גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

מבזק, דרך אל על ועד כאל: איך בונים חוויית לקוח ב-360 מעלות

בפאנל שהתקיים בכנס השירות של ישראל בשיתוף מזרחי טפחות, סיפר סמנכ"ל חטיבה פרטית בבזק דרור רוסמן כי למעלה מ-85% מהפניות הטכניות המגיעות כיום לחברה נפתרות כבר במעמד השיחה הטלפונית • ליטל וקסלר, המשנה למנכ"ל כאל, טענה כי "החוויה של הלקוח ושל העובד צריכה להיות זהה" ● אורן כהן בוטנסקי, סמנכ"ל שירות באל על, אמר כי "הבעלים אמר לנו שאנחנו לא חברת תעופה שמספקת שירות, אלא חברת שירותים שמספקת תעופה" ● ומומחה השיווק אבי זיתן העריך כי הבינה המלאכותית תסייע לנציגי השירות, אך לא תחליף את המענה האנושי

דרור רוסמן, אורן כהן-בוטנסקי, ליטל וקסלר ואבי זיתן בפאנל משותף בכנס השירות של ישראל / צילום: יוסי כהן
דרור רוסמן, אורן כהן-בוטנסקי, ליטל וקסלר ואבי זיתן בפאנל משותף בכנס השירות של ישראל / צילום: יוסי כהן

השקעה בשירות לקוחות המזהה את הצרכים בשטח היא רכיב מרכזי באסטרטגיה העסקית, וקריטית לשורת הרווח - כך עולה מדברי המשתתפים בפאנל "קייסים מהשטח: לבנות חוויית לקוח ב-360 מעלות", שהתקיים היום (ה') בכנס השירות של ישראל שערך גלובס בתל אביב, בשיתוף מזרחי טפחות.

כנס השירות של ישראל | מנכ"ל מזרחי טפחות: "אי-ציות לבג"ץ הוא קו אדום שאסור לנו לחצות"
כנס השירות של ישראל | סמנכ"לית השיווק של מזרחי טפחות: "העברנו לבנקאים שלנו אימוני אמפתיה"
כנס השירות של ישראל | פרופ' רוני גמזו: "שירות מתחיל מהמנהל, וזה זהה באיכילוב ובמגדל"

בפאנל השתתפו דרור רוסמן, סמנכ"ל חטיבה פרטית בבזק; אורן כהן-בוטנסקי, סמנכ"ל בכיר ללקוחות, שירות וחוויית לקוח באל על; ליטל וקסלר, המשנה למנכ"ל וראש חטיבת משאבים וחוויית לקוח בכאל; ואבי זיתן, מומחה לשיווק ואסטרטגיה.

מנחת הפאנל, גלית חתן, עורכת מדור שיווק ופרסום בגלובס, ציינה בפתיחה כי שיחת טלפון ממוצעת עם נציג שירות אורכת כיום בין 5 ל-9 דקות. בתשובה לשאלתה מהו האתגר הגדול ביותר שאיתו מתמודדים כיום מנהלי השירות, ואשר לא היה על הפרק לפני חמש שנים, השיבה וקסלר כי העולם היום מציב אתגרים גדולים לכל מנהל: "ראשית, ישנה הטכנולוגיה ואיומי הסייבר. ילדים מתחילים היום להחזיק בכרטיס אשראי מגיל צעיר יותר, וקיים חשש מרכזי להונאות".

וקסלר הוסיפה: "כולנו צריכים לקבל את התחושה שהכסף שלנו בטוח, וזה מה שאנחנו עושים - משפרים את היכולת להגן על הכסף שלנו ועל העסקאות שאנחנו עושים, ומאפשרים ללקוח לדווח על כל חשש לגבי עסקה או פעולה כדי להגביר בו את הביטחון".

וקסלר ציינה כי כאל הקימה חטיבה חדשה ששמה את הלקוח במרכז, אשר חותרת ליצור סינרגיה בין מערכים דוגמת השירות, משאבי האנוש והתפעול.

כהן-בוטנסקי סיפר על המציאות אליה נחשף כאשר נכנס לתפקיד, בעיצומה של מגפת הקורונה. "באתי בבגדי המותג ומצאתי מטוסים מאובקים, מצב שבו אין עובדים כי הם נשלחו הביתה, והלקוחות זועמים על כך שאל על לא מחזירה כסף".

