גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

נעילה מעורבת בוול סטריט; סולאראדג' קפצה ב-9.1%

בורסות אירופה ננעלו בירידות קלות ● התשואה על אג"ח ממשל ארה"ב ל-10 שנים ירדה  בחדות ל-1.54% ● טבע פספסה את תחזיות האנליסטים - המניה צנחה בכ-5% ● קוקה קולה, גוגל ומקדונלד'ס רשמו עליות חדות לאחר הדוחות שפרסמו אתמול והיום

בורסת וול סטריט בניו יורק / צילום: תמר מצפי
בורסת וול סטריט בניו יורק / צילום: תמר מצפי

סקירת המסחר: דיווחים שוטפים, מגמות, מדדים, שערי מניות, אג"ח, מט"ח וסחורות והמלצות אנליסטים

 

 

23:00

החלשות במגמה החיובית בשעתיים האחרונות של המסחר בניו יורק. מדד S&P 500 עבר לטריטוריה שלילית וננעל בירידה של כ-0.4% והנאסד"ק ננעל ביציבות לאחר שבמשך מרבית היום רשם עלייה. 

עליות בולטות רשמו מאנדיי, מיקרוסופט, גוגל, סולאראדג' וטסלה. מנגד, סנאפ צנחה בכ-6%. גם טבע  ופריון רשמו ירידות חדות. 

21:00

התשואה על אג"ח ממשל ארה"ב ל-10 שנים יורדת בחדות ל-1.53%. בזירת הקריפטו, הביטקוין צונח בכ-5% ונסחר סביב 59,000 דולר. 

גם הנפט מאבד גובה וחוזה לדצמבר על חבית מסוג WTI יורד ב-2.2% ל-82.8 דולר.

בוול סטריט רושמת ג'נרל מוטורס  ירידה חדה לאחר שפרסמה דוחות. אפל  עולה קלות לקראת פרסום התוצאות מחר. 

18:50

בורסות אירופה ננעלו בירידות קלות. בוול סטריט המגמה מעורבת, כשמדד הנאסד"ק נסחר בעלייה קלה ומנגד הדאו ג'ונס רושם ירידה קלה. 

מניית סולאראדג'  מזנקת בכ-9% במקביל לעליות חדות בכל סקטור האנרגיות המתחדשות בארה"ב. 

לאחר שחברת אינמוד  פרסמה אתמול דוחות לרבעון השלישי, מציינים באופנהיימר כי "התוצאות היו אף מעל התחזית המקדימה של החברה שפורסמה ב-12 באוקטובר, עם צמיחה שנתית חזקה במכירות, 58%. פעילות החברה נהנית ממומנטום חיובי מאוד לאור הנטיה הגוברת לביצוע טיפולים אסתטיים לאחר 2020 "שנת הקורונה", ולהיראות טוב יותר גם במציאות וגם על המסך (״אפקט הזום״). הנהלת אינמוד מאמינה כי המומנטום החיובי יישמר גם בהמשך, עם מכירות חזקות בחודש אוקטובר, בהתאם לעונתיות החזקה המאפיינת את הרבעון האחרון של השנה. החברה ממשיכה להרחיב את סל מוצריה לצורך הרחבת שוקי היעד גם מעבר לשוק האסתטיקה. אנו מעלים באופן שמרני את התחזיות לשנת 2021 ולשנת 2022, וחוזרים על המלצת Outperform על מניית INMD עם מחיר יעד של 97 דולר".  

17:00

מניות קוקה קולה , אלפאבית  ומקדונלד'ס רושמות עליות חדות לאחר הדוחות שפרסמו אתמול והיום. גם טסלה  בולטת בעלייה חדה. טוויטר , מנגד, צונחת בכ-7%. 

בקרב המניות הישראליות בולטות בעליות מאנדיי , קורנית ופלייטיקה. 

16:30

יום המסחר בבורסות של ארה"ב נפתח תוך עליות קלות במדדי המניות המובילים. 

מיקרוסופט  בולטת בעלייה חדה לאחר הדוחות הטובים שפרסמה. טבע, מנגד, רושמת ירידה קלה. 

