גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

מכינוס נכסים לרכישת ענק: כך הפכה גדות מסופים לבעלת הבית החדשה של נמל חיפה

את הבעלות בגדות רכשה קרן טנא של אריאל הלפרין במסגרת כינוס הנכסים של קבוצת אמפל, וכעת היא רוכשת באמצעותה 30% מנמל חיפה ● אשתקד ניסתה טנא להנפיק את גדות בבורסה בת"א, אך בסופו של דבר צירפה לצידה קבוצת משקיעים הכוללת את דוד פתאל ואחרים ● הקרן, שהתמקדה בתחילת דרכה בהשבחת חברות קיבוציות, הרחיבה את השקעותיה לחברות ענק

מסוף של גדות / צילום: מצגת החברה
מסוף של גדות / צילום: מצגת החברה

הזכייה במכרז לרכישת נמל חיפה תמורת 4.1 מיליארד שקל מפנה זרקור אל חברת גדות מסופים, השותפה לזכייה עם אדאני ההודית, ולבעלת השליטה בגדות - קרן ההשקעות הפרטיות טנא. הקרן, שאותה מוביל אריאל הלפרין, נחשבת לאחת הקרנות המובילות בישראל (לצד פימי ופורטיסימו), והיא התמחתה בעבר בעיקר בהשבחת חברות המשתייכות לתעשייה הקיבוצית.

גדות מסופים היא חברה ותיקה שהוקמה בשנת 1958, אשר פועלת בכמה תחומים, ובהם סחר והפצת כימיקלים, לוגיסטיקה ימית ויבשתית של כימיקלים ושירותי ייצור לתעשיית השמנים. אשתקד ניסתה טנא להנפיק את החברה בת"א לפי שווי של כ-350 מיליון דולר (כ-1.2 מיליארד שקל), במהלך שתוכנן לשלב אקזיט בדמות הצעת מכר של נתח מהחזקות טנא (כפי שהיא נוהגת לעשות בהנפקות של חברות פורטפוליו).

מדובר היה בשווי גבוה במאות אחוזים מזה שבו רכשה טנא את החברה בשנת 2014, מכינוס נכסים שנועד להחזיר חוב שהעמיד בנק דיסקונט לחברת אמפל של יוסי מימן, בעלת השליטה הקודמת בגדות, שקרסה. הרכישה נעשתה בתום הליך התמחרות, ולאחר שטנא התחייבה לשלם עליה 73.5 מיליון דולר. כמה שנים קודם לכן, בשנת 2008, מחקה אמפל את גדות מהמסחר בבורסה באמצעות הצעת רכש.

ההיסטוריה של קרן טנא עם גדות מסופים
2014:
קרן טנא רוכשת את גדות מסופים מידי כונס הנכסים של אמפל תמורת 74 מיליון ד'
נובמבר 2020: טנא בוחנת הנפקה של גדות בבורסה לפי שווי של 350 מיליון דולר
ספטמבר 2021: ההנפקה מבוטלת וטנא מכניסה לגדות את קב' ווליו LBH כשותפה (40%) לפי שווי של 280 מיליון דולר
יולי 2022: קב' גדות-אדאני זוכה במכרז לרכישת נמל חיפה לפי שווי של 4.1 מיליארד ש'

 

ההנפקה של גדות לא יצאה לפועל בסופו של דבר, בשל מחלוקת עם המשקיעים המוסדיים על השווי המבוקש. מספר חודשים לאחר מכן, בספטמבר 2021, הכניסה טנא את קבוצת המשקיעים ווליו LBH כשותפה בגדות, במסגרת עסקה שבה מכרה 40% ממניות החברה לפי שווי של 280 מיליון דולר.

זינוק של 200% ברווח בתקופת הקורונה

הנתונים הכספיים של גדות מסופים בתשקיף ההנפקה מעלים כי בשלושת הרבעונים הראשונים של 2020, השנה שבה התפרצה מגפת הקורונה, רשמה החברה הכנסות של כ-331 מיליון דולר (קיטון של כ-6% ביחס לתקופה המקבילה ב-2019). עם זאת, הרווח הגולמי של החברה לאותה תקופה זינק ב-14%, ועמד על כ-44 מיליון דולר, בעוד שהרווח התפעולי גדל ב-40% כמעט ל-24.1 מיליון דולר. בשורה התחתונה רשמה הקבוצה בשלושת הרבעונים הראשונים של 2020 רווח נקי של 14.4 מיליון דולר, הגבוה ביותר מ-200% מהרווח הנקי שרשמה בתקופה המקבילה.

