תוכן שיווקי

כתבה זו נכתבה והופקה על ידי כותבי תוכן מקצועיים בשיתוף גורם מסחרי.

כתבות התוכן השיווקי בגלובס כוללות מידע ענייני בעל ערך מוסף לקורא, תוך שמירה על שקיפות מרבית כחלק מהקוד האתי של גלובס.

יועצי השקעות: מה לעשות כשהזהב יגיע ל-1,800 דולר?

"הראלי בזהב שברירי במיוחד", הסביר אנטוני לאזארה בראיון ל CNBC ■ "כנראה נגיע למחיר של 1,800$, אבל מאידך, אנחנו גם עלולים לראות בהמשך נסיגה חדה"

מטילי זהב סחורות / צלם: בלומברג
מטילי זהב סחורות / צלם: בלומברג

"אני מאמין שאנחנו יכולים לראות עליות ארוכות טווח בזהב, אבל אני לגמרי לא בטוח שזה המצב היום", כך אמר אתמול (ב') אנטוני לאזארה, יועץ בחברת Lido Isle, בראיון לאתר CNBC.

"הבעיה היא שגלי העליות מבוססים על המדיניות המוניטארית, מה שהופך את הראלי בכל רחבי העולם לשברירי במיוחד", הסביר לאזארה. "יהיה ראלי. אנחנו גם יכולים להגיע למחיר של 1,800$ לאונקיה, אבל אנחנו גם עלולים לראות בהמשך נסיגה מטה".

"משקיעים רבים רכשו בשנים האחרונות זהב ו'טמנו אותו במרתף'", הוא אומר. "השאלה הגדולה היום היא: האם כשהזהב יגיע ל 1,800$, כדאי להם 'לשלוף' אותו ולהחזיר אותו לשוק?".

לאזארה נמנע מתשובה חד משמעית לשאלה. "הראלי הזה מוטל בספק", הוא פוסק. להערכתו, כל עוד מדובר בטווח הקצר, סביר שהעליות ימשכו, אך בטווח הרחוק יותר, הוא מעדיף לבדוק סחורות אחרות כמו תירס וסויה.