חברת קמטק  פרסמה היום את דוחות הרבעון השלישי וסיפקה תחזית חיובית לרבעון הרביעי. החברה עקפה את התחזיות ברבעון השלישי כשרשמה הכנסות של 70.7 מיליון דולר ורווח נקי Non-GAAP למניה בגובה 45 סנט, בעוד שתחזיות האנליסטים היו להכנסות של 70 מיליון דולר ורווח של 40 סנט למניה. ההכנסות ברבעון, 70.7 מיליון דולר, משקפות צמיחה של 76.4% ביחס להכנסות ברבעון המקביל ב-2020.

דריו הלת' הודיעה היום על שותפות עם Virgin Pulse, הספקית העולמית המובילה של פתרונות אנושיים ודיגיטליים בתחומי הבריאות ואיכות חיים (wellbeing). כחלק מהשותפות, דריו תספק באמצעות Virgin Pulse את פתרונות הדור הבא הדיגיטליים שלה למעסיקים ותוכניות בריאות ברחבי העולם.

14:30

טבע  פרסמה את דוחותיה לרבעון ולפיהם פספסה את התחזיות הן בשורת הרווח והן בשורת ההכנסות. המניה הגיבה תחילה בירידה של 1% בטרום מסחר בוול סטריט, אך כעת היא דווקא מתחזקת ב-0.1%. 

החברה דיווחה על הכנסות של 3.9 מיליארד דולר. הרווח למניה על בסיס GAAP עמד על 26 סנט רווח למניה ועל בסיס Non-GAAP הגיע ל-59 סנט. לשנה כולה, החברה צופה 16-16.4 מיליארד דולר הכנסות ורווח נקי למניה של 2.5-2.7 דולר. תזרים המזומנים שלה עמד בסוף הרבעון על 795 מיליון דולר, והצפי שלה לשנה כולה הוא תזרים של 2-2.3 מיליארד דולר.

המסחר על החוזים העתידיים מתקיים במגמה מעורבת, כאשר החוזים על הנאסד"ק יורדים ב-0.1%, החוזה על S&P 500 נסחר ביציבות והחוזים על דאו ג'ונס עולים ב-0.1%.

12:00

ירידות השערים באירופה נמשכות, כאשר מדד דאקס יורד ב-0.4% לאור ירידה חדה של דויטשה בנק , שנופל ב-5%. פוטסי וקאק יורדים בכ-0.3%.

חברת התשלומים הצרפתית וורדליין נחתכת ב-7% לאחר שפרסמה דוחותיה לרבעון השלישי. החברה דיווחה על הכנסות של 960 מיליון אירו - עלייה של 8.3% בהשוואה לאשתקד, אך מתחת לציפיות האנליסטים שחזו 1.3 מיליארד אירו.

בסין ננעלו מוקדם יותר המדדים בירידות. מדד שנחאי איבד 1%, שנזן ירד ב-1.1% והאנג סנג ב-1.7%. חברות הנפט פטרוצ'יינה וצ'יינה פטרוליום בלטו עם ירידות של כ-2%, גם שיאומי, עליבאבא, טנסנט ויצרנית הרכב החשמלי ג'ילי רשמו ירידות.

בשוק המט"ח נרשמת חולשה של הדולר מול רוב המטבעות. שערו נע כעת סביב 3.19 שקלים לדולר. 

בשוק הקריפטו גם נרשמות ירידות, והביטקוין מאבד כעת כ-5% ויורד לרמה של 59 אלף דולר. האת'ר איבד כ-200 דולר מאז הבוקר ונסחר תמורת 4,000 דולר. מטבע השיבה אינו ממשיך לזנק בעשרות אחוזים, ולמעשה הכפיל את שוויו בהשוואה לשבוע שעבר.

10:10

הבורסות באירופה נפתחו במגמה שלילית, אך הירידות מתונות. מדד דאקס מאבד 0.1% כאשר דויטשה בנק בולט עם ירידה של כ-2.8%. הבנק הגרמני פירסם תוצאות חיוביות בשורת הרווח הנקי, אך ההכנסות של בנק ההשקעות ירדו ב-6%. בשקלול כלל ההכנסות של הבנק מדובר בעלייה של 2%, אך כאמור זה לא מספיק למשקיעים שהתאכזבו מהתוצאות וכעת המניה נופלת.