עוד ניתן היה ללמוד מטיוטת התשקיף הפומבית, כי גדות העסיקה לקראת סוף 2020 כ-500 עובדים, היו לה מעל 1,000 לקוחות והיא פעלה בתשעה אתרים שונים בישראל, בגרמניה, בבלגיה ובהולנד. קבוצת גדות הפעילה 13 כלי שיט ימי שונים, צי של 130 מכליות ומשאיות כביש. כמו כן, כושר ההובלה הימית הסתכם ב-187 אלף טונות.

קבוצת ווליו LBH, השותפה בגדות, מנוהלת על ידי יאיר אפרתי, מנכ"ל תחום מיזוגים ורכישות בבית ההשקעות ווליו בייס (שבשליטת עידו נויברגר וויקטור שמריך), עופר לינצ'בסקי (המשמש כמנכ"ל גדות מסופים) ואיש העסקים שמעון בן חמו, מנכ"ל מקורות לשעבר. בקבוצה גם מספר משקיעים פיננסיים מוכרים, בהם טייקון המלונאות דוד פתאל ובעל השליטה בחברת השילוח אוריין, חן למדן. קבוצת ווליו בייס LBH רכשה בתחילת 2020 50% בחברת התחבורה הציבורית והנדל"ן דן, לפי שווי חברה של יותר מ-1.2 מיליארד שקל.

חברות תעשייה רווחיות, צומחות ומוטות-יצוא

קרן טנא, בעלת השליטה בגדות, היא כאמור אחת מקרנות הפרייבט אקוויטי הוותיקות והבולטות בישראל. הקרן הוקמה בשנת 2004 על ידי הלפרין, יחד עם אייל עטיה ודורי בראון.

היקף הנכסים שמנהלת הקרן מוערך במיליארד דולר, באמצעות ארבע קרנות שונות שגייסה לאורך השנים: הקרן האחרונה מביניהן גויסה ב-2017, בהיקף של 410 מיליון דולר, ועם ההשקעות שביצעה נמנות חברות ובהן דלתות חמדיה, טראפילוג וחברת חוליות, שבימים אלה עומדת לפני הנפקה בבורסה, אשר עוסקת בייצור מוצרי פלסטיקה מתוחכמים לתעשייה.

קודם שפנה להקים את הקרן, שימש הלפרין כראש מטה הסדר הקיבוצים, וכך צבר ניסיון רב והיכרות עמוקה עם חברות תעשייה קיבוציות, שבהן התמקדה הקרן בשנותיה הראשונות, ואשר מהוות עדיין חלק ניכר מהפורטפוליו שלה.

 עיקר המיקוד של קרן טנא כיום הוא בהשקעות בחברות תעשייה ישראליות צומחות, ולהערכתה מדובר בהגדרה קולעת ליותר מ-5,000 חברות האחראיות ליותר מ-45% מהייצור התעשייתי של ישראל. הקרן נוהגת לבצע השקעות בחברות מבוססות, רווחיות, צומחות ומוטות-יצוא, שלהן היא יכולה להוסיף ערך.

אחת ההשקעות המוצלחות ביותר של טנא בוצעה בקרן הראשונה שלה, אז השקיעה 30 מיליון דולר תמורת 10% ממניות חברת ההשקיה הקיבוצית נטפים. בשנת 2011 נמכרה השליטה בנטפים לקרן פרמירה לפי שווי של 850 מיליון דולר, והניבה החזר של כ-180% לקרן בתוך חמש שנים.

השקעה מוצלחת אחרת מוכרת שביצעה טנא בחברה קיבוצית בולטת הייתה באבן קיסר. הקרן השקיעה בחברה מקיבוץ שדות ים, המייצרת משטחי קוורץ, בשנת 2006. אבן קיסר הונפקה בשנת 2013, ושנה אחרי ההנפקה בארה"ב ביצעה הקרן אקזיט עם תשואה של פי חמישה על ההשקעה, כשמכרה את רוב המניות שהיו לה תמורת 186 מיליון דולר.

