מהיר ועצבני | "השף המהיר 3"

בשנת 1946 פיתח ארל טאפר, מהנדס כימיה אמריקאי, קערות פוליאתילן ייחודיות וניסה לשווקן ברשתות. מעטים הבינו אז את יתרונות המכסה האוטם הרמטית את כלי הקיבול ומאפשר שימור של מוצרי מזון לזמן ממושך, והקערות זכו להצלחה מועטה בלבד בבתי הכולבו ובחנויות כלי הבית. שנתיים אחר כך נכנסה לתמונה בראוני וייז, ששינתה את פני חברת טאפרוור לעד: היא הבינה כי יש להסביר ללקוחות את ייחוד הקערות (שהיו יקרות בהשוואה למוצרי זכוכית), והחלה למכור אותן במפגשים בבתים, שזכו לכינוי מסיבות טאפרוור - אירוע שבו נפגשת חבורת נשים בבית פרטי כדי להתרשם מקרוב ולקנות את מוצרי החברה. מסיבות טאפרוור הפכו לפופולריות כל-כך, עד שבתחילת שנות ה-50 של המאה הקודמת ירדו מוצרי החברה לחלוטין מהמדפים ונמכרו רק בשיטה זו.

כיום מציעה טאפרוור יותר מאלף מוצרים המשווקים ביותר ממאה מדינות באמצעות כמיליון מדגימים בבתים, וגם באינטרנט. לכבוד השנה החדשה בדקנו את "השף המהיר 3" - מעבד מזון ומקציף ידני, ללא צורך בחיבור לחשמל, שעשוי מחומרים פלסטיים ולו סכין חד בעל שלושה להבים. זה מוצר ידני טוב, נפחו 1.3 ליטרים בלבד, ובכוחו לקצוץ פירות וירקות, להקציף ולערבל קרמים, בלילות, קצף ביצים, קצפת ורטבים לסלט. משפך פלסטי חכם מאפשר לווסת הוספת נוזלים תוך כדי ההכנה, למשל שמן בהכנת מיונז או רוטב פסטו. אם יש לכם בבית מעבד מזון ובלנדר, ותרו על המוצר היקר ללא כאבי לב. אם אין לכם, הוא שווה בדיקה. מומלץ להשוות ולבדוק אם במחיר זה לא עדיף לרכוש מכשיר גדול וחזק יותר. 343 שקלים. להזמנת הדגמה עד הבית 1-700-705-606, או באמצעות האתר http://tupperware-il.co.il.