בהחלטה שהתקבלה בהובלתה של מנכ"לית אל על, דינה בן טל-גננסיה, נקבע כי החברה תתמקד בכל עולמות התוכן הנכללים במסגרת השירות - כולל קייטרינג תעופתי, מנקים, דיילות בחו"ל ובארץ, קול סנטר וביטחון. "הבעלים אמר לנו שאנחנו לא חברת תעופה שמספקת שירות, אלא חברת שירותים שמספקת תעופה. זה נשמע סמנטי, אבל זה הבדל גדול", סיפר כהן-בוטנסקי.

לדבריו, "נכנסתי לתפקיד והרגשתי כמו בתוכנית 'האח הגדול'. קיבלתי פניות ישירות מלקוחות בכל הנושאים - החל מבעיות בנתב"ג ועד התפריט של אסף גרניט בטיסות. מצאתי שלקוחות מעלים כל הזמן תכנים ברשתות החברתיות, כך שאנחנו כל הזמן בתודעה. חבר שלי, המשמש כסמנכ"ל שיווק בחברה אחרת, אומר שאצלנו קל לעשות את השינוי, כי הלקוחות מתלוננים - ואז עולים לטיסה ומגלים את איכות השירות. ולכן, מי שמתלונן זה מי שאוהב אותנו. אז תמשיכו להתלונן".

אורן כהן-בוטנסקי, סמנכ''ל בכיר ללקוחות, שירות וחוויית לקוח, אל על / צילום: כדיה לוי

תקופת הקורונה שבה ועלתה מדברי המשתתפים בפאנל כחוויה מעצבת בהקשר של תפיסת השירות. רוסמן מבזק תיאר כי "בקורונה גילינו כי האינטרנט חשוב היום לא פחות מחשמל - זה מתחיל בעבודה מהבית שהתעצמה במגפה, ממשיך בקונסולות המשחקים של הילדים ומגיע אפילו לדוד החשמל ולמוצרים ביתיים המחוברים היום לאינטרנט. לכן השירות חייב להיות מאוד מהיר ומקצועי. צריך לתת מענה ללקוח ולאפשר לו להמשיך בשגרת היום שלו".

לדברי רוסמן, למעלה מ-85% מהפניות הטכניות המגיעות כיום לבזק נפתרות כבר במעמד השיחה הטלפונית, ויותר מ-50% מהפניות שמצריכות ביקור טכנאי נפתרות תוך 24 שעות.

"לראות בשירות כתומך לחימה בלבד זו טעות חמורה"

זיתן מלווה בעבודתו חברות מענפי תעשייה שונים בסוגיות של שירות. הוא מזהה את החיבוריות כסוגיה המרכזית כיום בתחום. לדבריו, "הלקוח יכול לחוות את החברה בכל מקום - באפליקציה, באתר ובממשקים נוספים. האתגר הוא לחבר בין כל הממשקים האלה ולהבטיח שכל נציג שירות ייחשף למה שהנציג שטיפל לפניו במקרה כבר עשה. זה קריטי כדי שהלקוח ירגיש שרואים אותו".

דגש נוסף שעלה מדברי זיתן הוא אוטומציה. "כמו שבפיצה יש היום טראקר שמאפשר לראות היכן השליח, כך מתחילים תהליכים שיאפשרו בעתיד לקבל שירות כזה לגבי כל בקשה שהגשנו לקופת החולים ולגופים נוספים. הרעיון הוא להביא את כל האוכלוסיות לדיגיטל, אבל צריך לזכור שלמשתמשים מבוגרים יותר קשה, והם צריכים מגע אנושי. החברות יצטרכו לשים לזה לב".

אבי זיתן, מומחה לשיווק ואסטרטגיה, בעלים של חברת ההשמה Match / צילום: כדיה לוי

כהן-בוטנסקי עמד על חשיבות המפגש הבלתי אמצעי עם הלקוחות. "פעם בחודש אני עולה עם הדיילים לטיסה, עוזר בהובלה, בניקיון ובתפעול. ואז אני פוגש את הלקוחות. רק כך מזהים פרטים קטנים שמעלים את שביעות-הרצון של הלקוח - לדוגמה, אם הנוסעים מדווחים שהם לא כל-כך אוהבים את הסלק בתפריט, אז אסף גרניט יודע שצריך להחליף את זה. ודיילי הקרקע? הם פוגשים מדי יום את הלקוחות ויודעים להתרשם הכי טוב לגבי הצרכים בשטח".