ב-2016 חזרה טנא לסיבוב השקעה נוסף, הרבה פחות מוצלח בדיעבד, באבן קיסר. הקרן השקיעה 43.5 מיליון דולר במניות שרכשה מהקיבוץ לפי מחיר של 43.5 דולר למניה (יותר מפי ארבעה מהמחיר הנוכחי).

בראש המשקיעים בעסקה לרכישת קבוצת חיפה

אשתקד ביצעה הקרן השקעה לא שגרתית מבחינת היקף ומבנה עסקה, כשהובילה קבוצת משקיעים לרכישת מניות השליטה בקבוצת חיפה (לשעבר חיפה כימיקלים) מידי האחים ג'ולס ואדי טראמפ. הקרן רכשה לצד קבוצת משקיעים (לאומי פרטנרס, פועלים שוקי הון, קרן הפנסיה עמיתים ועוד) 30% ממניות קבוצת חיפה, ואת זכויות השליטה בחברה, תמורת 210 מיליון דולר. ההשקעה בוצעה כך שהאחים טראמפ קיבלו לידיהם 150 מיליון דולר, והיתרה הוזרמה לקבוצת חיפה בתמורה להקצאת מניות.

קבוצת חיפה עוסקת בייצור דשנים לחקלאות וכימיקלים לתעשייה. ככל הידוע החברה מייצאת את מוצריה ליותר מ-100 מדינות, באמצעות 16 חברות בנות ברחבי העולם, והכנסותיה השנה עשויות להגיע לכ-550 מיליון דולר. הקבוצה, שהוקמה בשנת 1966, נחשבת כיום לשחקנית בולטת בתחום הדשנים המיוחדים.

בהתבטאות נדירה אמר אשתקד הלפרין לגלובס, כי "יש אתגר עצום בבניית היכולת התפעולית של קבוצת חיפה, תהליך שנמשך כבר כמה שנים ויימשך בשנים הקרובות. אנחנו נכנסים להשקעה הזו בין היתר משום שאנחנו חושבים שקבוצת חיפה היא כבר היום מותג מוביל בעולם הדשנים המיוחדים, ויש לה היכולת להפוך להיות מובילה עולמית גם בתחומים נוספים של הזנת הצומח".

סקודיקס הונפקה; הנפקת חוליות מתעכבת

השקעה אחרת שביצעה הקרן ושהפכה לרלווונטית לאחרונה היא בחברת מוצרי הפלסטיק חוליות. הקרן נכנסה להשקעה בחברה, המוחזקת כיום יחד עם קיבוץ שדה נחמיה, בשנת 2018, לפי שווי של 200 מיליון שקל. בנובמבר האחרון הוציאה לדרך את הנפקת החברה לפי שווי של 800 מיליון שקל, אלא שמאז השתנתה לרעה המגמה בשוקי המניות ובשוק ההנפקות. לפי שעה הנפקת חוליות מתעכבת, הגם שעדיין לא נגנזה סופית. 

הנפקה אחרת של חברת פורטפוליו שהצליחה הקרן להוציא לפועל אשתקד היא ביצרנית המערכות הדיגיטליות להשבחת דפוס, סקודיקס . עם זאת, קשה להגיד שהמשקיעים בשוק ההון רוו מכך נחת, שכן מניית סקודיקס נחתכה ב-50% כמעט מאז ההנפקה, ושווי השוק הנוכחי שלה עומד על כ-100 מיליון שקל בלבד. 

באותה תקופה (יוני 2021) סגרה הקרן עסקה אחרת, כאשר מכרה את חלקה (25%) בחברה התעשייתית ריקור. את החזקותיה בחברה, הנשלטת בידי קיבוץ עין חרוד איחוד, מכרה קרן טנא לידי קיבוץ אחר, משמר העמק, תמורת 90 מיליון שקל.

ריקור עוסקת בפיתוח וייצור מקררים קריאוגנים (מדע הטמפרטורות הנמוכות מאוד) ומערכות ואקום. המוצרים שלה מסופקים בעיקר עבור מערכות הדמיה תרמית, נוסף על מוצרים לתעשיית חצאי מוליכים ועוד.