מדד ניקיי מחק את הירידות שרשם וננעל ללא שינוי מהותי. חברת החשמל של טוקיו נחתכה ביותר מ-6%, קנון איבדה 5.8%. החברה פירסמה אתמול תוצאות מקדמיות לרבעון השלישי, ובהם דיווחה על רווח נקי של 440 מיליון דולר, 42 סנט למניה. הכנסותיה עמדו על 7.4 מיליארד דולר.

בסין נמשכת המגמה השלילית. מדד שנחאי יורד ב-1%, שנזן ב-1.1% והאנג סנג ב-1.7%.

8:30

דויטשה בנק  מציג את הרבעון הרווחי החמישי ברציפות למרות הירידה בהכנסות ממסחר. הבנק דיווח על רווח נקי של 194 מיליון יורו ברבעון השלישי, בעוד שהתחזיות בשוק העריכו רווח נקי של 135 מיליון יורו. זאת למרות שהבנק דיווח על ירידה בהכנסות של יחידת ההשקעות שלו.

8:05

הבורסות באסיה נסחרות הבוקר בירידות שערים, כאשר מדד ניקיי בטוקיו יורד ב-0.4%, שנחאי מאבד 0.9% ושנזן 1.1%. בהונג קונג הירידה עומדת על 1.5%, כאשר חברות האנרגיה בעיקר מובילות את הירידות - CNOOC, פטרוצ'יינה וצ'יינה פטרוליום. גם שיאומי ועליבאבא מאבדות גובה. במדד ניקיי מובילות את הירידות חברת החשמל של טוקיו, קנון, סופטבנק וניפון.

מחירי הנפט נחלשים בכ-0.5% הבוקר, לרמה של 84 דולר לחבית נפט WTI ו-85.2 דולר לחבית נפט ברנט. הזהב נסחר גם הוא בירידה קלה סביב 1,790 דולר לאונקיה.

בשוק הקריפטו נרשמת יציבות יחסית במטבעות הגדולים, כאשר ביטקוין נסחר תמורת 61.1 אלף דולר והאת'ר סביב 4.2 אלף דולר. מטבע ה"שיבה אינו" ממשיך להתחזק ומזנק ב-26%, ובכך משלים עלייה של כ-90% בתוך שבוע. המטבע הגיע לשווי שוק של 20 מיליארד דולר, מה שממקם אותו במקום ה-11 בטבלת המטבעות. מחירו עדיין מזערי -  0.00005285 דולר.

יצרנית התרופות הישראלית טבע  תפרסם היום את תוצאותיה לרבעון השלישי. אתמול נחתכה מניית החברה ב-7% לאחר דיווחים כי נוברטיס  נערכת למכירה של סאנדוז, מתחרה של טבע בשוק הגנרי. בשעות הערב המאוחרות, לאחר סיום המסחר בוול סטריט, הודיעה טבע על שיתוף פעולה אסטרטגי עם חברת MODAG לרישוי ופיתוח תרופה ייעודית למחלות ניווניות של מערכת העצבים.

היום צפויים להתפרסם גם דוחות קוקה-קולה , מקדונלדס , בואינג , ג'נרל מוטורס, פורד מוטורס, איביי, ועוד. 

אמש פורסמו בין השאר דוחות אלפאבית  (החברה האם של גוגל) ומיקרוסופט, שתיהן עקפו את התחזיות. גוגל הציגה ברבעון השלישי רווח למניה של 27.99 דולר לעומת ציפיות של 23.48 דולר והכנסות של 65.1 מיליארד דולר לעומת תחזיות שעמדו על 63.3 מיליארד דולר. מיקרוסופט  דיווחה על הכנסות של 45.3 מיליארד דולר ברבעון האחרון לעומת צפי ל-43.9 מיליארד (קפיצה של 22% בהשוואה לאשתקד), והרווח למניה עמד על 2.71 דולר לעומת תחזית ל-2.08 (48% יותר מהתקופה המקבילה).

ולסיכום, בית ההשקעות אופנהיימר החל לסקר את מניית ולנס  הישראלית (VLN), יצרנית שבבי תקשורת מהירה לשוקי אודיו/וידאו ורכב, בהמלצת Outperform עם מחיר יעד של 12 דולר. "החברה מניבה כעת למעלה מ-90% מהכנסותיה משוקי אודיו/וידאו (AV) המסורתיים, אך צופה את פוטנציאל הצמיחה המשמעותי בשוק הרכב, שצפוי להציג צמיחה שנתית ממוצעת של מעל 100% בשנים הקרובות, ולהגיע לנתח של כ-40% מסך מכירות החברה עד לשנת 2024", נכתב בסקירת המניה.

