לשלושה ילדים, בת 49 ● בעלת תואר ראשון במשפטים מאונ' ת"א ותואר שני במנהל עסקים מאונ' נורת'ווסטרן ● קודם לכן שימשה כסמנכ"לית כספים ותפעול של חברת סייסנס, וסמנכ"לית כספים של חברות dbMotion ו-IXI Mobile.

DayTwo

מספקת המלצות תזונה מותאמות אישית במטרה לצמצם את רמת הסוכר בדם לאחר הארוחה, על בסיס הבנה של חיידקי המעי ● החברה הוקמה ב-2015 על ידי סגל, מריוס נכט, יובל אופק ושני חוקרים ממכון ויצמן, ערן סגל וערן אלינב ● החברה יושבת בת"א, מעסיקה 90 עובדים וגייסה מאז הקמתה 48 מיליון דולר ● בין המשקיעים בה - קרן aMoon, קרן אופק של יהל זילכה, בית חולים מאיו קליניק בארה"ב, חברת ג'ונסון אנד ג'ונסון ועוד

עוד כתבות

מייסדי קרן פיקצ'ר קפיטל מימין לשמאל: ראקש לונקאר, דן אמיגה, מיקי בודאי ומייק פיי./ צילומים: עמרי אראל, קייט רני, MKJ photography, עיבוד: טלי בוגדנובסקי

המהלך שהפתיע את ענף הסייבר: מנכ"ל איילנד ינהל במקביל גם קרן השקעות

מייק פיי, מנכ"ל איילנד, הספקית הגדולה ביותר של פתרונות סייבר לתחום הדפדפנים, מצטרף כשותף מנהל בקרן ההון סיכון פיקצ'ר קפיטל ● המהלך עשוי ליצור, לכאורה, ניגוד עניינים בין עסקאות השקעה או שותפות בתוך איילנד לבין עסקאות שתערוך הקרן ● "אני מכבד ומקיים את חובות הנאמנות שלי כמנכ"ל איילנד", אומר פיי

עלי רזא אסגארי, שהיה גנרל במשמרות המהפכה ועקבותיו נעלמו ב-2007 / צילום: ויקיפדיה

האיראנים טוענים: בכיר במשמרות המהפכה ערק לארה"ב. ומה הקשר הישראלי?

סוכנות הידיעות איראן אינטרנשיונל מדווחת כי עלי רזא אסגארי, בכיר לשעבר במשמרות המהפכה שעקבותיו נעלמו ב-2007, מתגורר בארה"ב תחת זהות בדויה ● אסגארי נחשב לדמות קרובה מאוד לראש הזרוע הצבאית של חיזבאללה, עימאד מורנייה, שחוסל ב-2008 בסוריה

רצפת המסחר בבורסת וול סטריט / צילום: ap, Richard Drew

הבורסה האמריקאית בדרך למטה? זה מה שחושבים בבנקים הגדולים

הימים האחרונים בבורסה האמריקאית אופיינו בתנודתיות גבוהה - ירידות חדות שהתחלפו בעליות מרשימות ● בסיטיבנק, ג'יי. פי מורגן וגולדמן זאקס מספקים תחזיות סותרות לגבי ההמשך ● וגם: הסיבות לרכבת ההרים והכיוון של הבורסה בתל אביב

וול סטריט / צילום: Unsplash, Roberto Júnior

מסחר מסביב לשעון? בוול סטריט שוקלים שינוי קיצוני

בורסת ניו יורק שלחה סקר לסוחרים בנושא מפתיע במיוחד ● על פי דיווח בפייננשל טיימס, הבורסה בדקה מה דעתם על מסחר מסביב לשעון - 24/7, או 24 שעות בשבוע המסחר ● ומי מציע את זה כבר היום?

מטוס B-52 שנושא עליו את טילי המיקרו־גל / צילום: Reuters, Michael Clevenger / Courier Journal / USA TODAY NETWORK

חודר בונקרים ומשבית כורים גרעיניים, ללא פגיעות בנפש: הנשק האמריקאי שיכול לשנות את מאזן הכוחות מול איראן

הכתבה הזו הייתה הנצפית ביותר השבוע בגלובס, ועל כן, אנחנו מפרסמים אותה מחדש כשירות לקוראינו ● לפי חשיפת "דיילי מייל" הבריטי, ארה"ב פרסה בחשאי מערכת טילי מיקרו-גל, שהפעימות האלטקרו-מגנטיות שהם פולטים יכולים להשבית כל מכשיר אלקטרוני – כולל מתקני גרעין תת קרקעיים ● איך היא עובדת?