ת"ז | גדות מסופים לכימיקלים

פעילות: יבוא, הובלה, אחסון ושיווק של כימיקלים ושמנים
היסטוריה: הוקמה בשנת 1958. כיום בעלי המניות בה הם קרן טנא (58%) וקבוצת ווליו בייס LBH (42%
נתונים: מטה החברה בנתניה, ויש לה פעילות בישראל, גרמניה, בלגיה והולנד. מנכ"ל החברה הוא עופר לינצ'בסקי, ומועסקים בה 500 עובדים

עוד כתבות

גדי מזור, מנכ''ל BioCatch / צילום: Zelazny

בדרך להנפקה? השליטה בחברת ההייטק הישראלית ביוקאץ׳ נמכרת לפי שווי של 1.3 מיליארד דולר

קרנות ההון סיכון האמריקאיות ביין קפיטל ומאבריק ונצ'רס מכרו מניות בחברת ההייטק הישראלית ביוקאץ' בהיקף המתקרב ל-750 מיליון דולר ● את המניות רכשה קרן הפרייבט אקוויטי פרמירה בעסקה ששיקפה לחברה שווי של 1.3 מיליארד דולר ● לפי הערכת גלובס, ביוקאץ' מועמדת להנפקה ישראלית בנאסד"ק במהלך השנתיים הקרובות

לטענת הבעל, תכנון מס היא זכות השייכת לו, שכן מדובר בפעולה שאינה מתייחסת לזכות משותפת שנוצרה במהלך החיים המשותפים / אילוסטרציה: Shutterstock

האם גרוש רשאי לבצע תכנון מס שיפגע בזכויות בת זוגו לשעבר?

זוג התגרש לאחר 19 שנות נישואים ● בסמוך לפרידתם, הבעל פרש משירות קבע והחל לעבוד כאזרח עובד צה"ל במשכורת חודשית, לצד קבלת פנסיית גישור ● ביהמ"ש קבע כי האישה זכאית לכ-40% מפנסיית הגישור, אולם אז התעוררה השאלה האם הבעל רשאי לקבוע כי פנסיית הגישור תסווג כ"הכנסה שנייה", והכנסתו מעבודתו השוטפת תיחשב כ"הכנסה ראשונה"

אילוסטרציה: טלי בוגדנובסקי, צילומים: AP, Shutterstock

הסימנים מצטברים: האינפלציה בארה"ב עקשנית במיוחד

סימנים על כך שהאינפלציה בארה"ב עיקשת במיוחד ממשיכים להכביד על שוק המניות האמריקאי ● באפריל המגמה החריפה, כשהמדדים המובילים רשמו חודש גרוע במיוחד, ודוחות חברות הענק הצביעו על התקררות במכירות ● כלכלנים: תסריט שבו האינפלציה תחזור ליעד בלי פגיעה חדה בצמיחה או בתעסוקה רחוק מאוד

תיירים באקרופוליס, יוון. יחס החוב־תוצר במדינה הגיע ב־2023 לרמה הנמוכה ביותר מאז 2010 / צילום: Reuters, Beata Zawrzel

הפתעה כלכלית באירופה: מדינות ה"פריפריה" מובילות את הצמיחה ביבשת

כלכלות דרום אירופה רשמו צמיחה מהירה ב־2023, בעוד שגרמניה וצרפת התכווצו, ובכך הפכו את המגמה ביבשת ● איטליה, ספרד, פורטוגל ויוון מצליחות לצמצם את החובות שצברו במשבר 2008 ובקורונה, אך מומחים טוענים כי כדי לשמר את השגשוג דרושים שינויים מבניים

בתי הזיקוק במפרץ חיפה / צילום: שלומי יוסף

המדינה לביהמ"ש: פעילות צ'יינה הרבור לא נפסלה באופן גורף בישראל

חברת התשתיות הסינית צ'יינה הרבור עתרה נגד פסילתה מהמכרז להקמת נמל התזקיקים בחיפה עקב סיבות ביטחוניות ● אתמול הצהירה המדינה בביהמ"ש כי פעילות החברה הסינית לא נפסלה באופן גורף בישראל, וכי הפסילה היא רק לגבי המכרז הקונקרטי - והעתירה נדחתה בהסכמה