עוד כתבות

סכום שיא שעבר ליורשים המיליארדרים / צילום: Shutterstock

"משימור הון להעצמת הדור הבא": הטרנד החדש של המיליארדרים

מנהלת ההון הגלובלית, UBS, פרסמה היום (ה') את דוח המיליארדרים שלה לשנת 2025, שמצביע על עלייה של 8.8% במספר האולטרה-עשירים בעולם ● מלבד אלו שיצרו את הונם בעצמם, 91 יורשים הפכו למיליארדרים כאשר ירשו סכום שיא של 297.8 מיליארד דולר ● ומה קורה בישראל?

חיילי צה''ל ברצועת עזה / צילום: דובר צה''ל

הצעת התיווך של המל"ל: תקציב הביטחון יעמוד על 118 מיליארד שקל?

במסגרת הדיונים הקדחתניים שמתקיימים בין משרד האוצר למערכת הביטחון, לגלובס נודע כי המל"ל הציע שתקציב הביטחון יעמוד ב-2026 על 118 מיליארד שקל ● הדרישות של מערכת הביטחון עומדות על 144 מיליארד שקל, בעוד האוצר מכוון לאזור ה-90 מיליארד ● האם הצדדים יצליחו להתפשר?

בורסת נאסד''ק בניו יורק / צילום: Shutterstock, Lucky-photographer

מגמה חיובית בוול סטריט; מניית נטפליקס יורדת

מגמה מעורבת באירופה ● נטפליקס הודיעה על רכישת וורנר ברדרס דיסקברי בעסקה היסטורית שמאחדת בין שירות הסטרימינג המוביל בעולם לבין אחד האולפנים הוותיקים והמשפיעים ביותר בהוליווד ● בהמשך היום יפורסמו נתוני מדד המחירים לצריכה פרטית (PCE) ● בורסות אסיה ננעלו במגמה מעורבת: הקוספי בדרום קוריאה קפץ

קיארה פראני בתצוגת אופנה עם עורך ווג הבריטי אדוארד אנינפול ועורכת ווג המיתולוגית אנה וינטור. תעשייה של אישה אחת / צילום: Reuters, Moda Milano/IPA/Sipa USA

אם-כל-המשפיעניות עלולה להיכנס לכלא על הטעיית צרכנים. איך יגיב הענף?

קיארה פראני הפכה את השילוב בין תוכן, אופנה ויזמות דיגיטלית למודל עסקי מצליח ● ואז הגיעו טענות להונאה מחמירה מצידה, שגררו קנס של יותר ממיליון אירו וכעת גם הליך פלילי שעלול לגרור עונש מאסר ● גם בישראל ניצבות משפיעניות במרכזה של ביקורת ציבורית

אבי לוי, יו''ר להב אל.אר / צילום: יח''צ

כשהוא קנה את השליטה בחברת ההחזקות, היא הייתה שווה בקושי 100 מיליון שקל. היום היא שווה מיליארדים

הכתבה הזו היתה הנצפית ביותר השבוע בגלובס ועל כן אנחנו מפרסמים אותה מחדש כשירות לקוראינו ● כשהוא שולט בחברת הנדל"ן והקמעונאות להב אל.אר, הנסחרת בשווי של כ־2 מיליארד שקל, אבי לוי מביט אחורה ללא זעם על הפרידה מענקית הקניונים מליסרון שניהל: "אני אוהב את ליאורה עופר כמו אחות" ● הוא מספר על תוכניות ההתרחבות עם דלק ישראל ועל הניסיון שלא צלח להשתלטות על שופרסל, ומחמיא לאחים אמיר: "אני מוריד את הכובע בפניהם, לא חושב שהיינו מסוגלים לעשות יותר מזה"

מנה בקפה נחשון / צילום: טל בדרק

100 אלף בקבוקים בשנה: היקב הישראלי שירגיש לכם כמו ביקור בצרפת

קפה עם מאפים מושחתים וגרניטה, סיור יין טבעוני, מיני-גולף בהשראת שבעת המינים וארוחה כורדית-תימנית במרפסת של בית ● יש מה לעשות ביישובי עמק איילון ● חגית אברון תופרת יום

