טבעונים בחדשות

סוכן חדשות
 
רביבה וסיליה / צילום: עדי ברזילי
ממסעדות פופ-אפ ופחות סוכר: הטרנדים הקולינריים של השנה
האם חיפה בדרך להפוך למעצמת אוכל? ■ מה יקרה לקוקטיילים? ■ והאם היצרנים יתחילו סוף-סוף להפחית את הנתרן, הסוכר והשומן במזון? ■ התחזית המלאה
  
 
אידו סביר / צילום: תמונה פרטית
חברת סופרמיט המפתחת בשר סינתטי גייסה 3 מיליון דולר
החברה הישראלית הודיעה גם כי ייצרה שת"פ עם אחת מיצרניות העוף הגדולות באירופה ■ סופרמיט היא אחת משלוש חברות פעילות היום באופן רשמי בתחום, היחידה המייצרת עוף
  
 
טבעונות/ צילום: שאטרסטוק
צפו: המחקר שמצא קשר הדוק בין גזענות ואורח חיים טבעוני
מאמר מיוחד שפורסם לאחרונה באתר Vice עורר דיון נוקב, לאחר שהציג את הקשר ההזוי בין פעילי ימין קיצוני והימנעות מאכילת מוצרים מן החי
  
 
שי-לי ליפא/ צילום:דניאל לילה
חשבון נפש במטבח: ספר בישול חדש לטבעונים וללא בישול
יותר ויותר אנשים נוטלים על עצמם מרצון הגבלות תזונתיות, מטעמי בריאות ומוסר כאחד. לאלה מיועד ספרה החדש של שי-לי ליפא, "100% טבעי", המציע כמה חידושים בתחומים שטופלו פחות בז'אנר
  
 
הפרעת אכילה / איור: תמיר שפרדרור פויר / איור: גיל ג'יבלי
דרור פויר
מדינה בהפרעת אכילה
רק באימפריות מתפוררות עולים אנשי המטבח לדרגת גבורה והשפעה
א. אני כבר לא יכול יותר עם הדיבור על אוכל ועל שפים, בחיי. נמאס לי מזה כל-כך. אפילו פרשת המעונות ו/או החמגשיות הפכה מעניין אמיתי לע...המשך
  
 
מעדן יופיקס / צילום: יח"צ
מחוץ למחלבות הבית: מעדן הסטארט-אפ של שטראוס
השבוע עלה למדפים "יופיקס", מעדן טבעוני חדש שיוצר בחוות סטארט-אפים ■ לטובת החברה המפתחת, גויסו 2 מיליון דולר
  
 
אילון זקצר / צילום: ליגרף עיצובים
רשת חנויות למוצרים טבעוניים בלבד הושקה בשוק הכרמל בת"א
רשת "הגל הירוק" תמכור בשלב זה מוצרים תוצרת הארץ בלבד ומותג פרטי הכולל עשרות מוצרים, בהם גלידות, גבינות ומוצרי קמח, שמייצרת קהילת העבריים מדימונה ■ היזמים שואפים להגיע לנתח של 20% מהשוק הטבעוני בארץ
  
 
קובה תפוחי אדמה/ צילום: שלו מן
דו-קיום בצלחת: ספר הבישול "מטבח של שלום" של כיפאח דסוקי
כיפאח דסוקי היא "גם אישה, גם ערבייה, גם מוסלמית, גם פמיניסטית וגם טבעונית" ■ ספרה קורא לשלום לא רק בין עמים אלא גם עם החיות, בגרסאות טבעוניות למטבח הערבי המסורתי
  
 
חטיף פנדה החדש / צילום: ניסים בן כהן
הטבעונות משתלמת? החטיף שגייס 89 אלף ש' בפחות משבוע
החברה הטבעונית ששברה שיאים בהדסטארט חוזרת עכשיו לסיבוב מוצלח נוסף, והפעם עם חטיף שוקולד טבעוני חדש שכבר גייס למעלה מ-89 אלף שקל בפחות משבוע ■ "סוד ההצלחה טמון בקהל הלקוחות הפעיל והמעורב שלנו"
  
 
צ'ק אין, אפליקציות אוכל/ צילום: שאטרסטוק
שתי אפליקציות שוות: כך תמצאו מסעדות מעולות בכל מקום
הכירו שתי אפליקציות מומלצות בתחום הקולינריה: האחת המיועדת לקהל הצמחונים והטבעונים, והשנייה תבצע עבורכם את המיון עפ"י סגנון החיים שלכם ■ צפו בווידאו
  
 
מחוץ לקופסא, פודטק/ צילום: מתוך הוידאו
סטייק צרצר או חלב עשוי שמרים: טכנולוגיות המזון החדשות
ממזון שהותאם לשיפור מצב-הרוח שלכם באופן אישי - ועד מודלים חדשים וטכנולוגיות מלהיבות לשיווק מזון לבית הצרכן ■ תחום הפודטק מסתמן כדבר הגדול הבא בעולם - וגם בישראל
  
 
בועזו/ צילום: תמר מצפי
ביקורת מסעדות: האם אטריות יכולות להיות אירוטיות?
נתוני הפתיחה של הראמן במסעדת "בועזו" הטבעונית בעייתיים: מרקים בלי נתחי חזיר ובלי ביצים, כמקובל ■ ועדיין, הם טעימים להפליא
  
 
רפת / צלם: תמר מצפינדב נוימן  / אייר גיל ג'יבלי
נדב נוימן
הטבעונות היא הפתרון
בשר גורם לסרטן. תפנימו, תבינו ותפסיקו לספר לעצמכם סיפורים
אני קורא ושומע תגובות של ישראלים להכרזה של ארגון הבריאות העולמי על הפוטנציאל המסרטן של בשר אדום ובשר מעובד - ולא יודע אם לצחוק או ...המשך
  
 
פיצה האט / צילום: תמר מצפי
פיצה האט ספגה אש מהגולשים בעקבות הפיצה הטבעונית החדשה
הגולשים התרעמו על כך שהפיצה החדשה לא כוללת תחליף גבינה כמו אצל המתחרים ונמכרת ב"מחיר השקה" של 60 שקל ■ הרשת נכנעה לחלק מהלחצים, מחקה את הפוסט עם התגובות והורידה את המחיר
  
 
זכאים / מתוך הפייסבוק
מסעדה הציגה "סטייק לחם וחסה" - הגולשים הגיבו בהתאם
המסעדה הטבעונית הנחשבת "זכאים" הציגה בפייסבוק את המנה "החדשה והמטריפה" - שני עלי חסה ופרוסת לחם ■ הגולשים לא נשארו חייבים ■ האחים זכאים: "הקהל המדהים שלנו מצביע ברגליים וחוזר שוב ושוב"
  
 
בשר טרי / צילום: יחצ
חוקרים מצאו את התחליף הכי בריא לבשר
חלבונים חשובים מאוד לבניין ותחזוקת הגוף האנושי, ורבים מאיתנו מאמינים כי רק על ידי אכילה של בשר נשיג אותם ■ מחקר חדש מצא כי לא רק שניתן לצרוך אותם דרך הצומח, אלא שזה ישאיר אתכם שבעים
  
 

   12    >

   נמצאו 31 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 2