נשיא טורקיה, רג'פ טייפ ארדואן / צילום: Reuters, AHMAD AL-RUBAYE

לאחר חשיפת גלובס: בלומברג מדווחת כי טורקיה עוצרת לחלוטין את קשרי המסחר עם ישראל

בבלומברג דיווחו כי עדיין לא מדובר באישור רשמי, אלא בדיווח של גורמים טורקיים ● מוקדם יותר היום נחשף בגלובס כי בנמלי טורקיה כבר החלו לאסור על יצוא סחורות לנמלי חיפה ואשדוד באופן גורף ● בנוסף, חברת התעופה הטורקית MNG מפסיקה לייבא מטענים לישראל

נתב''ג. חברות התעופה הבינ''ל מהססות לשוב לפעילות / צילום: Reuters, Nir Keidar

מבנגקוק ועד טורנטו: אפשרויות הטיסה מצטמצמות במיוחד לשורה של יעדים

יונייטד איירליינס הודיעה השבוע על דחייה נוספת בהפעלת הקו לארה"ב, והיצע הטיסות הישירות ליעדים רחוקים נותר כמעט בבלעדיות בחברות התעופה הישראליות ● ובזמן שהמחירים ממריאים, בענף חוששים: "אין פוטנציאל להגברת הטיסות הישירות עד שהתמונה תתבהר"

מתן ותומר, מייסדי חברת Apex / צילום: בן חכים

הם עוד לא בני 40 וכבר הצליחו לגייס את היזם המדובר בעולם לחברת הסייבר שלהם

מתן דרמן ותומר אבני ראו מקרוב את מהפכת הבינה המלאכותית קורמת עור וגידים במהלך שירותם הארוך ב־8200 ● לפני עשרה חודשים, הם הקימו חברה שמאבטחת את השימוש ב־ChatGPT, וכך מנטרלת את הרתיעה ממנו בקרב מנהלים ● היום, סם אלטמן מייעץ להם ומשקיע מכיסו

דני דנון, הליכוד / צילום: דפי הירשפלד

האם בשנה האחרונה נהרגו יותר מ-140 עובדי סיוע הומניטרי ברחבי העולם?

איך סופרים כמה עובדי סיוע הומניטרי נהרגים ברחבי העולם? זה מורכב ● המשרוקית של גלובס

איתמר בן גביר משתתף בטקס יום הזיכרון בבאר שבע, שנה שעברה, לאחר שחלק מהמשפחות ביקשו שלא יגיע / צילום: Maya Alleruzzo (AP), עיבוד: טלי בוגדנובסקי

לשרים לא אכפת שנוכחותם לא רצויה בטקסי הזיכרון

אין לנו כלים להילחם גם על הכיס ● חברי הממשלה מתעקשים להגיע לאירועי הזיכרון ● וצה"ל חייב ללמוד לאמץ ביקורת חיצונית ● זרקור על כמה עניינים שעל הפרק

הפגנות פרו-פלסטיניות באוניברסיטת סטנפורד / צילום: Reuters, Carlos Barria

היום שהכה בתדהמה והמשמעות של להיות יהודי: חמישה לקחים מסטנפורד

עו"ד יותם ברגר מסיים בקרוב את שנתו השנייה באוניברסיטת סטנפורד, אבל במקום לקדם את הדוקטורט שלו, הוא מבלה חלק ניכר מזמנו בפעילויות "הסברה" בגלל ההפגנות האנטי־ישראליות ● מה הוא למד על חבריו באוניברסיטה, ולמה הפתרון למשבר יכול להגיע מהנהלות של האוניברסיטאות?

וול סטריט / צילום: Unsplash, lo lo

עליות בוול סטריט; שיא במשיכות כספים מקרנות הביטקוין

נאסד"ק עולה ב-1.2% ● קוואלקום מזנקת ב-10%, אנבידיה ב-3% ● גוגל שוב מפטרת עובדים ● ישראליות: רדקום מזנקת ב-8%, היפו צוללת ב-15% ● תשואות אגרות החוב עולות, האוצר מתכנן למכור אג"ח בשווי של טרליון דולר בקרוב ● הלילה אפל תפרסם את תוצאותיה הכספיות, עולה כעת  ב-2% ● מחר דוח התעסוקה בארה"ב ● וגם, בוול סטריט מתחילים לערער על האסטרטגיה "Sell in May and go away"

בית הנבחרים בוושינגטון / צילום: ap, Jacquelyn Martin

בית הנבחרים האמריקאי העביר את חוק האנטישמיות. מה הוא יכלול?