רוסמן הדגיש בהקשר זה את החשיבות שבהצבת יעדים ברורים - כאלה שכל עובדי החברה נרתמים להשגתם. "יעדים כאלה צריכים להגיע לכל אחד מהעובדים ולייצר את ההבנה אצל אנשי ההנדסה, הטכנולוגיה ויתר הצוותים - עד לנציג האחרון - לגבי חשיבות השירות".

לדבריו, העסק צריך להיות מנוהל ומבוקר, כולל עולם הסקרים וההקשבה ללקוח. הוא הוסיף כי יש לזקק מתוך ים המידע העולה מהסקרים את הדברים המרכזיים שמפריעים ללקוח, ולנסות ולשפר את התהליך.

וקסלר עמדה על הקשר בין החוויה שמעניק הארגון לעובדים לבין זו שהוא מעניק ללקוחות: "הדרך בה עובד חווה את הארגון שלו, היא הדרך בה הוא ייתן שירות. אנחנו פועלים בהתאם לתפיסה המהפכנית, לפיה חוויית העובד וחוויית הלקוח תהיה אותה חוויה. לכן אנחנו ממפים את מסע הלקוח הפנימי - העובד - והלקוח החיצוני באותה מידה. פשטות, אמפתיה, פרסונליזציה - כל אלה הם רכיבים שצריכים להתקיים בשניהם. כך שכאשר מבקשים את זה מהעובד, הוא יודע למה הכוונה, כי הוא מכיר את זה מהיחס של המנהל כלפיו, כולל זה שהמנהל יודע איך אותו עובד אוהב לשתות את הקפה שלו".

ליטל וקסלר, המשנה למנכ''ל וראש חטיבת משאבים וחוויית לקוח, כאל / צילום: יוסי כהן

זיתן הסב את תשומת-הלב לחשיבות המילים הנאמרות ללקוח בשיחת טלפון. "המילים האלה עשויות להגדיל את ההכנסות של החברה, ולהפך. לראות בשירות כתומך לחימה בלבד זו טעות חמורה. אם הלקוח חווה חוויה לא נעימה, הוא עוזב את החברה. זה העולם שמשפיע בצורה הכי משמעותית, והשקעה בשירות מכניסה לקוחות מרוצים שמביאים יותר הכנסות ויותר רווח".

פרו-אקטיביות היא המפתח

נושא "חם" בימים אלה בענף השירות הוא כניסתה של הבינה המלאכותית - ה-AI.

לדברי רוסמן, "המבחן האמיתי הוא ליישם את הטכנולוגיה היכן שהיא באמת מתאימה, ולאפשר ללקוחות לבחור מה הכי נכון עבורם. ככל שנדע להתאים ללקוחות כדי שייבחרו לעבוד עם הבינה המלאכותית, כך ניתן שירות יותר טוב. כנראה שאמא שלי לא תשתמש בזה, אבל אני והנכדים שלה כן".

זיתן העריך כי הבינה המלאכותית תסייע לנציגי השירות, אך לא תחליף את המענה האנושי.

סקרים הנערכים בקרב עובדים ולקוחות הם כיום כלי מרכזי בחברות עסקיות. כהן-בוטנסקי עמד בהקשר זה על החשיבות שבהקשבה ללקוחות המותחים ביקורת, ולא רק לכאלה המביעים שביעות-רצון גבוהה.

עוד הוא ציין כי אל על שינתה את השיח הפנימי שהיא מנהלת בנושא, כך שבמקום להתמקד בהטבות חומריות כאמצעי לשימור עובדים, היא מתמקדת בערך שהם מרגישים שביכולתם לתרום לחברה. לדבריו, הדבר בלט במלחמה, כאשר הצוותים נרתמו והפגינו מחויבות גדולה לטיסות חירום, לחילוצים ולעבודה עם משפחות חטופים.

דרור רוסמן, סמנכ''ל חטיבה פרטית, בזק / צילום: כדיה לוי

דוגמה נוספת לפעילות המותאמת למלחמה עלתה בהקשר זה מצד רוסמן, שתיאר כיצד טכנאי בזק הגיעו לצפון כדי לחבר לא פחות מ-1,000 מקלטים לאינטרנט, בעלות של מיליוני שקלים.

וקסלר תיארה את תהליך הטיוב של הסקרים. "אנחנו יורדים לרזולוציות לגבי מה בדיוק הציק ללקוח בכל דקה ובכל שעה, עושים עבודה סיזיפית ואינטנסיבית עם אנשי חוויית הלקוח והשירות, שחלק גדול מהיום חופרים במספרים ובתהליכים כדי לדקור נקודות. השירות משתפר כך. צריך לצלול פנימה, לשאול שאלות קשות את הלקוחות ואת עצמנו כדי להשתפר כל הזמן".

