תוכן שיווקי

כתבה זו נכתבה והופקה על ידי כותבי תוכן מקצועיים בשיתוף גורם מסחרי.

כתבות התוכן השיווקי בגלובס כוללות מידע ענייני בעל ערך מוסף לקורא, תוך שמירה על שקיפות מרבית כחלק מהקוד האתי של גלובס.

יועצי השקעות - אל תתנו לנתונים ברשת להטעות אתכם

"יש רעש בשוק", כתב הרב גרינברג בטורו שבאתר CNBC. "תמיד היה, תמיד יהיה. אבל היום הוא חזק יותר, בעיקר בשל כוחה של המדיה החברתית"

עד כמה אתם מושפעים מרעשי הרקע בשווקים ומגלי השמועות?

"תמיד ישנן ציפיות, וכמובן שהדינמיקה מושפעת ומונעת על ידי אלה שיושבים מול מסך המחשב לאורך כל היום, צופים במניות, בכותרות, ובחדשות העולות במדיה החברתית", כתב אמש (ג') הרב גרינברג בטורו שבאתר CNBC.

גרינברג הצביע על כך שעקרון העבר השתנה, ובעולם בו המידע נגיש, וסוחרים נעזרים ברשתות חברתיות כמו טוויטר, הקצב הוא הרבה יותר דינמי, וזאת למרות שעדיין יש צורך במספר שבועות, או חודשים בכדי שהאמת שמאחורי מניה תצא לאור.

"לפעמים", הוא הוסיף, "אף נדרשות לכך מספר שנים". מה שקורה היום לדברי גרינברג, הוא שהרגשות הם שקובעים את הכיוון ולא ההגיון, והסבלנות כבר לא מה שהיתה פעם.

"יש רעש בשוק", כתב גרינברג. "תמיד היה, תמיד יהיה. אבל היום הוא יותר חזק, בעיקר בשל כוחה של המדיה החברתית". עם זאת הוא הוסיף בשורה התחתונה כי: "יש רק שיטה אחת להשקיע: זו שמאפשרת לך בסופו של דבר להרוויח כסף רב יותר מזה שהפסדת. אף אחד לא 'תמיד מרוויח'. אף אחד לא 'תמיד מפסיד'. הזמן הנכון נקבע על ידי החברה והמשקיע עצמם.