החוק עבר ברוב מוחץ, ואם יעבור גם בסנאט וייחתם ע"י הנשיא, חלק מן האמירות הנשמעות היום בקמפוסים בארה"ב נגד ישראל, יהפכו לעבירה פלילית ● גורמים אמריקאים רואים בקבלת החוק תגובה למהומות המתרחשות בימים אלה בקמפוסים ברחבי ארה"ב

אילוסטרציה: טלי בוגדנובסקי, צילומים: AP (Shakh Aivazov, Jacquelyn Martin)

ביידן צולל לשפל חדש, והמוני גיאורגים יוצאים לרחובות להתנגד ל׳חוק הרוסי׳

ג'ו ביידן מוסיף לשקוע ● הריבית בארה"ב לא תרד, והמשכנתאות יעלו ● גיאורגיה לוחמת נגד מהפכה משפטית ● פדרו סאנצ'ס עושה בית ספר לראשי ממשלות, ופקיסטן אומרת למשתמטי מס: אין כרטיס SIM בלי מסים

עבודות על הקו הירוק של הרכבת הקלה / צילום: בר לביא

הזרים נרתעים, והמכרז להפעלת קווי הרכבת הקלה הבאים בסכנה

לאחר שנדחה מספר פעמים בגלל המלחמה, במשרדי הממשלה שוקלים לבטל את מכרז ההפעלה של הקווים הירוק והסגול, ולהעביר את המלאכה לזכייניות ההקמה ● הסיבה: חשש חברות בינלאומיות מאי־ודאות בישראל

סניף של שופרסל / צילום: Shutterstock

רגע אחרי פסח: שופרסל שלחה לכ-100 עובדים מכתבי פיטורים

לא מדובר בהפתעה מבחינת העובדים, שלא מעט מהם תיארו בתקופה האחרונה כי הם חוששים למשרותיהם אחרי כניסתם של האחים אמיר ● רק אתמול הודיע המשנה למנכ"ל שופרסל ניצן גולדברג על עזיבתו את החברה

שר המשפטים יריב לוין / צילום: מרים אלסטר/פלאש90

לוין סירב למנות, וחברי הוועדה התקפלו: אלו 32 השופטים החדשים שנבחרו

לוין סירב לאפשר הצבעות שאינן ברוב של כל חברי הוועדה, וכך הצליח למנות מועמדים שחברי הימין ביקשו לקדם ● לבית המשפט המחוזי בירושלים מונה רק שופט אחד, על אף שישנם תקנים פנויים נוספים, בשל מחלוקת על זהות יתר המועמדים

מערכת טילי פטריוט / צילום: Reuters, Baz Ratner

אחרי למעלה מ-30 שנה: ישראל נפרדת ממערכת הנשק המיתולוגית. זו המחליפה

33 שנים מאז שהוטמעה בישראל, בחיל האוויר התחילו בתהליכי פרידה ממערכת הפטריוט, שהצליחה ליירט תשעה איומים במלחמה הנוכחית ● למה מפרישים אותה דווקא עכשיו, מה הבדלי המחירים למערכת המחליפה קלע דוד, ואילו שכבות הגנה נוספות יש לישראל? ● גלובס עושה סדר

מימין: דני בריקמן, מנכ''ל החברה, ועמית צימרמן, סמנכ''ל המוצר / צילום: Ben Itzhaki – Photography

הכפיל את השווי ב-6 חודשים ומגייס עוד עובדים: הסטארט-אפ Oasis Security גייס 35 מיליון דולר

אואזיס סקיוריטי פיתח פלטפורמת הגנה בסייבר לזהויות לא אנושיות בארגונים ●  עד כה גייס אואזיס סכום כולל של כ-75 מיליון דולר

קמפיין freeTV / צילום: צילום מסך

ב־freeTV לא חושפים את מספר הלקוחות, אבל משקיעים 2 מיליון בקמפיין בכיכובם

הקמפיין של מיזם הסטרימינג מתברג במקום השני בזכירות, ובמקום האחרון באהדה - כך עולה מדירוג הזכורות והאהובות של גלובס וגיאוקרטוגרפיה ● הפרסומת הזכורה ביותר שייכת לבנק מזרחי טפחות, בית ההשקעות מיטב חוזר למסך עם עוד פרסומת בהובלת כוכב "חברים"