ומה לגבי העתיד? זיתן צופה כי האתגר יהיה להגיע למצב בו הלקוחות לא יהיו רק מרוצים, אלא גם מופתעים לטובה. "זה יקרה כאשר הרופא יתקשר לעדכן לגבי הבדיקה, והבנקאי יתקשר מיוזמתו כדי לסייע". לדבריו, המפתח לכך הוא פרו-אקטיביות ויכולת להציע ללקוח את מה שהוא צריך, עוד לפני שהוא מבקש זאת.

*** גילוי מלא: הכנס נערך בשיתוף בנק מזרחי טפחות ובחסות וולט, בזק וכאל

עוד כתבות

וול סטריט / צילום: Unsplash, Ahmer Kalam

טראמפ הקפיץ את וול סטריט ואת הביטקוין; סולאראדג' זינקה ב-24%, סטרטסיס ב-14%

בורסות אירופה ננעלו בעליות ● טראמפ הודיע על הסכם סחר עם בריטניה ואמר: "רוצו לקנות מניות" ● מוקדם יותר טראמפ כינה את פאוול "אידיוט, אין לו מושג", לאחר שהותיר את הריבית על כנה ● הישראליות שזינקו, וזו שנפלה ● מניית המחשוב הקוונטי שזינקה ב-50% ● בואינג זינקה לאחר ההבטחה שהסכם הסחר עם בריטניה כולל רכישה של מטוסי החברה ● תשומת הלב תופנה בסופ"ש לשיחות הסחר בין סין לארה"ב

גיל לוריא, ראש תחום הטכנולוגיה בבית ההשקעות האמריקאי D.A. Davidson / צילום: DA Davidson

"הכי פחות שורי" על אנבידיה, ומאמין שגוגל צריכה להתפצל: הישראלי שהפך לכוכב בשוק האמריקאי

בעידן שבו מניית אנבידיה הפכה לדת, גיל לוריא בחר להיות כופר ● בראיון לגלובס מספר ראש מחלקת מניות הטכנולוגיה ב–D.A. Davidson מדוע הוריד את דירוג כוכבת השבבים ל"ניטרלי" - עוד הרבה לפני המכסים של טראמפ, סוקר את התמורות בהשקעה בטכנולוגיה ומסביר מה ענקיות ההייטק צריכות לשנות בתקופה הנוכחית

הפרויקט בתמל 3006 של L.D.B GLOBAL, הרצליה / הדמיה: דוד בן חמו

18 דונם ביותר מ-200 מיליון שקל: עסקת הענק בהרצליה

חברת L.D.B GLOBAL רכשה 18 דונם של קרקע חקלאית ● בתוך פחות משנה נרכשו במקום קרקעות ביותר מחצי מיליארד שקל

הפגנת חרדים / צילום: ap, Maya Hitij

אי-תעסוקת החרדים: כמה זה עולה לכלכלה הישראלית?

מה שהתחיל ככותרת על עלות אי־ההשתלבות החרדית בשוק העבודה, התלהט לכדי ויכוח על הדרך הנכונה לחשב אותה ● ניסיון ליישב בין העמדות העלה שהרבה תלוי בשאלה ששואלים ● וגם: האם הגיע הזמן לעדכן את התחזית לגבי האוכלוסייה החרדית?

מניות השבבים / עיבוד: טלי בוגדנובסקי, צילומים: יח''צ, Shutterstock

טראמפ מתכנן לבטל את הגבלות יצוא השבבים שקבע ממשל ביידן

לפי דיווח בבלומברג, ההגבלות החדשות על יצוא שבבי בינה מלאכותית שקבע ביידן, שאמורות להיכנס לתוקף ב-15 במאי לא ייאכפו, ובמקומן תפותח מערכת פיקוח פשוטה יותר ● לאחר הדיווח, מניית אנבידיה עלתה ב-3.1%

מימין לשמאל: אוטו פון ביסמרק, ולדימיר פוטין והמלכה אליזבת' הראשונה / צילומים:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קריאייטיב; AP - Mikhail Klimentyev; ויקיפדיה