צבי לנדו, מנכ''ל סולאראדג' / צילום: איל יצהר

מניית סולאראדג' הידרדרה לשפל של 5 שנים בעקבות תוצאות פושרות של המתחרה

דוחות אנפייז האמריקאית לימדו על התאוששות איטית מהצפוי בשוק הסולארי שבו פועלת החברה מישראל ● מניית סולאראדג' צנחה ב-41% מתחילת השנה

וול סטריט / צילום: Unsplash, Chenyu Guan

נעילה מעורבת בוול סטריט; אנבידיה ירדה בכ-3%, טסלה זינקה ב-12%

הנאסד"ק עלה ב-0.2% ● אירופה ננעל בירידות קלות ● מדד הנג סנג עלה ב-2% ● בנק פיקטה: "שוק המניות בארה"ב תלוי ברווחי החברות הגדולות" ● יו"ר UBS: "הבנק אינו גדול מכדי ליפול" ● טסלה פספסה את התחזיות, אך המניה זינקה במסחר המאוחר; תאיץ השקת דגמים מוזלים • דריכות בשוק לקראת דוחות מטא לאחר הנעילה בוול סטריט • בנק אוף אמריקה ממליץ על שתיים מ"שבע המופלאות"

רחפן Autel EVO 2 Enterprise / צילום: Reuters, Steve Marcus

אלפי רחפנים מתוצרת סין בדרך לצה"ל. אלו החששות

אלפי רחפנים תוצרת DJI ואוטל הסיניות נרכשו כדי למלא את השורות בצבא, לאחר ערב רב של דגמים שהגיעו מתרומות ואנשי מילואים ● למרות האיסור בארה"ב ובעוד שצבאות מערביים חוששים מריגול סיני, בצה"ל מבהירים: "נעשו התאמות כדי לשמור על ביטחון המידע"

מפגינים בארה''ב בעקבות החקיקה נגד טיקטוק / צילום: Reuters, Lenin Nolly

ארה"ב נוקטת צעד דרמטי נגד טיקטוק. אלו המשמעויות

ארה"ב מציבה אולטימטום לאפליקציה החברתית הסינית: להימכר לקונים שיזכו לאישורה - או להפסיק לפעול במדינה ● האם מדינות נוספות יצטרפו לארה"ב, וכיצד תושפע הפעילות בישראל?

עו''ד דוד ליבאי / צילום: תמר מצפי

הלך לעולמו שר המשפטים לשעבר דוד ליבאי

ליבאי כיהן כשר המשפטים בכנסת ה-13 בממשלת רבין מטעם מפלגת העבודה ● בתפקידו כשר המשפטים דאג, בין השאר, לחקיקת רפורמה בדיני המעצרים והחיפושים ולחקיקתו של חוק הסנגוריה הציבורית ● היה שותף לחקיקת חוק יסוד: כבוד האדם וחירותו וחוק יסוד: חופש העיסוק

מייסדי Deci / צילום: יח''צ

דיווח: אנבידיה בדרך לרכוש חברה ישראלית נוספת

חברת הסטארט-אפ דסי (Deci AI), אחת משלוש החברות הישראליות המפתחות מודלים של שפה, הוקמה לפני ארבע שנים בלבד וגייסה עד כה 55 מיליון דולר ● אמש רכשה אנבידיה את ראן איי.איי (Run:AI) הישראלית, בכ-680 מיליון דולר

טסלה ונטפליקס. תוצאות הפוכות ותזכורת / צילומים: Shutterstock

שתי ענקיות, תוצאות הפוכות ותזכורת לכלל החשוב של עונת הדוחות

טסלה פרסמה ביום שלישי בלילה דוח רבעוני מאכזב, אבל המניה זינקה בפתיחת המסחר ב־13% ● בשבוע שעבר קרה בדיוק ההפך לענקית טכנולוגיה אחרת, נטפליקס, שמנייתה צנחה למרות תוצאות חיוביות ● הסיבה: המלכות האמיתיות של עונת הדוחות הן התחזיות

הרש גולדברג פולין

מחאה ספונטנית בירושלים אחרי פרסום הסרטון של הרש החטוף

המוחים יצאו לרחובות בקריאה להחזרת החטופים • מקור ביטחוני: צה"ל מוכן מיד להתחיל במבצע ברפיח • ביידן חתם על סיוע לאוקראינה וישראל בשווי עשרות מיליארדים • שר הביטחון גלנט: מחצית ממפקדי חיזבאללה בדרום לבנון חוסלו, החצי השני מתחבא • פגיעה ישירה בשני בתים באביבים, קרוואן אחד נשרף - אין נפגעים בגוף ● עדכונים שוטפים

