שבוע אליפות: תואר 20 למנצ'סטר יונייטד, וחסות חדשה בווייטנאם

המועדון האנגלי חתם על הסכם מיתוג כרטיסי אשראי עם הבנק הווייטנאמי BIDV ■ ליונייטד הסכמים זהים ב-11 מדינות נוספות ברחבי העולם

אלכס פרגוסון / צלם: רויטרס
אלכס פרגוסון / צלם: רויטרס

אסטרטגיית השיווק החדשנית של מנצ'סטר יונייטד, ומקסום יכולות המותג של מועדון הכדורגל בשווקים שונים ברחבי העולם, ממשיכים לשאת פרות.

בשבוע בו השיבו לעצמם "השדים האדומים" את אליפות הפרמיירליג, שהיתה ה-20 שלהם בסך הכל בהיסטוריה של הליגה העליונה באנגליה - הודיע המועדון על חתימת הסכם חסות חדש בווייטנאם, עם הבנק BIDV, שבסיסו בבירת המדינה - האנוי.

במסגרת ההסכם, ישיק BIDV, שלו 120 סניפים ברחבי וייטנאם, כרטיסי אשראי ממותגי מנצ'סטר יונייטד שיעניק הטבות מיוחדות לבעליו. ביונייטד טוענים כי לפי מחקרים שביצעו, יש למועדון כ-26.5 מיליון אנשים שעוקבים אחר ביצועיו במדינה האסייתית, בנוסף ל-2.4 מיליון שנרשמו כאוהדי המועדון.

מדובר על חסות כרטיסי האשראי ה-12 של יונייטד ברחבי הגלובוס. מוקדם יותר השנה, חתמה הקבוצה עם דניזבנק כפרטנר בטורקיה בקטגוריה זאת; גם בנק CCB, השני בגודלו בסין, חתם על שת"פ דומה עם המועדון.