קשת טעמים / צילום: באדיבות קשת טעמים
1 לקבל את המשכורת באמצע החודש: המהלך המפתיע של קשת טעמים
לקבל את המשכורת כבר במהלך החודש הוא עניין שיכול לסייע ללא מעט עובדים במשק, ובדיוק למקום הזה מכוון הסטארט-אפ Payro. כעת הוא מודיע על שיתוף פעולה עם קמעונאית המזון קשת טעמים, שתאפשר לעובדיה למשוך חלק משכרם במקום להמתין ל-10 בחודש - עד 2,000 שקל או עד 30% מהשכר, לפי הנמוך מביניהם.
● ההשקעה של אסף גרניט: טכנולוגיה שמפחיתה את עליית הסוכר בגוף
שיטת התשלום של המשכורות הגמישות הולכת וצוברת פופולריות בעולם - בעיקר בקרב עובדים ששכרם נמוך יותר, ושחיים ממשכורת למשכורת, בדגש על ענפי הקמעונאות, המסעדנות, השירותים והלוגיסטיקה, וכל אלו שמבוססים על שכר שעתי.
קשת טעמים היא הקמעונאית הראשונה בישראל שמיישמת מודל כזה עבור עובדיה. ברשת מסבירים כי השיטה מעניקה יתרון תחרותי משמעותי בכל הנוגע למשיכת עובדים חדשים ושימור כוח האדם הקיים, במיוחד בקרב עובדים צעירים המחפשים גמישות ותמיכה כלכלית.
"שיתוף הפעולה עם Payro הוא חלק מהמחויבות שלנו ליצירת סביבת עבודה מתקדמת ומכבדת, שמבינה את הצרכים של העובדים, במיוחד של הדור הצעיר", מסביר קינן ממן, מנכ"ל קשת טעמים. "אנחנו רואים בזה השקעה באנשים שמניעים את הרשת קדימה בכל יום מחדש".
2 ישראל מתגייסת

מכללת גל נבחרה להוביל את תוכנית "צומחים" לחוסן תעסוקתי, המיועדת לעסקים ועובדים בחבל תקומה - זאת כחלק מיוזמה של מנהלת תקומה ואשכול נגב מערבי. התוכנית, שמובילה סמנכ"לית הפיתוח של המכללה, איילת גנאור יצחק, כוללת ייעוץ אישי למעסיקים וסדנאות לעובדים, כלים פרקטיים להתמודדות במצבי שחיקה ולחץ, תמיכה רגשית חיזוק תחושת שייכות ומחויבות לארגון.
3מינויים חדשים
כרמל הלפרין, 49, מונה למנכ"ל ענבי טלי. בשמונה השנים האחרונות שימש כמנכ"ל תאגיד סעד אחזקות.

אודליה שושנה, 41, מונתה לסמנכ"לית הכספים באלעד מערכות. קודם לכן כיהנה כדירקטורית מיזוגים ורכישות במטריקס וכסמנכ"לית כספים בקבוצת RDT.
גדעון מלמד מונה למנכ"ל משרדי ארגון נשות הדסה בישראל.