נתחיל מהשורה התחתונה. לפי ג'ים קריימר, המכנה המשותף לכל אותן מניות שלא אכזבו לאחרונה הוא אחד - ההנהלה שלהן, וזה בדיוק הדבר אותו צריך לבחון כשבוחנים בימים קשים את השוק, כך אמר מומחה המניות אמש (ג') באתר CNBC.
קריימר נקרא לענות על השאלה - כיצד ניתן בימים כמו אלה, המתאפיינים באכזבה קשה בשווקים, להצליח לבחור את המניות שיעמדו בתחזיות ובציפיות גבוהות.
"הנהלת החברה לא אחראית להכל, אבל היא אחראית להרבה מאוד", הוא אמר. "לדעת לזהות את החברות בעלות הנהלה חזקה ואיכותית, זה קריטי בימינו", הוא אמר.
קריימר נותן כאבן בוחן את Home Depot ו- Dick's Sporting goods. הראשונה, הצליחה, הודות למנכ"ל הצנוע, לייצר רווחים נאים למדי, בתקופה בה השוק בו היא מתנהלת, היה בתקופה קשה. "ועדיין, היא הצליחה לעלות ב 50% בהשוואה לאותה התקופה אשתקד".