מטוס של איזי ג'ט / צילום: Shutterstock

ענקית הלואו קוסט מודיעה: תחזור לטוס לישראל בסוף מרץ 2026

חברת התעופה הבריטית איזי ג'ט מאותתת על חזרה לישראל, וזאת לאחר שהפסיקה לטוס לארץ בקיץ 2023 ודחתה מאז פעם אחר פעם את חידוש הטיסות ● ההיערכות כוללת בחינת קווים קיימים לצד פתיחת קווים נוספים

האלופה יפעת תומר-ירושלמי / צילום: דובר צה''ל

הפצ"רית לשעבר שוחררה מביה"ח לאחר חודש באשפוז

יפעת-תומר ירושלמי שוחררה מאיכילוב לאחר שנטלה כדורים ואיבדה את ההכרה ● תנאי המעצר שלה הסתיימו, המשטרה צפויה לבקש להחמיר אותם ● גורמים המעורבים בחקירה: "היא תזומן לחקירה - ותעומת עם עדויות וגילויים חדשים בפרשה"

נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית, ושר המשפטים יריב לוין / צילום: יונתן זינגל/פלאש 90, נועם מושקוביץ'/דוברות הכנסת

נשיא העליון במתקפה חסרת תקדים על לוין: "פוגע בציבור"

נשיא בית המשפט העליון השתתף בכנס בחיפה והזהיר מפני ההתנהלותו של יריב לוין ● "המתקפה על מערכת המשפט נמשכת במלוא עוזה", האשים עמית ● הוא התייחס ל"חרם" מצד שר המשפטים ואמר: "אני הושטתי לו יד, הוא מפרק את מה שנבנה פה בעשרות שנים" ● שר המשפטים השיב: "אני מפרק את מבצר השקר שאתה יושב בו" ● אהרן ברק הזהיר מפני דיקטטורה: "ראש הממשלה ישלוט לבדו במדינה, אנחנו נתינים"

התחדשות עירונית בתל אביב. להבטיח את הזכויות בחוזה / צילום: דיויד לוין

להגן על זכויות הדיירים: מה עושים כשיזם של פרויקט התחדשות עירונית נקלע לקשיים?

לאחרונה נקלעו כמה פרויקטים של התחדשות עירונית ברובעים 3 ו־4 בתל אביב לקשיים שהובילו לעצירתם ● אילו סעיפים חשובים כדאי לדיירים להוסיף לחוזה ההתקשרות עם היזם כדי להגן על עצמם, ומה עושים כשהפרויקט נתקע?

ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר האוצר בצלאל סמוטריץ’ / צילום: אלכס קולומויסקי-ידיעות אחרונות

שר האוצר מציג את תקציב 2026: "יהיה מס על בנקים. הוא יהיה קבוע וגדול"

שעות לפני ההצבעה על הצעת התקציב בממשלה, מערכת הביטחון והאוצר עדיין חלוקים על תקציב הביטחון השוטף וההתמודדות עם האיום האיראני ● נתניהו מבקש עוגן תקציבי לעשור קדימה, שמקבע את המסגרת ומצמצם תקציבים אזרחיים ● עוד ברקע: רפורמות במחלוקת, מאבקים מול שרים והסתדרות מוחלשת

סמטת דיאגון מתוך ''הארי פוטר'' באולפני הוורנר ברדרס / צילום: Associated Press, Ross D. Franklin

נטפליקס תרכוש את אולפני הקולנוע וורנר ברדרס ופעילות הסטרימינג ב-72 מיליארד דולר

שירות הסטרימינג הגדול בעולם רוכש את האולפן המיתולוגי ב-72 מיליארד דולר, לפי שווי של 82.7 מיליארד דולר - ומקבל לידיו את HBO, "הארי פוטר", "חברים" וקטלוג מהעשירים בתעשייה ● רשתות CNN, TBS ו-TNT יפוצלו לפני השלמת העסקה

''לולו - קיבוצטריה''. מפלט לנפש ולבטן / צילום: אסף קרלה

המסעדה הגלילית שמוכיחה שאיטליה יכולה להיות גם בקיבוץ

ב"לולו - קיבוצטריה" שבקיבוץ עמיר יש קסם מצטבר וכובש. מהמיקום, דרך העיצוב החם ועד לאוכל המנחם - זו פשוט מסעדה נהדרת