מיוון העתיקה ועד פוטין: מדינות חתרו זו תחת זו משחר ההיסטוריה

אליזבת' הראשונה מימנה בחשאי מורדים נגד ספרד וביסמרק שילם לעיתונאים כדי לשנות את דעת הקהל בצרפת: ההיסטוריונית ד"ר ג'יל קסטנר מגלה בספר חדש שפוטין לא המציא את מבצעי ההשפעה ● בראיון לגלובס היא מסבירה למה דמוקרטיות לא צריכות להיבהל אבל כן להגן על עצמן ● ואף מילה על קטאר

איור: גיל ג'יבלי

סעודיה מנסה להביא לירידה של מחירי הנפט. וזאת הסיבה

משיא של כ־90 דולר לחבית מחיר הנפט ירד בשליש לרמה שלא נראתה מאז שנת 2021 ● למה זה קרה? מי אחראי לכך? ומה המשמעויות לכיס שלנו, לכלכלה העולמית ולעוצמה של יצואניות הנפט במזרח התיכון ומעבר לו? ● נתון בשבוע

סמל ישי אליקים אורבך ז''ל וסמ''ר ים פריד ז''ל

סמל ישי אליקים אורבך וסמ"ר ים פריד נפלו בדרום הרצועה

שני קצינים ושני לוחמים נוספים נפצעו קשה ופונו לבית החולים, משפחותיהם עודכנו ●  משפחתו של החטוף תמיר נמרודי: אין מידע חדש - הוא עודנו מוגדר כחי ●  האזהרה החריפה של שב"כ: היקף הנשק בחברה הערבית - סכנה לביטחון הלאומי של ישראל ● 59 חטופים - 581 ימים בשבי • עדכונים שוטפים

אחרי צרפת: המדינה האירופית שצפויה להכיר במדינה פלסטינית

גלובס מגיש מדי יום סקירה קצרה של ידיעות מעניינות מהתקשורת העולמית על ישראל במלחמהוהפעם: הארגון המסתורי שאמור לנהל את הסיוע ההומניטרי בעזה, הנזק שספגה נושאת המטוסים האמריקאית בים האדום ובלגיה תומכת בהכרה במדינה פלסטינית ● כותרות העיתונים בעולם

קמפיין בזק / צילום: צילום מסך מתוך הקמפיין

פרסומת ה-AI של בזק היא הזכורה ביותר השבוע, החתונה של הוט - האהובה ביותר

הפרסומת של הוט היא האהובה ביותר בפעם הרביעית, כך עולה מדירוג הפרסומות הזכורות והאהובות של גלובס וגיאוקרטוגרפיה ● טורנדו מתברגת במקום השני בזכירות עם "טכנאי תוך יום", הפרסומת השנויה במחלוקת שבה מככב אליהו יוסיאן עלתה לאוויר לאחר ביצוע הסקר ● הפרסומות הזכורות והאהובות

אילוסטרציה: טלי בוגדנובסקי

הרפורמה שלא מורגשת: מה קרה להבטחה לחסוך 6,000 שקל למשפחה?

קרוב לחצי שנה חלפה מאז שרפורמת "מה שטוב לאירופה טוב לישראל" נכנסה לתוקף, אבל בינתיים המחירים כמעט בכל קטגוריה רק מטפסים ● במשרד הבריאות, אחד הגופים האמונים על התוכנית, נשמעים יותר מסויגים לגבי היעד: "אם יהיו השפעות על יוקר המחיה - מבורך"

בניין האיחוד האירופי / צילום: Shutterstock

המדינה שנחשבה תומכת של ישראל וכעת יוצאת נגדנו

שר החוץ ההולנדי הודיע במכתב רשמי לאחראית על יחסי החוץ של האיחוד האירופי כי הולנד תסרב לקדם את היחסים עם ישראל מעתה והלאה ותדרוש לדון אם היא נשארה מחויבת לעקרונות החוק הבינלאומי ● האיחוד הוא שותף הסחר הגדול ביותר של ישראל, עם סחר שנתי של יותר מ-50 מיליארד אירו

בנין אמפא בת''א / צילום: תמר מצפי

צמרת אמפא נהנתה מחגיגת שכר ורוצה להנפיק בבורסה

מלבד האחים נקש שמחזיקים בכמחצית מהקבוצה שעיקר פעילותה בנדל"ן מניב, נטלו חמשת בעלי המניות הבולטים שכר בעלות מצרפית של 35 מיליון שקל אשתקד ● טיוטת התשקיף שפרסמה, חושפת גם את ביצועי WeWork ישראל שבידיה

