אלי גליקמן / איור: גיל ג'יבלי
אם לפני שנים ספורות הייתם אומרים שצים עומדת להיות החברה הישראלית הרווחית ביותר במשק (1.5 מיליארד דולר ברבעון השלישי בלבד) עם הנפקה בוול סטריט, כנראה שהייתם זוכים למבטים קצת עקומים. הרי רק ב-2014 עשתה חברת הספנות של עידן עופר "תספורת" של כ-50% לחוב של 3.4 מיליארד דולר, חלקו למחזיקי האג"ח של החברה בת"א, בהסדר חסר תקדים.
אבל היום היא סיפור הצלחה מסחרר בכל קנה מידה, ועל ההצלחה הזו חתום קודם כל איש אחד - המנכ"ל שלה אלי גליקמן. תחת פיקודו הפכה צים הארכאית לחברה חדשנית שמסתכלת על הרבה מעבר לשירותי הספנות הקלאסיים. התפיסה שהוביל היא הכנסת שירותים דיגיטליים לענף המיושן - מכירת שירותי הגנת סייבר ודיגיטציה של שטרות מטען, וזה רק קצה הקרחון. על הדרך, הוא נהנה גם מקצת מזל בדמות זינוק של מאות אחוזים במחירי ההובלה הימית בצל משבר הקורונה, מה שהכניס את כל הענף שבו פועלת צים לגאות.
גליקמן הגיע לצים באמצע 2017, אחרי שכיהן כמנכ"ל חברת החשמל וכמשנה למנכ"ל אורנג' (כיום פרטנר). עוד קודם לכן היה מפקד שייטת 13. "החברה עמדה לפני פשיטת רגל - זה לא סוד", סיפר בעבר. "כשפנו אליי להיות המנכ"ל, אמרתי: 'מה, אני משוגע?'. לקח יותר מחצי שנה של פניות ובסוף החלטתי לבוא בזכות שני דברים: האתגר והתגמול". במבט לאחור, הוא עמד באתגר וגם התגמול השתלם בגדול. כשצים הגיעה לוול סטריט בינואר האחרון, מחיר המניה שלה עמד על 15 דולר. מאז הוא זינק כמעט פי 4 ומשקף לחברה שווי של כ-7 מיליארד דולר. גם ברמה האישית ההימור על צים השתלם לאלי גליקמן: אופציות שקיבל הפכו למניות בשווי שנושק ל-80 מיליון דולר.