גל תורן בקמפיין בנק לאומי / צילום: צילום מסך יוטיוב

למרות שלא היו השבוע כלל באוויר, גל תורן מוביל את בנק לאומי לפרסומת האהובה ביותר

הפרסומת הזכורה ביותר גם השבוע שייכת לבנק דיסקונט, לאומי מתמקם שני בזכירות - כך עולה מדירוג הפרסומות הזכורות והאהובות של גלובס וגיאוקרטוגרפיה ● ההשקעה הגדולה ביותר שייכת לחברת התעופה אל על, עם כ–2.7 מיליון שקל, אך היא נותרת מחוץ למדד

פרידה עבאס-יוסף / צילום: ענבל מרמרי

"החברות המונפקות הן קטנות יחסית ועם גישה מוגבלת למימון": מנהלת מחלקת הנדל"ן ברשות ני"ע בראיון

ראש תחום נדל"ן ברשות ניירות ערך, פרידה עבאס־יוסף, מתארת כיצד מחנק המימון, המינוף הגבוה והעלאת הריבית הובילו לשנת שיא בהנפקות, ומבהירה כי הרשות תתעקש על גילוי מלא של המצב הפיננסי של החברות וצפויה אף להחמיר את ההנחיות

ארסוף. חסידות גור מחזיקה קרקעות באזורים אטרקטיביים במיוחד / צילום: איל יצהר

"אנא, תהיו כאיש אחד בלב אחד": כששר אוצר ניסה למנוע את ביטול מס רכוש

הניסיונות להחזיר לחיינו את מס רכוש על קרקעות פנויות, מזכירים את קריאתו של יעקב נאמן לתקן את העיוות ● אלא שבמקום מס שפוגע בקבוצות לחץ ברורות, בממשלה מעדיפים גזרות על כולם

וואלה

עיתונאי וואלה במכתב קשה להנהלה: "לא יכולים להמשיך במסלול הנוכחי שמוביל אותנו אל התהום"

יותר מ־20 כתבים ועורכים מתריעים מפני שינוי עמוק באופי אתר החדשות בחודשים האחרונים, לחצים לעמידה ביעדים ו"כתבות מטעם" הפוגעות באמון הציבור ● המכתב מגיע על רקע תקופה סוערת במיוחד במערכת וואלה, שהתאפיינה בעזיבות רבות ומתוקשרות

ג'אקו 8 / צילום: יח''צ

שבעה מקומות וטווח חשמלי חריג: האם המכונית ההיברידית הזו מצדיקה את המחיר?

ג'אקו 8, הקרוס־אובר של ג'אקו, מציע עיצוב מרשים, אבזור שופע, מערכת הנעה מתוחכמת וטווח חשמלי ארוך ● יש מרווחים ממנו, אבל ברמת המחיר יש לו מעט מתחרים

איפה יש הזדמנויות? / צילום: Shutterstock

בריאות, טכנולוגיה ושווקים מתעוררים: ההמלצות של ענקית קרנות הסל מוול סטריט

בסטייט סטריט, שמנהלת נכסים פיננסיים בסך 5.4 טריליון דולר, מאמינים ב־AI, כולל הזדמנויות השקעה במדינות אסיה, וממליצים גם על מניות הבריאות והפיננסים ● מנהל הפעילות בישראל: "ההשקעות בבינה מלאכותית עדיין נמוכות, בהשוואה למהפכות אחרות בהיסטוריה העולמית"

חדשות ההייטק / צילום: Shutterstock

ניו יורק טיימס: כלי רכב אוטונומיים מעורבים ב-91% פחות תאונות

לפי דו"ח חדש, כלי הרכב האוטונומיים של ווימו מעורבים בעשרות אחוזים פחות תאונות, ורופאים קוראים למהפכה רגולטורית ● במהלך מימון אסטרטגי מהגדולים שיצאו מישראל, צ'ק פוינט מגייסת עד שני מיליארד דולר בהנפקת אג"ח להמרה ● טיקטוק תשקיע כ-37 מיליארד דולר באחד מפרויקטי התשתית הגדולים בדרום אמריקה ● וגם: מייסד PerimeterX חושף סטארט־אפ חדש ● חדשות ההייטק