טיל JASSM-ER בבסיס חיל האוויר האמריקאי / צילום: צילום מסך מתוך יוטיוב (חיל האוויר האמריקאי)

1.5 מיליון דולר לטיל שיוט: ישראל בדרך לעסקת ענק שעשויה לסייע בתקיפת איראן

הכתבה הזו הייתה הנצפית ביותר השבוע בגלובס ועל כן אנחנו מפרסמים אותה מחדש כשירות לקוראינו ● כשברקע תקיפה אפשרית באיראן, לגלובס נודע כי משרד הביטחון נמצא במשא־ומתן לרכישת טילי שיוט מתקדמים של לוקהיד מרטין ● טיל JASSM-ER נמצא בשימוש בצבאות ארה"ב ואוסטרליה, והוא מאפשר למטוסי קרב לתקוף מטרות בעומק שטח האויב, בלי להיכנס אליו

השבוע בעולם / צילום: טלי בוגדנובסקי, צילומים: AP-Thomas Padilla, Shutterstock, רויטרס, goodgoodgood.com

פקיסטן מאיימת על הודו במלחמה גרעינית, ואיך למצוא ׳חיים מלאים׳ ב-8 חודשים

הימין גואה באירופה, אבל השמאל באוסטרליה והמרכז בקנדה גילו נוסחת ניצחון: אנטי טראמפ ● הצוללות שקוריאה רוצה למכור ב־24 מיליארד דולר ● שר ההגנה הפקיסטני אומר שהודו מתנהגת כמו נתניהו ומאיים במלחמה גרעינית ● דאג "מת לשרת" ● ארבעה אירועים מהשבוע שהיה בעולם

דונלד טראמפ / צילום: ap, Alex Brandon

המדינה שחותמת עם טראמפ על הסכם סחר ראשון

על פי דיווח שפורסם בניו יורק טיימס, ברטיניה צפויה להיות המדינה הראשונה לחתום על הסכם סחר עם ארה"ב ● אמש פרסם טראמפ כי יקיים היום מסיבת עיתונאים במהלכה יכריז על הסכם סחר משמעותי, אך לא פירט באשר לזהות המדינה עמה נחתם ההסכם או בנוגע לתנאיו

המפעל של ארית תעשיות בשדרות / צילום: יח''צ

ותודה להודו: מה עומד מאחורי הזינוק של החברה הביטחונית בבורסת ת"א

דווקא לאחר שגייסה הון ממוסדיים בדיסקאונט של 8% על מחיר השוק, זינקה מניית יצרנית המרעומים ארית לשיא חדש ● בשוק מעריכים כי הסיבה היא העימות המתפתח בין פקיסטן להודו, שבה יש לחברה משדרות פעילות משמעותית ● גם לאלביט ותע"א פעילות נרחבת במדינה

אילוסטרציה: Shutterstock

התחרות של המותגים היא על 6 שעות מדיה ביום. כך הם יוכלו לנצח

צפייה בטלוויזיה, גלישה ברשתות החברתיות ובאינטרנט לצד האזנה למוזיקה - כל אלה מתכנסים כיום לשש שעות בממוצע של צריכת מדיה, שבהן למפרסמים יש הזדמנות להגיע לכיס של הצרכנים ● הדוח השנתי של חברת הייעוץ דלויט מציע כיצד לעשות את זה

Water Clinic / צילום: דבי סיני

טיפול מרגיע בבריכה ועגלת יין וגבינות: עשר דקות מתל אביב מצאנו שלווה מפתיעה

רכיבה על סוסים בשקיעה למצוק שמשקיף על הים, מתחם מופלא לוואטסו וטבילה בקרח ומיזם קולינרי שמגיש פיצה עם בוראטה ● ביקור בכפר שמריהו ורשפון ● חגית אברון תופרת יום

מנכ''ל אנבידיה, ג'נסן הואנג / צילום: Associated Press, Nic Coury

"תזנק ב-40%": האם אנבידיה תחזור להיות הכוכבת הלוהטת בוול סטריט

לאחר פתיחת שנה עגומה, מניית אנבידיה מציגה התאוששות בחודש האחרון ● במקביל, הדיווחים כי טראמפ מתכנן לבטל את הגבלות יצוא השבבים בארה"ב צפויים לתת רוח גבית למניה ● ב-FactSet מעריכים כי לאנבידיה יש פוטנציאל אפסייד עצום ● ואילו עוד מניות טכנולוגיה צפויות לעלות?