מטבע דני עתיק. האוסף של ברון מוערך בכ-72 מיליון דולר / צילום: Shutterstock, ABARONS

בעשרות מיליוני דולרים: אוסף המטבעות העתיק שעומד למכירה

מתוך חשש לעתיד התרבות הדנית, יצרן החמאה לארס אמיל ברון, שאסף מטבעות, מדליות ושטרות חוב, אסר על מכירתם במשך 100 שנים ● כעת האוסף מותר למכירה, והוא שווה סכום עתק

מערכת הספיידר של רפאל / צילום: רפאל

הפגישה באתונה, החשש מטורקיה ומערכות ההגנה שיוון רוצה מישראל

מערכת ההגנה האווירית "ספיידר" של רפאל מספקת פתרונות הגנה אווירית בטווחים שונים, לרבות מל"טים וטילים בליסטיים לטווחים קצרים ● ההתעניינות מצידה של יוון במערכת הגיעה לאחר שארה"ב הודיעה לאתונה כי אושרה להם מכירת 40 מטוסי קרב מדגם F-35

רונן דר ועומרי גלר, Run:AI / צילום: Run:AI

החברה הלוהטת בעולם רכשה אותם: הכירו את רונן דר ועמרי גלר

בזמן שהיו דוקטורנטים להנדסת חשמל בתל אביב, הרבה לפני ש-AI הפך לטרנד הלוהט של השווקים, חברו להם יחד עמרי גלר ורונן דר להקמת חברה בתחום - Run:AI ● מי הייתה המשקיעה הראשונה שהביעה בהם אמון, מתי הבינו שבינה מלאכותית תהיה הדבר הבא, ואיך השפיעה עליהם המלחמה ● אתמול החברה נרכשה רשמית ע"י אנבידיה בסכום המוערך בכ-720 מיליון דולר

אוהלי המחאה הפרו־פלסטינית באוניברסיטת קולומביה / צילום: Reuters, Caitlin Ochs

הקמפוסים בארה"ב רותחים, ובישראל חוששים מגל חרמות

ההפגנות האנטישמיות והאנטי־ציוניות ברחבי הקמפוסים בארה"ב, ובראשן בקולומביה, הגיעו לשיא עם סגירת שערי האוניברסיטה שבלב מנהטן, וכבר עכשיו הן זולגות מעבר למדשאות והופכות לגל חרמות לא מוצהר על חוקרים ישראלים ● "הממשלה צריכה להתעורר לפני שייווצר פה נזק בלתי הפיך", אומרת פרופ' מלאת שמיר, סגנית נשיא אוניברסיטת ת"א לבינלאומיות

מדפי סופר. פתיחת שוק המזון ליבוא התקדמה חלקית / צילום: טלי בוגדנובסקי

פתיחת שוק המזון ליבוא: ההחלטה קודמה, אך הצלחתה חלקית בלבד

מדור "המוניטור", של גלובס והמרכז להעצמת האזרח, עוקב אחר ביצוע החלטות ממשלה משמעותיות, תוך בחינה מפורטת של יישום או היעדר יישום של סעיפי ההחלטה ● הפעם, בשיתוף המכון הישראלי לתכנון כלכלי: הגברת התחרות והסרת חסמי יבוא מזון

מארק צוקרברג / אילוסטרציה: גלובס

הסיבות לצניחה של מניית מטא למרות תוצאות חזקות, והחשש מאפקט דומינו שיגיע עד לגוגל

מטא אכזבה בגדול את המשקיעים עם תחזית פושרת לרבעון הבא, למרות שהכתה את התחזיות בשורת הרווח וההכנסות ● אוראל לוי, מור קרנות נאמנות: "השוק חושש שטרנד ה-AI לא מצליח לייצר הכנסות" ● וגם: למה אחרי פרסום הדוח של מטא צנחה מניית אלפאבית במסחר המאוחר ומי עוד צפוי להיפגע מאפקט הדומינו?

גיל שויד / צילום: כדיה לוי

צ'ק פוינט הציגה דוח חזק; אך התחזית מאכזבת

צ'ק פוינט עקפה את תחזיות האנליסטים בשורת הרווח וההכנסות ● החברה מפספסת את צפי האנליסטים לרבעון השני של השנה והמניה יורדת ● בחברה עדיין מחפשים מנכ"ל חדש שיחליף את גיל שויד